Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Schooluitjes

sportdag school

Met de hele klas vet leuke activiteiten doen? Flitz-events organiseert de leukste schooluitjes! Leerzaam of sportief, gezellig, competitief en natuurlijk met iets lekkers. Er zijn legio mogelijkheden om een perfect schooluitje samen te stellen, voor alle leeftijdsgroepen. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van uitjes voor (grote) groepen. Wij organiseren naast schooluitjes ook uitstapjes voor vrienden, bedrijven, families en vrijgezellenfeestjes of kinderfeestjes. Kijk op de website voor uitgebreide informatie over al onze activiteiten. We organiseren veel activiteiten aan het strand omdat het een perfecte plek is om lekker bezig te zijn. In het zand, op het water of in een van de gezellige strandtenten. In de stad iets organiseren kan natuurlijk ook. 

Speciaal voor scholen hanteert Flitz-events goedkope tarieven, vraag om de offerte voor de speciale Schooltarieven.

Schooluitjes middelbare school 

Hartstikke gezellig natuurlijk, met de medeleerlingen iets tofs gaan doen. Jullie kunnen kiezen uit van alles en nog wat: lekker sportief bezig zijn, superspannende belevenissen, iets leuks maken tijdens een workshop en natuurlijk gezellig en lekker eten. Wij organiseren activiteiten binnen én buiten dus schooluitjes kunnen het hele jaar door worden georganiseerd. Voor alle niveaus; van basisschool tot schooluitjes middelbare school of schooluitjes MBO. Met de hele klas werken aan hetzelfde doel of in kleinere groepjes je favoriete activiteit doen, het kan allemaal. Wij regelen alles, van begin tot eind en alle activiteiten staan altijd onder leiding van een professional. Wel zo veilig!

Top 3 Schooluitjes:

NR1 Schooluitje:Powerkiten

Vliegeren of Powerkiten Den Haag, voor uw bedrijfsuitje in Den Haag

Powerkiten is de ultieme uitdaging voor sportieve leerlingen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien met vliegers in alle soorten en maten.
✔️Theorie- en veiligheidsinstructies
✔️Vlieger praktijk, onder begeleiding van een instructeur.

Duur: 2 uur
Prijs: €12,50 p.p.

———————————————————————————————————

NR2 Schooluitje: Be Robinson Crusoe Kids

Be Robinson Crusoe Experience is het ideale kinderfeestje op strand! Dit unieke kinderfeestje staat in het teken van sportief, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!

Be Robinson crusoe Experience spelonderdelen;

✔️ Eigen Teamvlag maken
✔️ Liaantrekken
✔️ Reuze katapult maken
✔️ Jenga XL
✔️ Bamboe toren bouwen of waterrace
✔️ Memory games en breinbrekers
✔️ Primitief vuur maken in combinatie met Hindernisbaan

Duur: 2 uur
Prijs: €12,50 p.p.

———————————————————————————————————

NR3: Schooluitje Op Maat Samenstellen

Op zoek naar een competitief en spectaculair Schooluitje? Dan hoef u niet meer verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd voor 2 teams welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende teams afwerken. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

We hebben een groot scala aan diverse spelen voor een Schooluitje. U kun een keuze maken uit 6 verschillende spellen:

 • Beachvolleybal
 • Beach soccer
 • Tjoekbal
 • Knotshockey
 • Hindernisbaan + vuurmaken
 • Skippybalrace
 • Reuze Jenga XL
 • Tug of war
 • Waterrace
 • Mega twister (5×5 meter)
 • Katapult bouwen
 • Bamboe toren
 • Vuur maken
 • Ultimate frisbee

Duur: 2 uur
Prijs: €12,50 p.p.

———————————————————————————————————

Schooluitje voor Voortgezet onderwijs, MBO en HBO

Schooluitje voor voortgezet onderwijs, MBO en HBO? Met je klas of de hele school op een uitje gaan is altijd leuk. Maar constant naar hetzelfde pretpark of dezelfde zaal voor een sporttoernooi gaan eist op een gegeven moment ook zijn tol. Gelukkig hoef je niet per se altijd hetzelfde te doen. Je kunt namelijk ook bij Flitz Events een speciaal op maat gemaakt schooluitje laten organiseren speciaal voor voor voortgezet onderwijs, MBO en HBO. Dit schooluitje is precies naar jouw wensen in elkaar gezet en omdat je zelf kunt bepalen hoe het eruit komt te zien is deze elke keer anders. Op deze manier houd je het schooluitje leuk, actief en vooral ook uniek.

