Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
archery-attag-scheveningen

Archery attack Scheveningen is een nieuw en spannend spel in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland en nu ook te boeken bij Flitz-events. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Archery attack combineert adrenaline en spanning. Speel jij het spel tactisch of ga jij frontaal de aanval in? Tijdens een introductiedag voor mbo en hbo studenten kan de archery tag een zeer goede keuze zijn! Jullie nemen het in teams tegen elkaar op en stimuleren dan ook de teambuilding.
Archery Attack is een nieuwe activiteit en is het beste te omschrijven als paintball , maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops zo kan het spel veilig gespeeld worden maar toch spannend. Om het gezicht te beschermen werken we paintball maskers.  De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen op maat van jullie groep. Geschikt dus voor iedereen die van avontuur houdt. Archery Attack is een ideale activiteit op een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje, sportdag of teambuilding.

Archery Tag tijdens een introductiedag op school

De jaarlijkse introductiedag, een spannende maar bovenal gezellige dag waar je kennis maakt met al je toekomstige klasgenoten. Jullie komen samen met alle scholieren, studenten en betrokken docenten en gaan gezamenlijk aan de slag met een leuke activiteit. Doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met een goed gevoel toe kan leven naar wat het schooljaar zal brengen.
Archery tag is uiteraard een geschikte keuze voor een introductiedag. Doordat jullie in teams tegen elkaar spelen leer je om een speelse wijze je medespelers kennen. En aan de hand van een afsluitende borrel kunnen jullie gezellig nakletsen en elkaar nog beter leren kennen.

Archery tag is voor:

 • Basisschoolleerlingen
 • Middelbare scholieren
 • MBO/HBO/Universitaire studenten
 • En natuurlijk voor onderwijzers

Prijzen

Vanaf 15 leerlingen€ 12,50 per leerling
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Archery A-Tag, BBQ, 2 uur Drankarrangement & 2 Consumpties€60,- per leerling
Archery A-Tag, BBQ & 3 Consumpties€50,- per leerling

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 12.50 p.p.
Samen stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer een van onze vele activiteiten met een lunch, BBQ, of afsluitende borrel. Een ideale manier om samen met je medestudenten na te praten over de geweldige middag en de verrassende momenten tijdens het spel.
Elke locatie heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling en sfeer. Door ons brede netwerk van beachclubs en horeca locaties vinden we de ideale locatie die bij jullie wensen past. Wanneer je specifieke wensen hebt voor de horeca afname kunnen wij je in contact brengen met de juiste persoon van de des betreffende locatie zodat je dag helemaal vlekkeloos verloopt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met ieders dieet wensen en allergieën.

Voorbeeldprogramma Archery tag

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00
Ontvangst met een lunch (optioneel)
14.00
Ontvangst gasten op strandtent
14.15
Gegenheid tot omkleden
14.30
Start van Archery tag
16.00
Einde Archery tag
16.15
Prijsuitreiking
Optioneel
16.30
Aansluitend borreluurtje
17.30
Aanvang BBQ/diner/buffet
20.00
Einde programma

Onze werkwijze

Rick Winters
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Na de duidelijke uitleg van de begeleider gelijk van start gegaan. Alsof je echt op een slachtveld bevindt. Pijlen komen totaal niet hard aan (wat je wel met paintball hebt)
Hadjar Kasmi
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Voor een kinderfeestje pijl een boogschieten geboekt voor Fatih. Hij en zijn vrienden zijn altijd al van de schietspellen geweest en nu vonden zei het in het echt nog veel leuker!
Sam Stijgman
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
De boog was makkelijk te gebruiken en de tijd vloog voorbij. Daarna lekker wat gaan eten bij de desbetreffende strandtent. Een top middag!
"Een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijlen! Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen!"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Be Robinson Crusoe

Be Robinson Crusoe

2 - 2,5 uur
10 - 1500

Robinson Crusoe event is de unieke uitdaging, waarbij overleven & competitie centraal staan. Ga jij op expeditie Robinson in Scheveningen?

 • Gratis prijsbeker
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Teambuilding
 • Tropische aankleding
v.a. €17,50 p.p.
Populair
Powerkiten

Powerkiten

1,5 - 2 uur
10 - 1500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand van Scheveningen langs het water met vliegers in alle soorten en maten.

 • Outdoor
 • Sportief
 • Strand
 • Teambuilding
 • Slecht weer scenario
v.a. €17,50 p.p.
Zeskamp

Zeskamp

2 uur
10 - 1500

Hét uitje op maat met een perfecte mix tussen passief en actief geschikt. Stel je eigen zeskamp samen uit ons brede assortiment aan spellen.

 • GRATIS PRIJSBEKER
 • 6 SPELLEN NAAR KEUZE
 • TEAMBUILDING
v.a. €17,50 p.p.
Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

2 uur
10 - 50

Wil je alles leren over het shaken en stirren van de lekkere traditionele cocktail? Dan is de workshop cocktails maken een must do!

 • Professionele Instructeurs
 • 3 Cocktails
 • Mix je eigen drankjes
 • Alcoholvrij mogelijk
v.a. €30,- p.p.

Combineer Archery tag met een andere activiteit

Op zoek naar een dagvullend programma voor de introductiedag? Ook dat is uiteraard geen probleem! Bij Flitz-Events is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Zo kun je na een uurtje Archery Tag ook kiezen voor een nieuwe activiteit. Kies bijvoorbeeld voor Expeditie Robinson, om de teambuilding verder te stimuleren. Of ga voor een creatieve workshop, zoals de workshop Zandsculpturen maken.

Tal van mogelijkheden op en langs het strand van Scheveningen. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De leukste sport- en introductiedagen vind je bij Flitz-Events!

Teambuilding en kennis maken staan centraal

Tijdens de unieke activiteit gaan jullie aan de slag om te winnen van de tegenpartij, door net even wat scherper te schieten dan je tegenspelers. Een spannende activiteit die veel vraagt van jullie tactische vermogen. Doordat jullie veel moeten overleggen, samenwerken en communiceren wordt de teambuilding versterkt en leren jullie elkaar op een leuke manier kennen. Hierdoor zal de eerste schoolweek een stuk prettiger voelen dan wanneer je zonder enige kennis op de school arriveert.

Archery tag Den Haag

Archery tag is een actief en spannend spel dat steeds populairder wordt in Den Haag. Het is een soort van boogschieten, maar dan op een veilige manier en met speciale foam pijlen.

Het doel van het spel is om de tegenstander te raken met de pijlen of om bepaalde doelen te behalen. Het spel wordt gespeeld op een speciale arena met barrières en obstakels, zodat spelers zich kunnen verstoppen en strategieën kunnen bedenken om te winnen.

Flitz-Events biedt verschillende archery tag arrangementen aan in Den Haag, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld een archery tag feestje organiseren voor vrienden of een teambuilding activiteit doen met je collega’s. Het is een leuke manier om te ontspannen en tegelijkertijd iets actiefs te doen.

Als je geïnteresseerd bent in archery tag voor de volgende introductiedag, neem dan gerust contact op met Flitz-events voor meer informatie.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp