Flitz-events Review

Indoor teamuitje

Staat jouw volgende teamuitje gepland in de winterse maanden? Of wil je eens een heel andere invulling geven aan het uitje door het in een indoor ruimte te doen? Ook dan staan we bij Flitz-Events graag voor je klaar. Met een breed aanbod aan indoor activiteiten kunnen wij voor iedere groep van verschillende leeftijden een uniek uitje organiseren.

Ook wanneer het op het laatste moment slecht weer wordt, en je een buitenactiviteit gepland had staan, kunnen wij flexibel zijn. Het komt weleens voor dat het weer roet in het eten gooit. Met een breed aanbod aan actieve uitjes die ook indoor kunnen worden gedaan, is er geen reden tot paniek!

Lees meer

Sorteren op:

Veelgestelde vragen

  • Welke soorten binnenactiviteiten biedt Flitz-Events aan voor een indoor teamuitje?
    Flitz-Events biedt een divers scala aan binnenactiviteiten voor een geslaagd indoor teamuitje. Van workshops zoals cocktails maken en pokeren tot uitdagende spellen zoals escape rooms en Pubquiz Shows, we hebben voor elk team wat wils. Bekijk ons aanbod en ontdek de vele mogelijkheden om een onvergetelijk indoor teamuitje te organiseren.
  • Kan ik de binnenactiviteiten combineren met een arrangement voor eten en drinken?
    Absoluut! Bij Flitz-Events kun je de binnenactiviteiten eenvoudig combineren met diverse arrangementen voor eten en drinken. Na een enerverende activiteit is er niets beter dan samen te ontspannen en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. We bieden verschillende arrangementen aan, waaronder drankarrangementen en dinerarrangementen, om jouw indoor teamuitje perfect af te sluiten.
  • Zijn de binnenactiviteiten ook geschikt voor grote groepen en teambuilding evenementen?
    Zeker weten! Onze binnenactiviteiten zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Of je nu een teambuilding evenement organiseert of een bedrijfsuitje voor een groot gezelschap, onze activiteiten kunnen worden aangepast aan de grootte van de groep. Met professionele begeleiding en diverse opties zorgen we ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft, ongeacht de omvang van de groep.

Escape room: Een van de leukste indoor uitjes!

Denk je aan een indoor teamuitje of familie uitje, dan zal de escape room vast al eens ter overweging zijn gesteld! Een escape room is een spannende en uitdagende activiteit waarbij samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen centraal staan. In een afgesloten ruimte worden jij en je team uitgedaagd om binnen een bepaalde tijd puzzels op te lossen, raadsels te doorgronden en verborgen aanwijzingen te vinden om te ontsnappen. Het is een perfecte combinatie van spanning, plezier en teamwork, waarbij iedereen zijn of haar unieke vaardigheden kan inzetten om het doel te bereiken.

Bij Flitz-Events bieden we verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden aan voor onze escape rooms, zodat er altijd een uitdaging is die past bij jouw team. Of je nu kiest voor een mysterieuze detectivezaak, een avontuurlijke schattenjacht of een futuristische missie, de escape room zorgt voor een onvergetelijke ervaring die de samenwerking en teamgeest naar een hoger niveau tilt. Dus verzamel je team, werk samen en ontrafel de mysteries om te ontsnappen uit de escape room!

Binnenactiviteiten en leuke uitjes het hele jaar door beschikbaar

Niet alleen tijdens de winter, maar gedurende het hele jaar kun je genieten van binnenactiviteiten. Zelfs in de zomer kan het weer soms verrassend omslaan, waardoor binnenactiviteiten een uitstekende keuze blijven. Daarnaast zijn er talloze leuke activiteiten die simpelweg beter binnen kunnen plaatsvinden. Neem bijvoorbeeld een workshop cocktails maken of een uitdagende escape room.

Kies samen met je vrienden of collega’s de ingrediënten voor je eigen cocktail en ga de competitie aan om de lekkerste creatie te maken. Het leuke is dat jullie zelf kunnen beoordelen wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus komt.

Leer professioneel pokeren

Een andere populaire binnenactiviteit is de workshop pokeren. Hier kun je van ervaren instructeurs leren hoe je als een echte professional poker speelt. Ontdek de geheimen achter het spel, leer strategieën en ontdek wanneer je tegenstanders aan het bluffen zijn. De workshop voorziet in een complete ervaring met een gastheer, professionele dealers, croupiers, pokerchips en natuurlijk prijzen voor de winnaars.

De Pubquiz Show: Samen de hersenen kraken

Een bijzonder leuke indoor activiteit is de Pubquiz Show. Onder het genot van heerlijk eten en drinken vorm je teams en beantwoord je vragen over uiteenlopende onderwerpen. Ga de uitdaging aan en ontdek welk team het slimste is. Het winnende team gaat niet alleen naar huis met de felbegeerde beker, maar ook met de eer om te bewijzen dat zij de slimsten zijn. De Pubquiz Show wordt gepresenteerd door een ervaren quizmaster en omvat vragen over diverse thema’s. Indien gewenst kunnen de vragen zelfs worden afgestemd op jullie groep, wat een persoonlijk tintje toevoegt aan de ervaring.

Tijdens de show worden vragen, audiofragmenten en videoclips ingezet om je aandacht vast te houden. Er is zelfs de mogelijkheid om een Pubquiz Show te ervaren die gebaseerd is op het populaire tv-programma ‘Ik hou van Holland’. Deze activiteit garandeert 2,5 uur aan amusement, waarbij je gezellig kunt bijpraten met je teamgenoten.

Inspiratie nodig voor indoor teamuitje? Wees creatief!

Of je nu op een indoor boot stapt en vaart door de Amsterdamse grachten, of liever luistert naar de spannende verhalen in een donkere escape room, het kan allemaal! Ook als je jouw teamuitje binnen wilt plannen kom je op tal van mooie plekken en heb je een ontspannen dagje met collega’s, vrienden of familie.

Geniet van binnenactiviteiten in combinatie met heerlijk eten en drinken

Bij Flitz Events vind je een ruime selectie aan binnenactiviteiten. Zelfs op minder gunstige dagen is het mogelijk om een fantastische tijd te hebben. Ontdek de diversiteit aan binnenactiviteiten, vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen activiteiten zelfs aangepast worden aan jouw voorkeuren. Daarnaast is het altijd een goed idee om na een binnenactiviteit de dag in stijl af te sluiten met een drank- of dinerarrangement. Hierdoor kun je napraten over de belevenissen van de dag en verleng je de gezelligheid nog verder.

Je hebt talloze keuzes voor het arrangement en je kunt ervoor kiezen om knus binnen in een restaurant te zitten en te genieten van een heerlijke maaltijd.

Kies voor Flitz-Events

Kies voor Flitz-Events en maak van jouw indoor teamuitje een spectaculaire ervaring. Met een breed scala aan binnenactiviteiten en de mogelijkheid om deze te combineren met heerlijk eten en drinken, ben je verzekerd van een dag vol plezier en avontuur, teambuilding en gezelligheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw indoor teamuitje kunnen omtoveren tot een succesvol evenement waar nog lang over nagepraat zal worden!

Een lekker droog en leuk uitje plannen? Bij Flitz-Events staan we voor je klaar met een breed aanbod aan indoor teamuitjes.