Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitjes en teamuitjes Hoek van Holland

Flitz-events organiseert al vele jaren originele bedrijfsuitjes en teamuitjes in Hoek van Holland.

Blokarten Scheveningen, strandzeilen, blokkarten Scheveningen, Kijkduin Hoek van Holland

Hoek van Holland is de badplaats van Rotterdam en “The Place to Be” voor jong en oud. Lekker luieren in het zand, badderen in de zee, sporten op het water, genieten van een hapje en een drankje in een van de vele strandpaviljoens, wandelen door een duingebied: Hoek van Holland heeft het allemaal. Daarnaast beschikt Hoek van Holland, als bedrijfsuitjes badplaats nummer 1 van Nederland, over een uniek bedrijfsuitjes aanbod.

Na de uitkozen activiteiten kunnen we de afsluitende barbecue of buffet op het strand bespreken.

Heeft u een bepaald budget en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen!

Teamuitje & bedrijfsuitjes Hoek van Holland

Bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland:

Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!

Top 3 winterse bedrijfsuitjes

Van oktober t/m maart kunt u boeken voor een origineel bedrijfsuitje in de wintermaanden, kerstuitje, winterwonderland of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden.

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

Top 3 Creatieve winter teamuitjes

De creatieve workshops in Hoek van Holland bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Hoek van Holland te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Hoek van Holland. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren.

Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 creatieve bedrijfsuitjes:

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoen in Hoek van Holland uitgekozen waar wij graag mee samenwerken, namelijk Beachclub Royal. De strandtent is uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.
U kunt kiezen voor de kant en klaren beachdagactiviteiten of een beachdag op maat.

Hieronder ziet u alle workshops waaruit uw personeelsuitje strand kan bestaan.

Locaties voor uw Bedrijfsuitje

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Scheveningen voor een bedrijfsuitje in Scheveningen. Flitz-events is een vaste partner van diverse strandpaviljoens in Scheveningen. De strandtent zijn stuk voor stuk uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partners en verzorging van de catering voor uw bedrijfsuitje. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strand paviljoens.

Teamuitje Hoek van Holland

Ben je op zoek naar een teamuitje dat perfect bij je team past in Hoek van Holland? Dan hoef je niet ver te zoeken. In Hoek van Holland zijn veel activiteiten te doen die je samen met je team kan uitvoeren, om bijvoorbeeld te werken aan je teambuilding. Teamuitjes in de straten van Hoek van Holland, teamuitjes aan de kustlijn bij Hoek van Holland, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een mogelijkheid om dit te kunnen doen. Maar welke teamuitjes zijn naast handig voor het versterken van de onderlinge band ook nog eens leuk om te doen, zodat je team er ook echt zin in heeft om de activiteit uit te gaan voeren? Om deze vraag te beantwoorden is er door Flitz Events een selectie gemaakt van teamuitjes in Hoek van Holland die niet alleen goed zijn voor samenwerking, maar ook een lach op het gezicht toveren bij je collega’s.

Zeskamp

Bestaat jouw team alleen maar uit stoere en heldhaftige teamleden, die wel even willen laten zien dat zij het in zich hebben om zelfs de zware beproevingen van de oorspronkelijke Olympische Spelen te trotseren? Laat ze dit dan maar bewijzen door mee te doen aan de zeskamp. In zes onderdelen moet je individueel en als team bewijzen dat je het meeste uithoudingen vermogen hebt, het beste problemen kan oplossen en als snelste en sterkste uit de bus kan komen. Wil jij de band in je team doen versterken op een manier dat iedereen het leuk en leerzaam vindt elkaar beter te leren kennen, dan is de Flitz Events zeskamp het perfecte teamuitje.

PubQuiz Hoek Van Holland

Heb jij een teamlid dat denkt overal wel iets vanaf te weten? Of wil je weleens een andere afdeling laten zien dat jullie toch wel slimmer zijn dan zij van jullie denken? Doe dan een van de vele quizzen die er zijn als teamuitje. Je kantoor in Hoek van Holland kan binnen no-time veranderd worden in een heuse tv-studio, compleet met decor, attributen en natuurlijk de hoofdprijs. Wie slaat als eerste op de buzzer en geeft zoveel mogelijk goede antwoorden? Een ideale manier om op een enthousiaste manier je team gebruik te laten maken van elkaars specialismes en erachter te komen wie stiekem de stille kracht van je groep is.

