fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Uitjes teambuilding: outdoor teambuilding

Lekker in de openlucht werken aan de kracht van je team: outdoor teambuilding uitjes zijn super leuk. Buitenactiviteiten teambuilding kunnen vrijwel het hele jaar door. In Nederland is het bijna nooit zó koud dat je niet buiten kunt zijn om leuke dingen te doen. Je kunt je er op kleden en van sportieve spellen spelen krijg je het vanzelf warm. Flitz-events organiseert de leukste uitstapjes voor iedereen, ook voor teambuilding. Zin om teambuilding opdrachten buiten te organiseren? Neem contact met ons op, wij regelen het graag voor je.

Teambuilding buiten

Outdoor teambuilding, oftewel teambuilding buiten, is er bij Flitz-events in allerlei varianten. Je kunt op het strand zandsculpturen maken of met de hele groep werken aan de bouw van een megavlieger. Die daarna echt kan vliegen. Dit zijn heel geschikte activiteiten voor teambuilding als jullie beter willen leren samenwerken. Ook kan je tijdens teambuildingsactiviteiten nieuwe sterke punten ontdekken bij jezelf en bij de andere teamleden. Deze skills kan je vervolgens binnen je team inzetten op het werk. Sportief bezig zijn is natuurlijk ook erg leuk: een volleybal toernooi organiseren, het water op in een powerboat (samenwerken!) of speel de Robinson Experience: dé activiteit voor teambuilding! Naast teambuilding buiten organiseren we ook allerlei leuke activiteiten binnen. Die kan je natuurlijk ook prima combineren.

Outdoor teambuilding combineren met binnen activiteiten

Willen jullie tijdens je teambuildingsuitje meerdere activiteiten doen? Dan kan je je buiten teambuilding activiteiten natuurlijk ook prima combineren met binnen activiteiten. Zo krijgen de koukleumen het niet ál te koud. En mocht het dan toch te fris zijn of de hele dag regenen, dan valt niet de hele dag in het water. We organiseren superleuke creatieve workshops zoals schilderen, sieraden maken, klompen of slippers pimpen of leren cocktail shaken. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. Er zijn ook sportieve workshops zoals het bouwen van de megavlieger maar ook bijvoorbeeld leren kiten op het strand. Dat zijn dan weer wel teambuilding buiten activiteiten.

Met de boot of met GPS

 

Leuk alternatief voor teambuilding winter is het maken van een boottocht. Onderweg kunnen jullie leuke spellen spelen gericht op teambuilding. Door er prijzen aan te verbinden en teams tegen elkaar te laten strijden verhoog je nog eens het teambuildingsgehalte. Een boottocht is buiten maar ook binnen, slim! Wil je te voet op pad dan is een GPS tocht een prima keuze. Jullie werken in groepjes de opdrachten af (samenwerking) en kijken wie er het eerst bij de finish is (competitie). Veel van onze activiteiten dragen bij aan teambuilding. Neem gerust eens contact op als je meer informatie wilt of een groepsuitje op maat wilt organiseren.

Lekker eten

 

Van outdoor teambuilding krijg je natuurlijk wel trek. Flitz-events organiseert teambuildingsuitjes helemaal naar wens, inclusief eten. Na afloop lekker pizza eten, pannenkoeken eten, sushi of een lopend buffet. We organiseren ook lunches en brunches, koffie met gebak of een high tea. We hebben een uitgebreid netwerk en kennen veel strandtenthouders zodat we altijd een leuke en geschikte plek voor je kunnen regelen.