Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Activiteiten Scheveningen Strand

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een teamuitje met vliegeren of een geheel verzorgde stranddag? Flitz-events heeft een breed aanbod: van groepsuitje vrijgezellenfeest tot familie dag, groep arrangementen voor kinderen en volwassenen.

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten helpen teamleden om een band op te bouwen en een teamgeest te creëren. Het helpt teamleden ook om elkaars sterke en zwakke punten te leren kennen, en hoe samen te werken om taken te volbrengen. Veel voorkomende teambuilding activiteiten zijn onder meer groepsspelletjes, probleemoplossende oefeningen en teambuilding oefeningen. Groepsspelletjes helpen teamleden om elkaar te leren kennen en plezier te hebben terwijl ze samenwerken. Probleemoplossende oefeningen helpen teamleden om met elkaar te leren communiceren en samen te werken om problemen op te lossen. Teambuilding oefeningen helpen teamleden om elkaar te leren vertrouwen en samen te werken om taken te volbrengen. Door deel te nemen aan teambuilding activiteiten kunnen teamleden leren samen te werken en een sterk team op te bouwen.

Top 3 Online activiteiten

Top 3 zomer strand activiteiten (uitjes Scheveningen)

Top 3 winter activiteiten

Voordelen van teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten hebben een aantal voordelen die de prestaties van een team kunnen verbeteren. Ten eerste kunnen teambuilding activiteiten helpen om de communicatie en samenwerking binnen een team te verbeteren. Door samen aan een taak of doel te werken, kunnen teamleden leren hoe ze beter met elkaar kunnen communiceren en effectiever kunnen samenwerken. Daarnaast kunnen teambuilding activiteiten ook helpen om vertrouwen binnen een team op te bouwen. Door samen te werken en van elkaar afhankelijk te zijn, kunnen teamleden leren elkaar te vertrouwen en op elkaar te vertrouwen, wat de teamprestaties kan verbeteren. Ten slotte kunnen teambuilding activiteiten ook helpen om het moreel en de motivatie van het team te verhogen. Door samen te werken aan een gemeenschappelijk doel, kunnen teamleden een gevoel van kameraadschap ervaren en een gevoel van voldoening bereiken. Uiteindelijk kunnen teambuilding activiteiten een positieve impact hebben op de algemene prestaties van een team.

Water Activiteiten Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Soorten teambuilding activiteiten

Bij Flitz-events zijn we gespecialiseerd in teambuilding activiteiten die zowel leuk als verhelderend zijn. Wij geloven dat teambuilding een essentieel onderdeel is van elke succesvolle organisatie, en ons doel is om groepen van elke omvang te helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Van vliegeren tot pubquizzen, wij hebben een breed scala aan activiteiten die zeker iedereen zullen aanspreken. Wij bieden ook op maat gemaakte evenementen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw team. Dus of u nu op zoek bent naar een leuke manier om een band op te bouwen met uw collega’s of een meer uitdagende activiteit die uw team tot het uiterste zal drijven, bij Flitz-events is het allemaal mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze teambuilding diensten.

Altijd de scherpste prijzen voor activiteiten bij Flitz-events

Bij Flitz-events bieden wij een verscheidenheid aan teambuilding activiteiten die altijd betaalbaar zijn. Wij begrijpen dat veel bedrijven een strikt budget hebben, dus bieden wij een aantal pakket-opties om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige teambuilding oefening of een meer uitgebreid evenement, wij hebben altijd een oplossing voor u. Wij bieden ook diverse kortingen voor groepen van 10 of meer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze teambuilding activiteiten en hoe we uw team kunnen helpen succesvol te zijn.

Kies één van onze rondvaarten in Den Haag:

Winter activiteiten

Top 3 winterse activiteiten en uitjes

Een andere geschikte winterse activiteiten voor groepen is de Pubquiz Show. Hierbij kan je op een van de voorgeselecteerde locaties deze show doen, maar het is ook mogelijk om zelf een geschikte locatie uit te kiezen. Voor een bedrijfsuitje met veel medewerkers is het bijvoorbeeld mogelijk om de quiz te organiseren in het bedrijfspand. Je strijdt in teams tegen elkaar en moet zo veel mogelijk vragen goed beantwoorden. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen te verdienen, zodat je niet alleen maar voor de eer strijdt. Daarnaast is het ook mogelijk om de vragen van de Pubquiz Show te personaliseren en aan te passen op de wensen van de groep. Zo geef je er een persoonlijk tintje aan.

