Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Gezellige oud hollandse spellen
De leukste oud hollandse spellen

Van kroegspellen tot spellen die je vroeger speelde bij opa en oma, bij Flitz-Events ontdek je een tal van Oud Hollandse spelletjes die je kunt huren! Ideaal voor een bedrijfsuitje, familiedag of andere activiteit waarbij je met verschillende leeftijden samen bent. Of natuurlijk wanneer je een gezellige dag organiseert met je kids! Daarnaast worden de spellen vaak gehuurd wanneer je als school een unieke middag met alle leerlingen wilt organiseren.
Het huren van Oud Hollandse spelletjes is ontzettend leuk en brengt de nodige herinneringen aan vroeger terug! Speel het altijd spannende Ganzenbord, of wring je in onmogelijke posities tijdens een potje Twister. Het kan allemaal bij Flitz-Events!

De leukste Oud Hollandse spelletjes op locatie!

Oud Hollandse spellen zijn niet alleen leuk voor volwassenen die met veel plezier terugdenken aan vroeger, maar ook voor de kinderen van nu! Want zeg nu zelf: iedereen is opgegroeid met spellen als sjoelen, koekhappen, ganzenbord en twister. Het huren van deze spellen is een geweldige manier om een kinderfeestje of een schooldag extra speciaal te maken.
We helpen je dan ook graag bij het samenstellen van een uniek pakket aan de leukste spellen voor tijdens een kinderfeestje of middag op school. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen

Vanaf 10 personen€22,50 p.p.
Vanaf 25 personen€20,- p.p.
Vanaf 50 personen€17,50 p.p.
Vanaf 100 personen€15,- p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

""

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Be Robinson Crusoe
Be Robinson Crusoe
2 - 2,5 uur
10 - 1500

Robinson Crusoe event is de unieke uitdaging, waarbij overleven & competitie centraal staan. Ga jij op expeditie Robinson in Scheveningen?

 • Gratis prijsbeker
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Teambuilding
 • Tropische aankleding
v.a. €15,- p.p.
Zeskamp
Zeskamp
2 uur
10 - 1500

Hét uitje op maat met een perfecte mix tussen passief en actief geschikt. Stel je eigen zeskamp samen uit ons brede assortiment aan spellen.

 • GRATIS PRIJSBEKER
 • 6 SPELLEN NAAR KEUZE
 • TEAMBUILDING
v.a. €15,- p.p.
Populair
Powerkiten
Powerkiten
1,5 - 2 uur
2 - 500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand van Scheveningen langs het water met vliegers in alle soorten en maten.

 • Outdoor
 • Sportief
 • Strand
 • Teambuilding
 • Slecht weer scenario
v.a. €15,- p.p.
Blokarten
Blokarten
1 - 2 uur
5 - 150

Blokarten in Scheveningen of Hoek van Holland? Dat komt goed uit! Wij bieden al ruim 10 jaar blokarten & strandzeilen aan op het strand.

 • Uitdagend en laagdrempelig
 • Heel wendbaar, hoge accelaratie
 • Rij in no-time weg
v.a. €20,- p.p.

Top 5 Oud Hollandse spelletjes

Er zijn tal van Oud Hollandse spelletjes die al eeuwenoud zijn! Nog altijd lopen kids weg met deze unieke spellen! De leukste bordspellen, die je regelmatig zult tegenkomen op scholen en kinderfeestjes zijn:

 1. Ganzenbord
  Een klassiek bordspel waarbij spelers hun pion rond een speelbord bewegen en verschillende obstakels en beloningen tegenkomen. Ganzenbord is een eeuwenoud spel dat in Nederland al sinds de 16e eeuw gespeeld wordt. Het spel wordt gespeeld met een speelbord dat bestaat uit 63 vakjes, en spelers gebruiken een dobbelsteen om hun pion over het bord te bewegen. Het doel van het spel is om als eerste het vakje met het getal 63 te bereiken. Vandaag de dag is Ganzenbord nog altijd enorm populair. Zo zijn er zelfs levensgrote bordspellen verkrijgbaar voor de variant ‘levend ganzenbord’. Bij Flitz-Events zijn beide varianten uiteraard mogelijk!
 2. Sjoelen
  Sjoelen is een traditioneel Nederlands behendigheidsspel dat al sinds de 19e eeuw wordt gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een houten sjoelbak, die bestaat uit vier vakken waarin spelers houten schijven moeten schuiven met behulp van een duwstok. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door de schijven in de juiste vakken te schuiven. Wie heeft een vaste hand en scoort de meeste punten?
 3. Mens erger je niet
  Een bordspel waarbij spelers hun pionnen rond een speelbord bewegen en proberen als eerste al hun pionnen in hun thuisbasis te krijgen. Een spel dat al jarenlang wordt gespeeld over verschillende generaties. Tegenwoordig zijn er vele varianten op dit spel. Wist je bijvoorbeeld dat het Keezenspel afstamt van de regels van Mens erger je niet?
 4. Twister
  Twister, wie kent het niet! Dit unieke en soms lachwekkende spel zorgt ervoor dat je in de meest rare posities komt te staan. Linkerhand op rood, rechtervoet op groen, binnen no time zul je merken dat Twister alsmaar uitdagender wordt. Het doel van het spel is om zo lang mogelijk op de mat te blijven staan en niet om te vallen of om je evenwicht te verliezen.
 5. Vier op een rij
  Een strategisch spel waarbij spelers proberen als eerste vier van hun speelstukken op een rij te krijgen, zowel horizontaal, verticaal als diagonaal. Elke speler krijgt 21 stenen van één kleur en zet deze om de beurt op het bord. Spelers proberen stenen op het bord te plaatsen om rijen van vier te vormen en tegelijkertijd te voorkomen dat de tegenstander hetzelfde doet. Het spel vereist strategisch denken en vooruit plannen om te anticiperen op de zetten van de tegenstander. Tactisch dus!

Oud Hollandse spellen huren?

Bij Flitz-Events bieden we een uitgebreid assortiment aan Oud Hollandse spellen en bordspellen om te huren voor verschillende gelegenheden. Onze spellen zijn perfect voor een kinderfeestje, familieweekend met de kids, schoolmiddag of elke andere gelegenheid waarbij jong en oud samenkomen en gezelligheid centraal staat. Onze spellen zijn niet alleen leuk om te spelen, maar bieden ook een geweldige manier om mensen samen te brengen en te zorgen voor een goede sfeer. De spellen, waarvan het merendeel de spelregels maar al te goed kennen, zijn gemakkelijk te spelen en voor iedereen toegankelijk, waardoor ze geschikt zijn voor alle leeftijden.

We begrijpen dat niet alle evenementen hetzelfde zijn en bieden daarom verschillende opties voor het huren van onze spellen. Zo kun je individuele spellen huren, een pakket van verschillende spellen of zelfs een volledig toernooi laten organiseren. We kunnen de spellen op locatie bezorgen en ophalen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelen.

Tarieven Oud Hollandse spelletjesmiddag

Bij Flitz-Events bieden we de oud Hollandse spelletjesmiddag al aan vanaf 15,- per persoon! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken zodat we een geschikte prijs voor je kunnen benoemen.

Spelletjesmiddag combineren!

Daarnaast kun je het huren van de spellen combineren met andere activiteiten die we bij Flitz-Events aanbieden! Wat dacht je bijvoorbeeld van een ware speurtocht door de Duinen! Begin de middag dan rustig met een uur spelletjes spelen in een van onze partner restaurants, waarna je de duinen in rent om een spannend raadsel op te lossen!

Of sluit de dag af met een smakelijke beloning! Dat hebben de kids natuurlijk wel verdiend na een middag spelletjes spelen! Sluit af met een gezellige lunch, BBQ of een groot glas limonade. Dankzij ons grote netwerk in Scheveningen kunnen we je een breed aanbod aan horeca arrangementen bieden om een unieke dag te organiseren!

Kies voor Flitz-Events

Bij Flitz-Events vinden we het belangrijk dat je evenement een succes wordt. We zijn daarom flexibel en passen onze diensten aan uw wensen aan. Of je nu een klein kinderfeestje organiseert of een grote middag op school, wij hebben de perfecte spellen om je evenement onvergetelijk te maken!

Heb je vragen over het huren van de spellen? Stel deze dan gerust! We helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen of het samenstellen van een vrijblijvende offerte

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp