Flitz-events Review

Studenten at

Op zoek naar de meest unieke studenten activiteiten? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we voor verschillende doelgroepen een middag organiseren waar nog lang over zal worden nagepraat. Zo ook voor studenten! Staat de jaarlijkse kennismaking dag of de planning? Of wil je met een klein groepje medestudenten een unieke middag beleven? Geen probleem! Wij staan voor je klaar. 

Organiseer een leuk uitje aan zee met jouw studie- of studentenvereniging! Flitz-Events heeft speciale activiteiten op het strand voor studenten, zoals Expeditie Scheveningen Studenten (een soort Robinson Crusoe-avontuur) en de populaire Beach Games. Sluit de dag af met een gezellige barbecue bij een van de strandtenten in Scheveningen die bij ons zijn aangesloten. Vraag vandaag nog een op maat gemaakte offerte aan en ontdek de activiteiten die wij je te bieden hebben.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Studentenuitje in Den Haag

Hoewel Den haag wellicht niet bekend staat als een stad waar veel studenten zijn, kunnen we het toch een echte studentenstad noemen. Met een groot aanbod aan mbo-, hbo- en universitaire scholen is er een hoog studentengehalte. 

Een studentenuitje in Den Haag is een uitstekende keuze voor een gezellige en leuke dag met jouw studie- of studentenvereniging. In Den Haag zijn er tal van activiteiten te doen die geschikt zijn voor studenten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende citygame waarbij je de stad op een unieke manier leert kennen, of een beachdag waarbij je verschillende sporten en spelletjes op het strand kunt doen? Ook kun je in Den Haag terecht voor je indoor uitjes zoals een spannende escape room of gezellige pubquiz. Is het dus een keertje slecht weer? Bij ons kan je altijd terecht!

Top 3 activiteiten voor een studentenuitje

Er zijn talloze leuke studenten activiteiten voor studenten te vinden in het gezellige Scheveningen. Vaar over de grachten van Den Haag onder het genot van een biertje, of ontdek de binnenstad tijdens een van onze GPS tochten. Tal van unieke activiteiten. Maar om je van wat meer inspiratie te voorzien delen we graag de top 3: 

Party boot door de grachten

 1. De borrelboot: De Borrelboot mag niet ontbreken op het lijstje van leukste activiteiten voor studenten. Een heerlijk biertje of een goed wijntje terwijl je heerlijk op het water van Den Haag vaart, het klinkt als muziek in de oren. Een borrelboot is een ontspannen manier om te genieten van het water. Samen met je vrienden of medestudenten dobberen op het water terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes is een uitstekend uitje dat je niet snel gaat vergeten. Ontdek samen de pracht van Den Haag en ontdek de mooiste plekjes vanaf het water.
 2. City Games: Met onze city games 2 uur lang op pad terwijl je verschillende uitdagende activiteiten uitvoert. Kies bijvoorbeeld voor Escape the City, een outdoor escaperoom in de Haagse binnenstad. Of kies voor de altijd populaire GPS droppings, waarbij je met behulp van gps-coördinaten op zoek gaat naar verborgen schatten en uitdagingen verspreid over de stad.
 3. Zeskamp: Een voorbeeld voor een studentenuitje op Scheveningen is het spelen van een zeskamp op het strand. Deze zeskamp bestaat uit zes leuke spellen waar samenwerking nodig is. Ben je opzoek naar een competitief uitje, is dit zeker een aanrader.

zeskamp tijdens studenten uitjes is altijd een leuk idee!

Het fijne aan de zeskamp is dat je zelf kunt bepalen welke spellen er worden gespeeld: je hebt de keuze uit zo’n 15 leuke spellen. Bij een zeskamp spelen meerdere teams tegen elkaar en draait het om communicatie, samenwerking en strategie.

De voordelen van een studentenuitje bij Flitz-Events

Er zijn verschillende voordelen aan het organiseren van een studentenuitje bij Flitz-Events, waaronder:

 1. Diversiteit aan activiteiten: Flitz-Events biedt een breed scala aan activiteiten, waardoor er voor elk type groep wel iets leuks te vinden is. Of je nu van sportieve activiteiten houdt of liever iets creatiefs doet, bij Flitz-Events is er voor iedereen wel een geschikte activiteit te vinden.
 2. Begeleiding door professionele instructeurs: Bij Flitz-Events worden alle activiteiten begeleid door professionele instructeurs. Dit betekent dat je altijd op een veilige en verantwoorde manier aan de activiteiten deelneemt en dat er altijd iemand is die je kan helpen als je vragen hebt.
 3. Flexibiliteit en maatwerk: Flitz-Events denkt graag met je mee over de invulling van je studentenuitje. Zo is het mogelijk om activiteiten op maat te laten maken of om verschillende activiteiten te combineren tot een dagvullend programma.
 4. Locatie: Flitz-Events biedt de activiteiten op verschillende locaties in Nederland aan, waardoor er altijd wel een locatie in de buurt is van jouw studentenvereniging of studiestad.
 5. Scherpe prijzen voor studenten: Flitz-Events biedt studentenuitjes aan tegen betaalbare prijzen. Zo kun je ook met een klein budget een leuke dag hebben met je studiegenoten.

