Flitz-events Review

Creatieve activiteiten

Creatieve activiteiten

Op zoek naar een Creatieve activiteiten? Een uitje organiseren is vaak een hele opgave voor u en uw collega’s. U wilt graag dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en dat er een leuke sfeer ontstaat tijdens uw bedrijfsuitje. Het wordt ieder jaar weer een stukje moeilijker om een activiteit voor uw collega’s, familie of vrienden te organiseren. Daarom hebben wij voor verschillende creatieve activiteiten opgesteld om een prachtige dag neer te kunnen zetten.

Bent u op zoek naar een leuke doe- activiteit voor uw bedrijf, familie of vriendengroep? Liever geen actieve spellen maar lekker creatief aan de slag? De handen uit de mouwen om een prachtig creatief graffiti kunstwerk neer te zetten of bent u creatiever met het zandsculpturen?

Lees meer
personen

Sorteren op:

Ruim aanbod leuke creatieve activiteiten

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de creatieve activiteiten die Flitz Events aanbiedt in Zuid-Holland. Je kan de activiteiten op verschillende plekken in Zuid-Holland doen, waaronder Scheveningen, Den Haag, Zandvoort en Hoek van Holland. Andere creatieve activiteiten zijn een mega vlieger bouwen, een bamboe toren bouwen, sieraden maken en salsa dansen.

Zo zit er voor elke creatieveling wel een geschikte activiteit tussen om te doen. Maak de dag helemaal af door er ook nog een drank- of dinerarrangement bij te boeken of activiteiten met elkaar te combineren.

Er is niets zo fijn als even je gedachten op nul zetten en aan de slag te gaan met een eigen creatie.Van Schilderworkshop tot Zandsculpturen wij kunnen van allerlei leuke creatieve activiteiten voor u verzorgen. We zullen aan het einde dag niet weglopen als echte Rembrandts of Michelangelo’s maar het gevoel een kunstenaar te zijn is al een heel fijn gevoel!

Creatieve activiteiten

Als je op zoek bent naar een uitje om je creativiteit in kwijt te kunnen dan vind je bij Flitz Events een ruim aanbod aan creatieve activiteiten op unieke locaties. Er zijn veel verschillende workshops die kan volgen en waarbij je zowel alleen als samen een waar kunstwerk kan maken.

De workshops zijn leuk voor jong en oud, dus het maakt niet uit of je voor je familie, een vriendengroep, een kinderfeestje of voor een personeelsuitje op zoek bent naar een creatieve activiteit. Er is genoeg te vinden, zodat je uiteindelijk een activiteit uit kan kiezen die iedereen leuk vindt. Op die manier zorg je voor een geslaagde dag en ga je bij veel activiteiten ook nog eens met een mooi zelfgemaakt souvenir naar huis.

Creatieve activiteiten vrijgezellenfeest

Een zeer gewaardeerde creatieve activiteit voor een vrijgezellenfeest is de workshop piemels pimpen. Tijdens deze workshop krijg je een piemel uit gips die je kan versieren met allerlei materiaal dat voor je klaar ligt. Het is eventueel zelfs mogelijk om een kleine verkiezing naderhand te doen om te bepalen wie de mooiste piemel heeft gemaakt.

Als je op zoek bent naar een creatieve activiteit tijdens een vrijgezellenfeest dan is deze workshop een absolute aanrader. Een andere populaire creatieve activiteit voor vrijgezellen is de workshop cocktails maken. Uiteraard is het hier ook de bedoeling om te proeven hoe jouw cocktail en de cocktails van de rest is geworden.

Programma Creatieve activiteiten

We starten met wat uitleg over de creatieve activiteiten en de mogelijkheden met uw kunstwerk om zo de creativiteit in u los te wakkeren. Heeft u al een idee wat u gaat maken? Waar moeten we beginnen? Onze begeleiders helpen u van A t/m Z. Één van onze Crea Bea’s ontvangt u op één van de mogelijke locaties, na een (optioneel) welkom met koffie/ thee en gebak gaan we aan de slag.

Meerdere creatieve activiteiten volwassenen

Flitz-events heeft meerdere creatieve uitstapjes voor u klaar staan.