Geschikt voor basis & middelbare scholen

Zoals je kunt lezen in het aanbod zijn er voldoende actieve en minder actieve bezigheden tijdens het schooluitje mogelijk, waardoor er voor ieder soort leerling wel iets bij zit waar hij of zij plezier van kan hebben. Het niet slagen voor een schooluitje waar niet iedereen met een glimlach naar huis kan gaan is praktisch onmogelijk.

Daarnaast is het zo dat deze schooluitjes geschikt zijn voor alle soorten schoolgroepen. Dit gaat over alle klassen op de basisschool, maar er is ook voldoende aanbod voor zowel het voortgezet onderwijs als het beroepsonderwijs. Je kunt via Flitz Events dus ook schooluitjes organiseren voor de brugklas, de eindexamenklassen en zelfs voor het hbo. Een actieve en sportieve introductiedag is bijvoorbeeld ook weer iets anders dan een saaie rondleiding door het schoolgebouw en een verhaaltje over hoe het schooljaar eruit gaat zien.

Geschikte activiteiten voor iedereen

Tijdens een schooluitje georganiseerd door Flitz Events komen jullie tezamen op een vaste locatie die speciaal is gereserveerd voor de activiteiten. Op deze plek worden dan alle activiteiten aangeboden die je maar zou willen hebben. Flitz Events organiseert alles speciaal voor jou en naar jouw wensen, waardoor je altijd krijgt waar je om vroeg.

Het aanbod aan activiteiten tijdens een Flitz Events schooluitje is enorm. Er is gedacht aan genoeg sport en spel voor iedere leeftijdsklasse. Als je dus een schooluitje wil organiseren voor de gehele school, dan is dat hier geen enkel probleem. Je hebt onder andere de keuze uit verschillende sporten, zoals knotshockey, estafettelopen en een voetbaltoernooi, maar ook andere activiteiten zoals boogschieten, klimmen en klauteren en tuben behoren tot de mogelijkheden. Alle activiteiten zijn ingedeeld in leeftijdscategorieën, zodat er voor zowel kinderen uit groep 1 evenveel mogelijkheden zijn als voor de bovenbouw.

Daarnaast zijn er ook nog speciale activiteiten die je alleen hier of bijna nergens anders kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan bumperball voetbal of levend tafelvoetballen. Ook speurtochten, quad rijden en simpelweg trampolinespringen behoren tot de mogelijkheden.

Compleet verzorgd schooluitje

Het mooie aan Flitz Events is dat alles voor je geregeld kan worden. Jij hoeft alleen aan te geven met hoeveel leerlingen je bent en welke onderdelen je toe wilt voegen en Flitz Events doet de rest. Omdat Flitz Events expert is op het gebied van uitjes organiseren weet je hier zeker dat je altijd de best verzorgde schooluitjes kunt krijgen zonder dat je zelf ook maar aan de organisatie hoeft te denken. Alleen ervoor zorgen dat de leerlingen op de juiste locatie aankomen is misschien iets dat je zelf moet regelen, helemaal als je een schooluitje organiseert voor de basisschool.

Flitz Events regelt alles van top tot teen, en dit kun je vrijwel letterlijk nemen. Dacht je namelijk dat na een aantal uur plezier en vermaak de dag klaar was? Dan heb je het toch mis, want je kunt er ook voor kiezen om catering toe te voegen aan je schooluitje. De leerlingen (en jezelf) worden dan verzorgd met de lekkerste hapjes en drankjes die passen bij een goed georganiseerde dag. Wil je hier liever geen gebruik van maken, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Tijdens het opmaken van de offerte wordt er altijd gevraagd of je wel of geen catering wilt en je betaalt natuurlijk niet voor de catering als je er geen gebruik van maakt.