Waarom Flitz-Events? 

Flitz-Events is een ervaren evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van leuke en originele activiteiten en evenementen voor verschillende groepen, waaronder studenten. Wij bieden een ruime keuze aan activiteiten op diverse locaties langs de kust, waarbij we ook de mogelijkheid bieden om na de activiteit te genieten van een hapje en drankje bij een strandpaviljoen.

Daarnaast nemen wij als bedrijf de volledige organisatie van het evenement uit handen, zodat de studentenvereniging zich kan richten op het genieten van de activiteit en de dag zelf. Onze activiteiten zorgen altijd voor spanning, sensatie en vooral heel veel plezier. Door onze ervaring, flexibiliteit en persoonlijke aanpak kunnen wij een uniek en onvergetelijk studenten activiteiten verzorgen.

Tot slot hebben wij veel positieve feedback ontvangen van groepen die al eerder een activiteit hebben georganiseerd bij Flitz-Events. Dit geeft aan dat wij als organisatie goed aansluiten bij de wensen en behoeften van de groep en dat wij garant staan voor een geslaagd evenement.

Bij Flitz-Events ben je verzekerd van: 

 • Een unieke middag vol verrassende activiteiten
 • Mogelijkheden tot aansluitend horeca arrangement
 • Volledige ontzorging op organisatorisch vlak
 • Enthousiasme op de eerste plaats

Combineer het studentenuitje met een horeca arrangement

Het is mogelijk om het studentenuitje te combineren met een horeca arrangement. Na afloop van de activiteiten kunnen jullie gezellig samen eten en drinken bij een strandpaviljoen of een andere locatie naar keuze. Bij Flitz-Events hebben wij goede contacten met diverse horecagelegenheden in de buurt van de stranden waar wij onze activiteiten aanbieden. Hierdoor kunnen wij voor jullie een passend horeca arrangement samenstellen, dat geheel naar jullie wens is.

Of jullie nu kiezen voor een barbecue op het strand, een uitgebreid diner in een restaurant of een gezellige borrel op een terras, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van het studentenuitje en de gezelligheid met elkaar.

Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij regelen de rest! Zo kunnen jullie elkaar leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Het perfecte uitje boek je bij Flitz-Events!

Waar organiseren wij de dag?

We hebben op verschillende badplaatsen langs de kust locaties waar we diverse activiteiten kunnen aanbieden. Vooral de badplaatsen Scheveningen, Kijkduin, Zandvoort, Noordwijk en Hoek van Holland zijn erg populair. Dit komt omdat we deze georganiseerde dagen vaak kunnen combineren met een verblijf bij een strandpaviljoen voor een hapje en een drankje na afloop. Het is fantastisch om na een leuke dag vol sport en spel op het strand de dag af te sluiten met de voeten in het zand en een drankje in de hand.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat meerdere groepen meerdere keren een dag hebben laten organiseren door Flitz-events. We zijn er trots op!

Wat als het slecht weer is?

Dit is, vooral in ons Nederland natuurlijk een hele terechte vraag. Wij hebben wanneer het slecht weer is altijd de mogelijkheid om bepaalde activiteiten indoor te organiseren. Dit doen wij altijd in overleg met jou, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij zijn heer zeer transparant en duidelijk over. Zo hebben wij de mogelijkheid om sommige workshops indoor te geven, maar wij hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een escape room. 

Wanneer het te slecht weer is om in de korte broek op het strand te sporten, kan het nog wel prima weer zijn om met een poncho aan een GPS-tocht te maken. En zo zijn er nog tal van andere activiteiten die wij gewoon voor je kunnen organiseren ondanks slecht weer. Wanneer je dat allemaal niet ziet zitten is het uiteraard ook een mogelijkheid om de dag uit te stellen of om de dag kosteloos te annuleren. Maar zoals gezegd zijn er vele andere toffe opties die wij voor je kunnen organiseren, waardoor wij jou en jouw team een fantastische en onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Unieke studenten activiteiten

Plan een uniek studentenuitje! Kies één of meerdere toffe activiteiten uit en vraag vervolgens bij ons een offerte op. Wij bekijken of de locatie en de activiteiten op de door jou gekozen datum mogelijk zijn en laten je dit weten. Als je akkoord gaat, nemen wij de volledige organisatie op ons, zodat jij alleen maar aanwezig hoeft te zijn op de afgesproken dag en tijd. Wij regelen de locatie, de benodigde materialen, de professionals en zelfs het eten als je dat wenst. Alles wordt tot in de puntjes georganiseerd, zodat jij en je medestudenten kunnen genieten van een uniek en onvergetelijk uitje.

Je kunt een heleboel plezier verwachten! Onze activiteiten zorgen altijd voor spanning, sensatie en vooral veel plezier. Of je nu in groepsverband opdrachten moet uitvoeren of het tegen elkaar opneemt, het is altijd gezellig en leuk. Flitz-events organiseert de meest leuke, originele én zelfs gekke studentenuitjes!