Top 3 sportieve activiteiten in de winter

Hieronder vindt u onze top 3 winterse uitjes/bedrijfsuitjes:

Top 3 creatieve activiteiten in de winter

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Scheveningen te doen.Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren.Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 creatieve bedrijfsuitjes:

Wat te doen in Scheveningen

Heb je iets gevonden tussen deze top 5, informeer gerust naar de mogelijkheden. Via Flitz-events kun je een arrangement samenstellen. Zo kun je een activiteit combineren met een hapje en een drankje of echt uit eten. Flitz-events werkt samen met verschillende restaurants en paviljoens. Je kunt dus lekker van de dag nagenieten met een hapje en een drankje. Ook kun je in het arrangement verschillende activiteiten combineren. Zo stel je makkelijk een hele dag samen waar iedereen wat leuks te doen heeft. Naast deze top 5 van activiteiten zijn er namelijk nog diverse andere activiteiten. Zo kun je de dag bijvoorbeeld beginnen of eindigen met een rondvaart. Of misschien wil je in de stemming komen op een vrijgezellenfeest met een workshop cocktails maken. Ook zijn er diverse sportieve uitdagingen zoals een zeskamp waarvan je de verschillende onderdelen kunt samenstellen. Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor een onvergetelijke dag uit in Scheveningen.

Actief, creatief en enerverend: Wat te doen in Scheveningen met een groepsuitje

Wat is er te doen in Scheveningen om geslaagd groepsuitje te creëren? Scheveningen is de stad van zon, zee en gezelligheid. Maar ook met windkracht 10 is er genoeg te beleven. Hier kun je je met een groep op verschillende momenten in het jaar uitstekend vermaken. Flitz-events verwelkomt jullie graag aan de kust van Zuid Holland voor een dag vol ontspanning en spanning. Ben je bezig een leuke dag te organiseren voor je collega’s, je vrienden of je familie? In Scheveningen heb je zo de ingrediënten voor een unieke dag samen gevonden.

Scheveningen is de bekendste badplaats van Nederland. Hier komen de uitgestrekte stranden, de gezelligheid van de boulevard en de mogelijkheden van de grote stad samen. Je vindt hier de zee en het strand waar je kunt uitwaaien en van het strand genieten. Maar de boulevard en de stad Den Haag bieden ook genoeg gelegenheid om je te vermaken. Daarom is Scheveningen een leuke omgeving om een groepsactiviteit te organiseren. Het is dan ook een geliefde locatie voor de activiteiten van Flitz-events.

Beleef Scheveningen met je collega’s tijdens de activiteiten van Flitz-events

Een geslaagde bedrijfsuitje is een garantie voor een goede werksfeer. Je ziet elkaar dagelijks, maar wanneer spreek je elkaar nu echt over belangrijke zaken? Het gaat altijd over de werkvloer en de directe zaken die daar spelen. Een bedrijfsuitje is daarom heel belangrijk want hierdoor leer je elkaar beter kennen en heb je het eens over andere dingen dan het werk. Scheveningen en omgeving zijn daar de uitgelezen plek voor. Op het strand kun je met zijn alle even een frissen neus halen. Flitz-events organiseert diverse leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Soms creatief, sportief, een beetje competitief en het draait er vooral om er een leuke dag van te maken.

Wat te doen in Scheveningen voor een gedenkwaardig vrijgezellenfeest

De bruiloft is iets wat je als het goed is maar eenmaal viert, een geslaagd vrijgezellenfeest dus ook. Vaak heeft de aanstaande bruid en bruidegom door zijn of haar leven heen een gemêleerd gezelschap van mensen om zich heen verzameld, die een bepaalde periode in zijn of haar leven een betekenis gaven. Daarom kan het een klus zijn om een vrijgezellenfeest te organiseren waar iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Scheveningen biedt de ruimte, uitdaging en gezelligheid om er voor iedereen een geslaagd feest van te maken. In de top 5 vind je diverse activiteiten waarmee je alle kanten op kan. Flitz-events kan de activiteit op jullie wensen afstemmen.