Jouw perfect passende schooluitje laten organiseren

Ben jij ook al overtuigd en zie je een schooluitje van Flitz Events ook helemaal zitten? Vraag dan een offerte aan door te bellen of het formulier in te vullen op de website. Per aanvraag wordt er specifiek gekeken naar wat je wil hebben en hoe dit op de beste manier gerealiseerd kan worden. Dit alles met de garantie dat je nergens anders zo goed aanbod krijgt en al helemaal niet voor de scherpste prijs. Bij Flitz Events streven we er namelijk naar jij het beste schooluitje ooit krijgt voor de beste prijs die er maar voor te vinden is.

Sportieve schooluitjes

Uitwaaien aan zee, met je hakken in het zand, genieten aan het strand. Veel activiteiten zijn nóg leuker als je ze aan het strand doet. Lekker beach volleybal spelen, in zo’n gekke bubble met elkaar een potje voetballen of boeren Beach golf spelen. Altijd volop fun. Speel Archery Shoot Out, ga vliegeren of discgolven. Superleuk om samen met elkaar te doen en spannend om teams tegen elkaar te laten spelen. Wij organiseren de schooluitjes voor alle leeftijden en passen daar spelregels en materialen op aan. 

Spannende dingen doen

Willen jullie het bloed eens flink laten stromen? Ga dan met de klas iets heel erg spannends doen. Branding raften bijvoorbeeld. Superchill en er zijn schooluitjes ideeën genoeg. Ga de golven van de Noordzee trobranding tseren in een powerboat. Je moet wel heel goed kunnen samenwerken om die boot door de heen te loodsen. Gegarandeerd erg opwindend. Ook golfsurfen en powerkiten zijn heel spannend en natuurlijk geweldig leuk om te doen. Deze spannende activiteiten zijn alleen geschikt voor jongens en meisjes die niet bang zijn. Of maar een beetje. Onze professionele instructeurs helpen jullie en zorgen dat alles veilig en gestroomlijnd verloopt. 

Gezellige workshops

Samen aan een mooi einddoel werken is ook heel leuk om te doen als schooluitje. Er is een uitgebreide keuze uit workshops die steeds onder leiding staan van een professional. Jullie kunnen een workshop schilderen volgen, leren sieraden maken, slippers of klompen pimpen of de salsa leren dansen. Allemaal superleuke en vooral heel gezellige workshops. Ook leuk: de workshop graffiti! Met z’n allen op het strand werken aan een of meer prachtige zandsculpturen is ook geweldig om te doen. Er is een enorme keuze uit vet leuke workshops. Jullie kunnen bijvoorbeeld ook met een grote groep gaan werken aan een mega vlieger. Als de vlieger klaar is kan deze echt vliegen. Hoe gaaf is dat. We organiseren de workshops op diverse locaties. Heb jij zelf een bepaalde locatie in gedachten dan kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Uit je dak met de Robinson Experience

Een van onze leukste uitjes is de Robinson Experience. Overleven op een onbewoond eiland, strijden in groepen en echt te gekke activiteiten doen. Schieten met kokosnoten, liaan trekken, een mega toren bouwen van Jenga, een waterrace, breinbrekers, een hindernisbaan en na afloop een heuse prijsuitreiking met een beker. Het leuke is dat de Robinson Experience zo veelzijdig is dat alle deelnemers wel ergens in kunnen uitblinken. Wij rekenen dit evenement tot een van de leukste schooluitjes. Natuurlijk weer onder leiding van een professional. 

Lekker eten en drinken

Tijdens schooluitjes moet er natuurlijk ook gelegenheid zijn om gezellig bij elkaar te komen, te praten en wat lekkers te eten. Wij organiseren alles op het gebied van eten en drinken. We kunnen het eenvoudig houden maar ook flink uitpakken. Een ijsje tijdens de activiteiten om af te koelen, een uitgebreide brunch bij aankomst. Een heerlijke high tea of genieten van een pizza. Geef aan wat jullie wensen zijn en hoe hoog het budget is en wij regelen de rest. 

GPS en boottocht

Iets leuks doen in de stad? Een GPS tocht is een erg leuke activiteit voor schooluitjes. Onderweg mooie dingen zien, de stad leren kennen en raadsels oplossen. Nog een leuk idee: een boottocht maken. In een gewone rondvaartboot of in een sloep. Onderweg vanaf het water de stad bekijken, spellen doen, lekker eten, uitstappen in Scheveningen, het kan allemaal. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over alle mogelijkheden voor schooluitjes.