Wij hebben meerdere jaren ervaring met sportieve en creatieve activiteiten, zo zijn we steeds bekender geworden met allerlei leuke activiteiten. Waarschijnlijk denkt u nu waarom een creatieve activiteit? Hieronder hebben we een aantal voordelen weergegeven waarom een creatieve activiteit goed is voor teambuilding, fun en ontspanning!

1. Even Lekker Niks: U kunt het wel, het hele jaar hard gewerkt, bezig zijn om uw klanten te helpen, producten te maken, hersens te laten kraken etc. Een creatieve activiteit in welke vorm dan ook zorgt voor ultieme ontspanning, even in het moment zijn en alleen focus op uw kunstwerk.

2. Creatieve ontwikkeling: Een creatieve activiteit is niet alleen maar leuk, het draagt ook bij een ontwikkeling van uw eigen creativiteit. Zo zult u met één van deze activiteiten nieuwe inzichten krijgen voor in uw werkveld, kracht van collega’s en product ontwikkeling

3. Teambuilding: Bij een creatieve activiteit denkt u al gauw aan een individuele activiteit maar niks is minder waar, wij kiezen juist voor het stukje: Samen Creeren. Samen sta je ten allen tijden sterker, samen een prachtig zandsculptuur gemaakt? Dit zorgt voor een onderlinge band van uw collega’s waardoor in uw werkveld meer targets of doelen zullen worden bereikt!

4. Succeservaring: Creatief bezig zijn met bijvoorbeeld een schilderdoek of een zandsculptuur resultaat gegarandeerd, u creëert uw eigen kunstwerk. Uw kunstwerk af? U zult gelijk het succes momentje voelen, dit hebben wij samen gedaan. Wie houdt er niet van een succes gevoel? Het leuke hier aan is dat u uw kunstwerk ook mee naar kan nemen!

Enthousiast geworden? Precies dat dachten wij ook al! Wij van Flitz-events hebben meerdere mogelijkheden betreft de creatieve workshops.

Neem snel een kijkje en vindt een creatieve activiteit die het beste bij uw bedrijf, familie of vrienden groep past!

1. Schilder workshop
2. Verf smijten
3. Zandsculpturen
4. Graffiti spuiten workshop
5. Slippers pimpen
6. Sieraden maken
7. Klompen Pimpen
8. Piemels pimpen
9. Mega Vliegers bouwen
10. Cocktail shaken

Klinkt dit allemaal leuk in de oren maar wilt u uw dag uitbreiden?

Uiteraard geen enkel probleem, wij kunnen allerlei leuks verzorgen. Hieronder vindt u een leuk voorbeeld programma terug, dit voorbeeld kan uiteraard helemaal naar wens worden aangepast.

Voorbeeld programma creatieve activiteiten

Creatief combineren met sportief, de ideale dag voor u bedrijfsuitje, familie feest of vrijgezellenfeestje!
12:00-12:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
12:30-14:30 Creatieve activiteit
14:30-15:30 Pauze met optioneel hapje/drankje
15:30-17:30 Sportieve activiteit
17:30-18:30 Borrel uurtje
18:30-21:30 BBQ / Diner

U kunt uw dag op meet geheel naar eigen wens invullen. Zo komen we samen tot een perfect uitje voor uw collega’s, familie en/of vrienden.
Neem hier contact met ons op voor de creatiefste dag van het jaar!

Schilderen en graffiti spuiten

Een van de populaire creatieve activiteiten bij Flitz Events is de workshop schilderen. In Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland kan je deze workshop op het strand uitvoeren. Je kan dus je creativiteit de vrije loop laten en ondertussen genieten van zon, zee en strand. In 2 uur tijd maak je zelf een waar kunstwerk of kies je ervoor om samen een mooi schilderij te maken.

Als je ervoor kiest om samen een schilderij te maken dan deel je het schilderij op in kleinere doeken en gaat iedereen voor zichzelf aan de slag. Aan het einde voeg je de stukken samen en heb je één mooi schilderij. Het is dan wel goed om vooraf het thema te bespreken en goed te overleggen. Hier komt dus ook een stukje samenwerking bij kijken.

Het is ook mogelijk om een workshop graffiti spuiten te volgen op het strand in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Ook tijdens deze workshop kan je ervoor kiezen om samen of alleen een kunstwerk op het strand te maken. Beide workshops zijn leuk voor jong en oud.

Zandsculpturen of ijssculpturen maken

Als je op zoek bent naar een creatieve én bijzondere activiteit dan kan je kiezen voor een workshop zandsculpturen of ijssculpturen maken. Je bedenkt bij beide workshops samen een thema, verdeelt de taken en gaat vervolgens aan de slag. Het maken van een zandsculptuur gebeurt lekker buiten op het strand en bij de workshop ijssculpturen maken sta je binnen en krijg je een blok ijs en een hamer en een beitel.

Zowel het maken van een ijssculptuur als het maken van een zandsculptuur vergt belangrijke vaardigheden, die je leert van deskundige en ervaren instructeurs. In 2 uur tijd staat er een mooie zandsculptuur of ijssculptuur voor je. Het is mogelijk om een grotere groep op te splitsen, zodat je tegen elkaar kan strijden om het mooiste kunstwerk.

Slippers of klompen pimpen

Andere mogelijkheden voor creatieve activiteiten zijn een workshop slippers pimpen of klompen pimpen. Bij de workshop slippers pimpen geef je jouw maat door en kan je vervolgens kiezen uit meerdere kleuren slippers. Ook heb je heel veel soorten materiaal tot je beschikking, waarmee je de slippers op kan pimpen waaronder parels, bloemetjes, bedels en kralen.

De workshop duurt 2 uur, dus je hebt genoeg tijd om een waar kunstwerk van je slippers te maken. Bij de workshop klompen pimpen kan je kiezen voor klompen om te dragen of klompen die ter decoratie dienen. Zo kan je de klomp bijvoorbeeld ook gebruiken als bloempot, naambordje of pennenbakje. Ook hier heb je 2 uur de tijd om van je klompen een waar kunstwerk te maken.

Creatieve groepsactiviteiten

Creatieve groepsactiviteiten zijn een leuke manier om tijd door te brengen met vrienden, familie of collega’s. Of u nu op zoek bent naar een leuke manier om te ontspannen of uw teambuilding-vaardigheden te verbeteren, er is een groepsactiviteit die aan uw behoeften voldoet.

Bijvoorbeeld, u kunt kiezen voor een schilderles waarbij u leert hoe u een prachtig schilderij kunt maken, of een workshop waarbij u leert hoe u uw eigen sieraden kunt maken. Er zijn ook veel activiteiten waarbij u kunt genieten van de natuur, zoals bijvoorbeeld een boswandeling waarbij u leert hoe u planten en dieren kunt herkennen.

Kortom, er zijn tal van leuke en creatieve groepsactiviteiten om uit te kiezen. Dus waar wacht u nog op? Zoek vandaag nog naar een leuke activiteit en plan een onvergetelijke dag met uw groep.

creatieve activiteiten ideeën studenten

Creatieve activiteiten zijn een geweldige manier om de geest te stimuleren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Studenten kunnen bijvoorbeeld proberen om te schilderen, tekenen, fotograferen of beeldhouwen. Andere ideeën zijn het maken van sieraden, het schrijven van korte verhalen of gedichten, of het leren van een nieuw instrument.

Creatieve activiteiten kunnen ook helpen om stress te verminderen en het zelfvertrouwen te vergroten. Dus als je een student bent en op zoek bent naar een leuke manier om je tijd te besteden, overweeg dan om een creatieve activiteit te proberen!

creatieve workshops voor vrouwen

Creatieve workshops zijn een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd te ontspannen en te genieten. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan workshops waarbij ze leren hoe ze sieraden kunnen maken, bloemschikken, schilderen, of zelfs koken.

Deze workshops bieden de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe vaardigheden te leren en tegelijkertijd te genieten van een leuke en ontspannende activiteit. Bovendien kunnen deze creatieve workshops ook helpen om het zelfvertrouwen te vergroten en stress te verminderen.

Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om je tijd te besteden, overweeg dan om deel te nemen aan een creatieve workshop voor vrouwen!