Scheveningen met een familiedag of familieweekend

Een familiedag of een familieweekend is supergezellig, maar een leuke activiteit daar aan toevoegen heeft een extra meerwaarde. Het strand van Scheveningen is natuurlijk bij uitstek de plek voor een geslaagd familie-uitje. Of de zon nu schijnt of dat het lekker waait, op het strand kun je je altijd vermaken. Daarnaast is er op de boulevard ook van alles te beleven.
Hier is een top 5 van de meest populaire activiteiten die je in Scheveningen kunt doen.

#1 Escape Room

Het is razend populair en daarom ook in deze top 5 van uitjes in Scheveningen: het escape room spel. Je wordt samen opgesloten en moet door handigheid en inzicht zien te ontsnappen. Unlock Scheveningen heeft verschillende spannende Escape Room Experiences die je laten zweven in een ruimte los van tijd en realiteit. Zie door de raadsels en puzzels op te lossen je weg maar terug te vinden naar de realiteit. Flitz-Events nodigt jullie uit voor een escaperoom spel 2.0 Escape the city! In plaats van dat je wordt ingesloten in een kamer, is er nu een gijzeling ergens in Scheveningen en Den Haag gaande. Jullie moeten de gijzelaars eerst vinden en dan bevrijden. Elk raadsel of elke puzzel die je oplost, brengt je een stukje dichter bij de bevrijding. Schiet op, want de klok tikt door! Escape room spellen zijn sinds de introductie een aantal jaren geleden een enorm populaire activiteit geworden. Flitz-events laat je met het Escape the City op avontuur gaan in de stad.

#2 Virtual Reality/ VR Experience

Scheveningen wordt een poort naar andere werelden en avonturen met de VR Experience voor groepen. Virtual reality is een nieuwe manier van belevingsentertainment. Door de speciale brillen zie je een andere wereld om je heen. Met de bril op kun je ook rondlopen en 360 graden ronddraaien. Je zit door de bril echt in de virtuele wereld. Hier beleef je ineens de sensatie van een achtbaan. Van bocht naar bocht ga je maar door. Durf jij een ravijn over te steken op een plank? Met de vr-bril op is de ruimte waarin je staat ineens verdwenen en sta je op een plank met een grote diepte onder je. Of wat doe je als er ineens allemaal aliens op je afkomen? Met je vrienden moet je jullie ruimteschip zien te verdedigen tegen een aanval van buitenaardse wezens. Maar wat is dat? Ben jij dat nu echt op court in Wimbledon? Daar sta je ineens klaar om je tegenstander af te maken in een spannende tennis match. Leuk en lekker ontspannen is Beat Saber. Hiermee moet je de beat virtueel doormidden slaan. Test je gevoel voor ritme met dit VR spel.

#3 Robinson Crusoe Beachevents

Scheveningen is altijd de plaats geweest waar boten uit de hele wereld aankwamen varen vanaf de oceaan. Soms spoelde er ook een groep drenkelingen aan. Met het Be Robinson spel moeten jullie net als toen, de ontberingen zien te overleven. In teams ga je de strijd aan en moet je allerlei opdrachten vervullen. Binnen een middag beleef je de spanning en sensatie van een seizoen Be Robinson Crusoe. Dit spel wordt door veel verschillende groepen gedaan omdat het zo veelzijdig is. Er zijn onderdelen die draaien puur oom behendigheid en uithoudingsvermogen en overleven zoals Robinson Crusoe. Bij andere onderdelen gaat het erom hoe je handig na kunt denken. Hoe maak je bijvoorbeeld snel een kampvuur? Het Be Robinson Crusoe spel is niet alleen een leuk spel voor een uitje maar ook een goede teambuildingsactiviteit. Met het spel leer je op een nieuwe manier kijken naar de samenwerking in jullie team. Elke dag werk je samen, maar in het Be Robinson spel draait het ineens om andere dingen die je normaal op de werkvloer niet tegenkomt. Het zal tenminste niet vaak voorkomen dat je samen een katapult moet bouwen om aan bloeddorstige kannibalen te ontkomen…

#4 Powerkiten

Spelen met de elementen van de natuur op het strand is altijd geslaagd voor jong en oud. Powerkiten laat je voelen hoe hard de wind waait. Als je wilt, kom je zelfs even helemaal los van de grond. Bij een workshop powerkiten wordt je begeleid door een ervaren instructeur. Deze legt je alles uit en laat je zien wat de mogelijkheden zijn met powerkiten. Daarna mogen jullie zelf aan de slag. Je krijgt de instructies zo dat je al heel snel en op een veilige manier wat technieken onder de knie krijgt. Met je kite leer je op de wind te spelen. Daarna kun je de vlieger laten vliegen en zelf ook een sprongetje wagen. Het gevoel even op de wind mee te waaien is waanzinnig. Voel je de kriebels al in je buik? Wil je er een beetje competitie in gooien dan kun je wedstrijdjes doen, in wie het verst met de powerkite kan laten slepen over het strand. De workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt naast Scheveningen ook in Hoek van Holland of Kijkduin gegeven.

#5 Zandsculpturen

Zandkastelen bouwen heeft iedereen wel eens gedaan maar met een workshop zandsculpturen maken ga je net nog een niveautje hoger. Het zand gebruik ja als een echte Michelangelo om de mooiste beelden te creëren. Scheveningen met de brede stranden is natuurlijk de ideale plek voor deze activiteit. Er is ruimte en zand genoeg en de omgeving inspireert tot artistieke prestaties. Zandsculpturen maken gaat onder begeleiding van een professionele instructeur die je precies uitlegt wat allemaal mogelijk is met het zand. Aan het einde worden alle kunstwerken beoordeeld door een vakkundige jury en wordt de ultieme zandkunstenaar uitgeroepen. Een workshop zandsculpturen maken duur ongeveer 2 uur. Dit is een creatief uitje wat leuk is tijdens een familiedag. Zou je bijvoorbeeld een zandsculptuur van jullie familie kunnen maken? Of misschien kunnen jullie een familiewapen ontwerpen en uitvoeren. Ook is het een mooie teambuildingsactiviteit. Samenwerken aan iets moois inspireert.

Nieuw escape room Unlock Scheveningen:

Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend!Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep vrienden, collega’s, vrijgezellen of familie op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt. Je vergeet tijd en realiteit…

Activiteiten voor grote groepen

Als je met een enorme groep bent dan zijn activiteiten ideaal waarbij je de groep op kan splitsen in kleinere groepen en deze tegen elkaar kan laten strijden. Gelukkig zijn die er genoeg bij Flitz Events. Denk bijvoorbeeld aan een poker workshop, waarbij je in kleinere groepen aan meerdere tafels tegen elkaar kan pokeren. Of doe een GPS-tocht door een van de plaatsen in Zuid-Holland. Iedere groep wordt op een andere plek gedropt en krijgt een iPad en coördinaten mee. Door samen te werken kunnen ze de eindbestemming vinden. Strijd tegen elkaar en kijk wie hier als eerste is. Ook de City Games in Den Haag of Scheveningen lenen zich goed voor grotere groepen. Je verdeelt je in groepen en loopt per groep door de stad met een iPad. Op de iPad kan je verschillende opdrachten uitvoeren, die er uiteindelijk voor zorgen dat je het spel wint. Er zijn verschillende soorten City Games met elk hun eigen verhaallijn en bijbehorende opdrachten.

Leuke activiteiten voor alle groepen

Of je nu met een kleine of grote groep bent, bij Flitz Events vind je een ruim aanbod met leuke activiteiten om te doen. De activiteiten zijn leuk voor jong en oud, dus ook voor familie uitjes vind je een geschikte activiteit. Zo ben je niet beperkt als je met een groep besluit om een uitje te doen en op zoek bent naar een geschikte activiteit. Het is daarnaast ook mogelijk om verschillende uitjes te combineren. Of kies voor een hapje eten of iets te drinken na de activiteit. Dat is voor iedere groep een aanrader.

De leukste activiteiten op en rond het strand van Scheveningen

Het strand van Scheveningen staat overal in het land bekend als uitermate leuke locatie om te genieten van zon, zee en strand. Maar op een van de bekendste stranden van Nederland kan je meer dan alleen zonnebaden en in zwemmen in de Noordzee. Er zijn ontzettend veel activiteiten te beleven aan deze kust, bijna teveel om op te noemen. Daarom is er hier een selectie van dingen die je niet mag overslaan als je een dag naar de Haagse costa gaat.

1. Beach Camp

Wil jij aan je vriendengroep, familie, collega’s of klas- of clubgenoten laten zien dat jullie de meest sportieve enthousiastelingen zijn? Doe dan mee aan de zeskamp op het strand. Deze activiteit op het strand van Scheveningen doe je in teams van acht mensen, om samen zes sportieve onderdelen te spelen tegen verschillende teams. Je kan zelf bepalen welke onderdelen er moeten worden uitgevoerd, van beachvolleybal tot een skippybalrace en van knotshockey tot waterrace. Het team dat aan het einde van de dag de meeste punten in de wacht heeft gesleept wint de prestigieuze Master Cup Beker.

2. Archery a tag

Heb je je altijd al als Robin Hood willen voelen, maar dan op het strand van Scheveningen? Dan mag je dit zeker niet laten schieten. Deze activiteit bestaat uit een combinatie van pijlschieten, paintball en trefbal. Je speelt in teams tegen elkaar om zoveel mogelijk doelwitten te raken, zonder zelf door de pijlen van je tegenstander geraakt te worden. Zodra je alle doelen van de tegenstander omver hebt geschoten, heeft jouw team gewonnen.

3. Workshops

Ook buiten het strand kan je activiteiten in Scheveningen beoefenen. Zo zijn er verschillende workshops die je samen met een vriendengroep of collega’s kunt doen. Denk hierbij aan workshops over schilderen en hoe je graffiti maakt. Ook het maken van de lekkerste cocktails en de mooiste vliegers behoren tot een van de mogelijke workshops. Sommige evenementen zijn ook te combineren met een barbecue achteraf.

4. GPS-tochten

Wil je niet alleen plezier hebben, maar ook meer van de plaatselijke cultuur opsnuiven? Dan kan je speciale GPS-tochten doen door de binnenstad van Scheveningen. Met deze activiteit ga je onder andere op schatzoekerstocht langs de Scheveningse haven. Een leuke en avontuurlijke activiteit die je samen met elkaar kan doen om onder andere het teamverband te versterken en meer te zien van een plaats dan alleen de toeristische attracties.

5. Powerboat rondvaart

Rondom het water zijn er genoeg activiteiten die je in Scheveningen kan doen, maar ook óp het water is er genoeg te doen. Van raften tot golfsurfen en je kan ook met een powerboat gaan. Deze speedboot begint als rondvaart langs de kust, maar wanneer je op open water komt, wordt het gaspedaal diep ingedrukt. De ideale activiteit om het ruige avontuur tegemoet te gaan en toch van de kust van Scheveningen te kunnen genieten. De boot is helemaal veilig, wordt bestuurd door een professionele kapitein en is geschikt voor groepen tot een maximum van tien personen.

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een bedrijfsuitje met vliegeren of een geheel verzorgde stranddag? Flitz-events heeft een breed aanbod: van privé-lessen tot groeps arrangementen, voor kinderen en volwassenen. Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt. Een beachdag met creatieve en actieve activiteiten met als afsluiting een BBQ. Sport, spel, spanning en sensatie: dé garantie voor een geslaagd dagje uit!

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Strandactiviteiten

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een bedrijfsuitje met vliegeren of een geheel verzorgde stranddag? Flitz-events heeft een breed aanbod: van privé-lessen tot groeps arrangementen, voor kinderen en volwassenen.

Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.  Een beachdag met creatieve en actieve activiteiten met als afsluiting een BBQ.

Sport, spel, spanning en sensatie: dé garantie voor een geslaagd dagje uit!

Top 3 Zomer Activiteiten in Scheveningen

Top 3 Zomer Activiteiten:

1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)

2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

Top 3 Winter Activiteiten

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Wat zeggen onze klanten over ons?