Sporten aan de kust

Hoek van Holland ligt natuurlijk aan zee en waar de Noordzee ons landje aantikt, daar maken wij goed gebruik van. Zo kun je als teamuitje gaan leren windsurfen of branding raften. Trotseer tezamen de golven van de zee en wordt de beste in de activiteit. Dit kan ook met een zeilboot, waar alles om tactiek draait. Ben je nu niet geïnteresseerd in sporten op het water, dan is er aan land ook nog genoeg te doen. Zo kan je het strand van Hoek van Holland onveilig maken door met behulp van de wind keihard rond te racen met een blokart. Deze karts met windzeil zorgen gegarandeerd voor een adrenalinekick. Als dit nu niet jouw straatje is, dan kan je altijd nog meedoen aan een dag Robinson Crusoe aan het strand, om door middel van lastige beproevingen de eindzege te behalen. Deze activiteit is perfect voor wie het samenwerken met elkaar wilt versterken door middel van leuke uitdagingen.

Hoek van Holland als locatie voor teamuitjes

Wie aan het organiseren van een teamuitje denkt, zal er wellicht niet zo snel aan denken om dit teamuitje te gaan doen in Hoek van Holland. Maar waarom niet? Hoek van Holland is een prima aangelegenheid om je activiteiten voor te plannen. Het strand van Hoek van Holland is bijvoorbeeld een fantastische plaats om deze activiteiten te kunnen doen. Maar welke activiteiten zijn hiervoor geschikt? Het doen van een teamuitje moet natuurlijk wel passen bij je team, en daarom is hier een overzicht van de trendy, leuke en passende teamuitjes die je op het strand van Hoek van Holland kunt gaan doen dankzij de organisatie van Flitz Events.

Blokarten Hoek van Holland

Houd je team van spanning, adrenaline, lef en avontuur? Dan is blokarten helemaal het ding voor je teamuitje. Met blokarten zit je in speciale kartautootjes. Wat is hier zo speciaal aan? Er zit een enorm zeil aan vast dat de zeewind optimaal opvangt en ervoor zorgt dat je supersnel aan het racen kan gaan. Houd wedstrijdjes tegen je collega’s en bepaal wie de grootste snelheidsduivel van je team is. Het strand van Hoek van Holland is hier perfect voor ingericht, omdat het een breed uitgezet strand is waar je het rijk voor jezelf hebt. Je hoeft niet bang te zijn dat je tussendoor in de weg zit van strandbezoekers die hier zijn om even van de rust te genieten. Zitten deze ergens op het strand, dan race je zelf aan de andere kant. Hierdoor is blokarten niet alleen hartstikke leuk voor jou en je team, maar ook voor je medemens die geen last van je hoeft te hebben. Een win-winsituatie. Dit is dan ook een van de vele redenen waarom blokarten in Hoek van Holland het ultieme teamuitje is.

Brandingraften

Racen door de kracht van de wind kan je ook op het water doen. In Hoek van Holland kan je onder andere goed kitesurfen, maar ook gewoon brandingraften is hier erg geschikt om te doen. Voor de echte waterratten in je team is dit natuurlijk de perfecte uitkomst. Samen met je team de golven van de Noordzee trotseren en veel vermaak hebben, dat is toch de reden dat je een teamuitje wilt organiseren? Je hoeft je geen minuut te vervelen op het strand. Is er weinig wind, dan ga je brandingraften, is er veel wind, dan kan je kitesurfen, is er teveel wind om op zee te gaan, dan kan je nog een activiteiten op het land doen.

GPS-tochten

Toch liever iets doen buiten het strand? Dan kan je ook de plaats zelf ontdekken. In Hoek van Holland kan je verschillende GPS-tochten houden als teamuitje. Ontdek je plekje door middel van een GPS-systeem en uitdagende opdrachten. Ga als één team tezamen te werk om de opdrachten te volbrengen en zie Hoek van Holland eens op een hele andere manier. Je kunt ook zelf bepalen op wat voor tocht je door de straten heen gaat, of je dit doet met een rollenspel erbij of dat je wellicht wel midden in de nacht op ontdekking wilt. Wat er maar past bij je team, het is mogelijk bij dit teamuitje.

⭐ Op zoek top 3 bedrijfsuitjes / teamuitjes van Hoek van Holland?

Hieronder vind je de leukste activiteiten voor tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje op het strand van Hoek van Holland!
1. Robinson Crusoe Experience
2. Powerkiten / vliegeren
3. Pubquiz

⭐ Een volledig verzorgd, gezellig, origineel bedrijfsuitje organiseren?

Stel zelf uw volledige dag samen of kies voor een kant en klare beachdag. U kunt een keuze maken uit al onze activiteiten van creatief tot sportieve uitjes en vervolgens een keuze maken uit onze diner of BBQ mogelijkheden, eventueel verschillende aantal personen per activiteit en diner / BBQ!

⭐ Een origineel personeelsuitje al vanaf €12,50 per persoon?

Keuze uit meer dan 50 indoor, outdoor en teambuildings- activiteiten al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte