Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Creatieve activiteiten

Een uitje organiseren is vaak een hele opgave voor u en uw collega’s. U wilt graag dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en dat er een leuke sfeer ontstaat tijdens uw bedrijfsuitje.Het wordt ieder jaar weer een stukje moeilijker om een activiteit voor uw collega’s, familie of vrienden te organiseren. Daarom hebben wij voor verschillende creatieve activiteit opgesteld om een prachtige dag neer te kunnen zetten.

Bent u op zoek naar een leuke doe- activiteit voor uw bedrijf, familie of vriendengroep? Liever geen actieve spellen maar lekker creatief aan de slag? De handen uit de mouwen om een prachtig creatief graffiti kunstwerk neer te zetten of bent u creatiever met het zandsculpturen? 

Er is niets zo fijn als even je gedachten op nul zetten en aan de slag te gaan met een eigen creatie.Van Schilderworkshop tot Zandsculpturen wij kunnen van allerlei leuks voor u verzorgen. We  zullen aan het einde dag niet weglopen als echte Rembrandts of Michelangelo’s maar het gevoel een kunstenaar te zijn is al een heel fijn gevoel!

Locaties voor creatieve activiteiten

We starten met wat uitleg over de creatieve activiteit en de mogelijkheden met uw kunstwerk om zo de creativiteit in u los te wakkeren. Heeft u al een idee wat u gaat maken? Waar moeten we beginnen? Onze begeleiders helpen u van A t/m Z. Één van onze Crea Bea’s ontvangt u op één van de mogelijke locaties, na een (optioneel) welkom met koffie/ thee en gebak gaan we aan de slag.

Meerdere creatieve uitstapjes

Flitz-events heeft meerdere creatieve uitstapjes voor u klaar staan.

Wij hebben meerdere jaren ervaring met sportieve en creatieve activiteiten, zo zijn we steeds bekender geworden met allerlei leuke activiteiten. Waarschijnlijk denkt u nu waarom een creatieve activiteit? Hieronder hebben we een aantal voordelen weergegeven waarom een creatieve activiteit goed is voor teambuilding, fun en ontspanning!

1. Even Lekker Niks: U kunt het wel, het hele jaar hard gewerkt, bezig zijn om uw klanten te helpen, producten te maken, hersens te laten kraken etc. Een creatieve activiteit in welke vorm dan ook zorgt voor ultieme ontspanning, even in het moment zijn en alleen focus op uw kunstwerk.

2. Creatieve ontwikkeling: Een creatieve activiteit is niet alleen maar leuk, het draagt ook bij een ontwikkeling van uw eigen creativiteit. Zo zult u met één van deze activiteiten nieuwe inzichten krijgen voor in uw werkveld, kracht van collega’s en product ontwikkeling

3. Teambuilding: Bij een creatieve activiteit denkt u al gauw aan een individuele activiteit maar niks is minder waar, wij kiezen juist voor het stukje: Samen Creeren. Samen sta je ten allen tijden sterker, samen een prachtig zandsculptuur gemaakt? Dit zorgt voor een onderlinge band van uw collega’s waardoor in uw werkveld meer targets of doelen zullen worden bereikt!

4. Succeservaring: Creatief bezig zijn met bijvoorbeeld een schilderdoek of een zandsculptuur resultaat gegarandeerd, u creëert uw eigen kunstwerk. Uw kunstwerk af? U zult gelijk het succes momentje voelen, dit hebben wij samen gedaan. Wie houdt er niet van een succes gevoel? Het leuke hier aan is dat u uw kunstwerk ook mee naar kan nemen!

Enthousiast geworden? Precies dat dachten wij ook al! Wij van Flitz-events hebben meerdere mogelijkheden betreft de creatieve workshops.

Neem snel een kijkje en vindt een creatieve activiteit die het beste bij uw bedrijf, familie of vrienden groep past!

1. Schilderworkshop
2. Verf smijten
3. Zandsculpturen
4. Graffiti spuiten workshop
5. Slippers pimpen
6. Sieraden maken
7. Klompen Pimpen
8. Piemels pimpen
9. Mega Vliegers bouwen
10. Cocktail shaken

Klinkt dit allemaal leuk in de oren maar wilt u uw dag uitbreiden?

Uiteraard geen enkel probleem, wij kunnen allerlei leuks verzorgen. Hieronder vindt u een leuk voorbeeld programma terug, dit voorbeeld kan uiteraard helemaal naar wens worden aangepast.

Voorbeeld programma

Creatief combineren met sportief, de ideale dag voor u bedrijfsevent, familie feest of vrijgezellenfeestje!
12:00-12:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
12:30-14:30 Creatieve activiteit
14:30-15:30 Pauze met optioneel hapje/drankje
15:30-17:30 Sportieve activiteit
17:30-18:30 Borrel uurtje
18:30-21:30 BBQ / Diner

U kunt uw dag op meet geheel naar eigen wens invullen. Zo komen we samen tot een perfect uitje voor uw collega’s, familie en/of vrienden.
Neem hier contact met ons op voor de creatiefste dag van het jaar!