100+ klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 9.6

Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429

Activiteiten Scheveningen Strand

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een teamuitje met vliegeren of een geheel verzorgde stranddag? Flitz-events heeft een breed aanbod: van groepsuitje vrijgezellenfeest tot familie dag, groep arrangementen voor kinderen en volwassenen.

Activiteiten Scheveningen & op locatie

Als je afspreekt met een groep dan wil je graag iets leuks doen om de tijd samen door te brengen. Het kan dan lastig zijn om een geschikte activiteit in Scheveningen uit te zoeken als je met een grote groep bent. Daarnaast moet je ook nog eens iets zien te vinden dat iedereen leuk vindt. Voor de leukste uitjes in Scheveningen bent u bij Flitz Events aanhet juiste adres. Bij Flitz Events vind je daarom een ruime keuze aan activiteiten voor grote en kleine groepen. Het bedrijf heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van activiteiten voor groepen van 2 tot maar liefst 3000 personen. Je vindt hier creatieve, sportieve en unieke activiteiten op verschillende locaties in Zuid-Holland, waaronder Scheveningen, Zandvoort, Kijkduin en Hoek van Holland. Kies een activiteit uit, kies een locatie uit, meld met hoeveel personen je bent en de voorpret kan beginnen.

Sportieve strand activiteiten voor groepen

Bij Flitz Events vind je groepsactiviteiten op unieke locaties, waaronder het strand. Zuid-Holland heeft genoeg plaatsen waar je strand en zee kan vinden. Ideaal om tijdens mooi weer te genieten van de zon, de zee en het strand tijdens een leuke activiteit. Ga bijvoorbeeld voor de Be Robinson Crusoe, waarbij je op het strand proeven doet om te ontsnappen aan de kannibalen. Bij elke proef moet je goed samenwerken om deze goed uit te voeren. Alleen op die manier ontsnap je aan de kannibalen. Of kies voor een Beachcamp, waarbij je in meerdere teams tegen elkaar strijdt op bepaalde onderdelen. Ideaal als je met een grotere groep bent, die je op kan delen in meerdere kleinere groepen. Kies zelf zes onderdelen uit, zoals bijvoorbeeld een waterrace, reuze jenga XL of knotshockey.

 

Creatieve groepsactiviteiten Scheveningen

Ook voor de creatievelingen zijn er genoeg activiteiten te vinden voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop schilderen of graffiti spuiten op het strand. Het strand is enorm groot, dus je kan hier genoeg mensen op kwijt. Met groepen is er de mogelijkheid om samen te werken aan een groot schilderij of een graffiti kunstwerk. Ook bij de workshop zandsculpturen maken moet je goed samenwerken in groepen om een mooi kunstwerk te maken. Als je met een kleinere groep bent dan doe je de workshop met een groep en ben je met een grotere groep dan kan je onderling tegen elkaar strijden om de mooiste zandsculptuur. Andere creatieve activiteiten die geschikt zijn voor groepen zijn onder meer een workshop slippers pimpen, workshop klompen pimpen of een mega vlieger bouwen. Ook voor de creatievelingen zijn er dus genoeg groepsactiviteiten te vinden.

GPS tochten

Als je met een enorme groep bent dan zijn activiteiten ideaal waarbij je de groep op kan splitsen in kleinere groepen en deze tegen elkaar kan laten strijden. Gelukkig zijn die er genoeg bij Flitz Events. Denk bijvoorbeeld aan een poker workshop, waarbij je in kleinere groepen aan meerdere tafels tegen elkaar kan pokeren. Of doe een GPS-tocht door een van de plaatsen in Zuid-Holland. Iedere groep wordt op een andere plek gedropt en krijgt een iPad en coördinaten mee. Door samen te werken kunnen ze de eindbestemming vinden. Strijd tegen elkaar en kijk wie hier als eerste is. Ook de City Games in Den Haag of Scheveningen lenen zich goed voor grotere groepen. Je verdeelt je in groepen en loopt per groep door de stad met een iPad. Op de iPad kan je verschillende opdrachten uitvoeren, die er uiteindelijk voor zorgen dat je het spel wint. Er zijn verschillende soorten City Games met elk hun eigen verhaallijn en bijbehorende opdrachten.