Strand activiteiten

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een teamuitje met vliegeren of een geheel verzorgde stranddag? Flitz-events heeft een breed aanbod: van vrijgezellenfeest tot familie dag, groep arrangementen voor kinderen en volwassenen.

Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.  Een beachdag met creatieve en actieve activiteiten met als afsluiting een BBQ.

Sport, spel, spanning en sensatie: dé garantie voor een geslaagd dagje uit!

 

🔥 Top 3 (Groeps) Activiteiten in Scheveningen

1️⃣ WINTERWONDERLAND (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)
2️⃣ CRUSOE SURVIVAL CHALLENGE (Survival games gericht op teambuilding)
3️⃣ WORKSHOP IJSSCULPTUREN MAKEN (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

😊 Wat zeggen onze klanten over ons?

💪 100+ klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 9.6 💪Onze reviews HIER

📧 Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op

Top 3 winter activiteiten

Bedrijfsuitje en uitje op het water Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Creatieve strand activiteiten Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

GPS tochten

Kies één van onze rondvaarten in Den Haag:

Winter events / Bedrijfsuitje winter

Top 3 winterse bedrijfsuitjes en uitjes

Hieronder vindt u onze top 3 winterse uitjes/bedrijfsuitjes:

Top 3 sportief bedrijfsuitje / uitje winter

Hieronder vindt u onze top 3 winterse uitjes/bedrijfsuitjes:

Top 3 creatief bedrijfsuitje/uitje winter

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Scheveningen te doen.Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren.Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 creatieve bedrijfsuitjes:

Bedrijfsuitje op het strand.

Nieuw escape room Unlock Scheveningen:

Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend!Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep vrienden, collega’s, vrijgezellen of familie op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende kamers. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.Je vergeet tijd en realiteit…

De leukste activiteiten op en rond het strand van Scheveningen

Het strand van Scheveningen staat overal in het land bekend als uitermate leuke locatie om te genieten van zon, zee en strand. Maar op een van de bekendste stranden van Nederland kan je meer dan alleen zonnebaden en in zwemmen in de Noordzee. Er zijn ontzettend veel activiteiten te beleven aan deze kust, bijna teveel om op te noemen. Daarom is er hier een selectie van dingen die je niet mag overslaan als je een dag naar de Haagse costa gaat.

1. Beach Camp

Wil jij aan je vriendengroep, familie, collega’s of klas- of clubgenoten laten zien dat jullie de meest sportieve enthousiastelingen zijn? Doe dan mee aan de zeskamp op het strand. Deze activiteit op het strand van Scheveningen doe je in teams van acht mensen, om samen zes sportieve onderdelen te spelen tegen verschillende teams. Je kan zelf bepalen welke onderdelen er moeten worden uitgevoerd, van beachvolleybal tot een skippybalrace en van knotshockey tot waterrace. Het team dat aan het einde van de dag de meeste punten in de wacht heeft gesleept wint de prestigieuze Master Cup Beker.

2. Archery a tag

Heb je je altijd al als Robin Hood willen voelen, maar dan op het strand van Scheveningen? Dan mag je dit zeker niet laten schieten. Deze activiteit bestaat uit een combinatie van pijlschieten, paintball en trefbal. Je speelt in teams tegen elkaar om zoveel mogelijk doelwitten te raken, zonder zelf door de pijlen van je tegenstander geraakt te worden. Zodra je alle doelen van de tegenstander omver hebt geschoten, heeft jouw team gewonnen.

3. Workshops

Ook buiten het strand kan je activiteiten in Scheveningen beoefenen. Zo zijn er verschillende workshops die je samen met een vriendengroep of collega’s kunt doen. Denk hierbij aan workshops over schilderen en hoe je graffiti maakt. Ook het maken van de lekkerste cocktails en de mooiste vliegers behoren tot een van de mogelijke workshops. Sommige evenementen zijn ook te combineren met een barbecue achteraf.

4. GPS-tochten

Wil je niet alleen plezier hebben, maar ook meer van de plaatselijke cultuur opsnuiven? Dan kan je speciale GPS-tochten doen door de binnenstad van Scheveningen. Met deze activiteit ga je onder andere op schatzoekerstocht langs de Scheveningse haven. Een leuke en avontuurlijke activiteit die je samen met elkaar kan doen om onder andere het teamverband te versterken en meer te zien van een plaats dan alleen de toeristische attracties.

5. Powerboat rondvaart

Rondom het water zijn er genoeg activiteiten die je in Scheveningen kan doen, maar ook óp het water is er genoeg te doen. Van raften tot golfsurfen en je kan ook met een powerboat gaan. Deze speedboot begint als rondvaart langs de kust, maar wanneer je op open water komt, wordt het gaspedaal diep ingedrukt. De ideale activiteit om het ruige avontuur tegemoet te gaan en toch van de kust van Scheveningen te kunnen genieten. De boot is helemaal veilig, wordt bestuurd door een professionele kapitein en is geschikt voor groepen tot een maximum van tien personen.

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een bedrijfsuitje met vliegeren of een geheel verzorgde stranddag? Flitz-events heeft een breed aanbod: van privé-lessen tot groeps arrangementen, voor kinderen en volwassenen. Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt. Een beachdag met creatieve en actieve activiteiten met als afsluiting een BBQ. Sport, spel, spanning en sensatie: dé garantie voor een geslaagd dagje uit!

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

Top 5 events:

 1. Vliegeren Powerkiten Scheveningen
 2. Expeditie Robinson
 3. Beachvolleybal
 4. Zeskamp
 5. Archery tag Scheveningen

Top 3 creatieve events:

 1. Slippers pimpen / versieren
 2. Cocktail Shaken Scheveningen
 3. Schilder workshop
 4. Zandsculpturen

Top 3 water events:

 1. Powerboat varen Scheveningen
 2. Branding raften Scheveningen
 3. Golfsurfen Scheveningen

Top 3 winter events:

 1. Ijs sculpturen workshop
 2. Winter gps-dropping
 3. Combinatie arrangementen
 4. Beachdag
 5. Vrijgezellenfeest Scheveningen

Strandactiviteiten

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een bedrijfsuitje met vliegeren of een geheel verzorgde stranddag? Flitz-events heeft een breed aanbod: van privé-lessen tot groeps arrangementen, voor kinderen en volwassenen.

Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.  Een beachdag met creatieve en actieve activiteiten met als afsluiting een BBQ.

Sport, spel, spanning en sensatie: dé garantie voor een geslaagd dagje uit!

Bedrijfsuitje Scheveningen | Vliegeren |  Powerkiten Scheveningen | GPS-scheveningen | GPS-kijkduin workshop Cocktail shaken | powerboat scheveningen | schilderworkshop | beachvolley | beachdag Powerkiten scheveningen | Vliegeren scheveningen | powerkiten-kijkduin | powerkiten-Hoek van Holland | vliegeren kijkduin |  Workshop Schilderen | Powerkiten-scheveningenSlippers pimpen en versierenschilderworkshop | beachvolley | beachdag |Powerkiten scheveningen | Vliegeren scheveningen | powerkiten-kijkduin | powerkiten-Hoek van Holland | vliegeren kijkduin | bedrijfsuitje Scheveningen | Workshop SchilderenSlippers pimpen en versieren | Sieraden maken