Flitz-events Review

Unieke teamuitjes beleven in Wassenaar

Versterk je team met unieke uitjes in Wassenaar

Wil je er nu voor zorgen dat je team een betere band met elkaar zal krijgen, en dit dan het liefste op een leuke en unieke manier zodat het niet zo gedwongen voelt? Dan is er maar één oplossing voor je vraagstuk, doe met je collega’s en/of medewerkers een teamuitjes Wassenaar. In Wassenaar kan je veel verschillende teamuitjes doen, die naast veel plezier en vermaak ook goed zijn op het gebied van teambuilding. Maar wat zijn nu leuke teamuitjes die je alleen maar zou kunnen doen in Wassenaar? Flitz Events biedt voor jouw team uitjes die ervoor zorgen dat je team deze dag nog lang zal blijven herinneren.

Lees meer
personen

Sorteren op:

1. Escaperoom

Door een teamuitje met je collega’s kan je elkaar van een andere kant zien dan je normaal gesproken doet in een suf kantoor. Wanneer je eenmaal met elkaar op avontuur gaat, dan pas leer je echt kennen wie er naast 40 uur per week naast of tegenover je zit. Je wilt soms tezamen weleens ontsnappen uit de sleur van de dagelijkse verplichtingen kunnen stappen, en dit heeft Flitz Events letterlijk genomen door de hit van de laatste tijd als teamuitje aan te bieden, namelijk de escaperoom. Gebruik moeten maken van elkaars kwaliteit om zo snel mogelijk uit een opgesloten ruimte te kunnen ontsnappen zorgt ervoor dat de onderlinge band tussen je team een stuk dieper en sterker wordt. Voor je het weel ontsnap je niet meer alleen uit een escaperoom, maar ook uit de sleur van je werk door met je team je eigen vrijdagmiddagborrel te doen.

2. City Games

Denkt jouw team alles te weten over Wassenaar en is geen straatje, steegje en hoekje onbekend terrein? Bewijs dit dan maar door met je team mee te doen aan de zogeheten City Games. De City Games zijn een nieuw concept, die in razend tempo de steden in de Hollandse provincies overnemen. Door middel van opdrachten leren jullie onontdekte schatplaatsen in de stad kennen, allemaal in een eigen onderwerp. Kraak een kluis of arresteer juist de misdadigers, bevrijd gijzelaars of ontdek schuilplaatsen. Eén ding is zeker: na de City Games kent jouw team de stad als geen ander en weet dus waar ze ook buiten kantooruren met elkaar op kunnen schieten.

3. GPS-tochten

Toch liever de stad verkennen op een rustigere manier? Kies er dan voor om een van de vele GPS-tochten te doen die via Flitz-Events georganiseerd worden. Door middel van een speciaal GPS-apparaat ontrafelt je team de geheimen van de stad en vindt het de weg terug naar de basis. Een teamuitje waar alles draait om samenwerken, want zonder een goed samenwerkend team haal je de finish niet. Een evenement met veel sensatie en plezier.

winterse gps dropping

Extra: buffet

Elke avontuurlijke dag moet natuurlijk in stijl afgesloten kunnen worden. En hoe doe je dit nu beter dan met een goed verzorgde en stevige maaltijd? Het maakt niet uit welk van de teamuitjes je plant, je kan ze allemaal afsluiten met een geheel verzorgd buffet. Na een uitdagende en actieve dag moet je natuurlijk wel op een goede manier je energie bijvullen en daarom is eraan gedacht dat het buffet niet alleen vol staat met lekker eten, maar dat dit eten meteen ervoor zorgt dat je volledig uit kan dijen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten die er in en rondom Wassenaar gedaan kunnen worden, zowel indoor als buiten en onafhankelijk van de grootte van je team. Er zijn ook activiteiten als quizzen en borrels te plannen, dit is te doen bij dezelfde organisator. Zo vindt je altijd het teamuitje dat bij jouw team past.