Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Studenten uitjes

Als je tijdens je studie veel leuke klasgenoten leert kennen dan is het leuk om ook eens een keer buiten college om af te spreken om elkaar beter te leren kennen. Natuurlijk kan je dan een terrasje pakken en samen eten en drinken, maar het is ook mogelijk om er een heel uitje van te maken, waarbij je met de hele groep een leuke activiteit doet. Op die manier leer je elkaar pas echt goed kennen. Flitz Events biedt studenten uitjes aan in Zuid-Holland. Je vindt hier onder meer uitjes in Katwijk, Kijkduin, Monster, Noordwijk, Scheveningen, Zandvoort, Den Haag en Wassenaar. Je hebt keuze uit enorm veel activiteiten, waardoor er altijd een activiteit bij zit die iedereen in de groep leuk vindt.

Studenten uitjes met korting

Flitz-events hanteert verschillende programma’s met een studenten korting! Op onze site kunt u onder het kopje activiteiten informatie vinden over de verschillende activiteiten welke wij voor u kunnen verzorgen. Natuurlijk behoren combinaties tussen de verschillende activiteiten tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over prijzen kunt u terug vinden bij

Top 3 Studenten uitjes:

Top 1 Studenten uitje: Powerkiten / vliegeren

Powerkiten Scheveningen, vliegeren scheveningen bedrijfsuitje Scheveningen

Onze specialiteit powerkiten is helemaal hip & gezond, daarbij is het ook nog eens erg leerzaam! De leerlingen reageren ieder jaar weer met veel enthousiasme op de introductie in deze pure, unieke sport.

Tijdsduur + prijzen :

  • 1 uur – € 7.50 per leerling
  • 1,5 uur – € 10,- per leerling
  • 2 uur – € 12.50 per leerling

Top 2 Studenten uitjes: Robinson Crusoe

Bedrijfsuitje Den Haag Boek nu Robinson Crusoe Experience

Robinson Crusoe is al jarenlang een ongekend populair programma voor een sportdag. Met teambuilding Scheveningen hebben jij en je team de mogelijkheid om dit zelf te ervaren. De groep wordt in meerdere teams verdeeld; deze teams moeten allerlei uitdagingen en proeven doorstaan. In dit spel draait het niet alleen om teambuilding, maar ook om kracht, geluk, durf, lerend vermogen en elkaar leren kennen.

Tijdsduur + prijzen :

1.5 uur – € 10,- per leerling

Top 3 Studenten uitje: Zeskamp

beachcamp Teamuitje scheveningen

Een voorbeeld van een sportdag op Scheveningen is het spelen van een zeskamp op het strand. Deze beachgames bestaan uit zes leuke spellen waar samenwerking nodig is. Wanneer je op zoek bent naar een op maat gemaakt en vooral competitief sportdag is dit zeker een aanrader. Het voordeel van het zeskamp is dat je zelf kunt bepalen welke spellen er worden gespeeld: je hebt de keuze uit zo’n 15 leuke spellen. Bij een zeskamp spelen meerdere teams tegen elkaar en draait het om communicatie, samenwerking en strategie. 

Tijdsduur + prijzen :

1.5 uur – € 10,- per leerling

Sportdagen op het strand

Naast onze top 3 sportdagen bieden nog meer uitdagende activiteiten aan zoals;

Organiseer een uniek studenten uitjes 

Nadat jij een of meerdere toffe activiteiten hebt uitgezocht, vraag je bij ons een offerte op. Wij bekijken of de plek en de activiteiten op de door jouw uitgekozen dag tot de mogelijkheden behoort en koppelen dat aan jou terug. Wij nemen na jouw akkoord de gehele organisatie op ons, zodat jij alleen maar aanwezig hoeft te zijn met jouw studenten uitje op de afgesproken dag en tijdstip. Wij regelen dus de plek, de materialen, de professionals en indien gewenst verzorgen wij ook het eten. Alles wordt tot in de puntjes georganiseerd zodat jij kunt genieten van een uniek studenten uitjes. Verder kun je natuurlijk een hele hoop plezier verwachten. Dit komt omdat de activiteiten die wij aanbieden altijd voor spanning en sensatie zorgen en bovenal heel erg leuk zijn om te doen. Of je nou in groepsverband opdrachten moet uitvoeren of juist tegen elkaar strijdt, het is altijd gezellig en leuk. Flitz-events organiseert de meeste leuke en originele uitjes. En zelfs gekke studenten uitjes!

Groepsactiviteiten voor studenten

Flitz Events heeft allerlei verschillende soorten groepsactiviteiten voor studenten. Of je nu houdt van sportieve evenementen of meer bent van creatieve dingen ondernemen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan Powerkiten, waarbij je jezelf met een vlieger over het strand heen laat slepen. Of je kan een zeskamp doen, waarbij je de strijd aangaat met je medestudenten. Speel tegen elkaar en kies uit zes leuke onderdelen. De verliezers trakteren de winnaars ’s avonds op een biertje. Of doe mee aan het Robinson Crusoe Event, waarbij je op het strand moet zien te overleven door verschillende proeven te doorstaan. Als je liever iets minder actiefs doet dan is dat ook zeker mogelijk. Zo kan je samen met je studenten een Pubquiz Show volgen, waarbij je de vragen kan laten afstemmen op de interesses van de groep. Of doe een rondvaart door Den Haag of Scheveningen en geniet ondertussen van een hapje en een drankje.

Creatieve studenten uitjes

Het is natuurlijk ook mogelijk dat er veel creatievelingen in jullie midden zijn, waarbij andere soorten activiteiten beter bij de groep passen. Zo heb je de workshop Zandsculpturen, waarbij je samen met elkaar gaat voor een mooi kunstwerk van zand. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een mooi kunstwerk. Een andere activiteit waar creativiteit voor nodig is, is de workshop Graffiti spuiten. Op een doek op het strand kan je de mooiste creaties maken en ondertussen genieten van de zon. Het is ook mogelijk om samen een groot schilderij te maken of te zorgen voor de lekkerste cocktails tijdens de cocktail workshop.

Studenten activiteiten

Ook zijn er activiteiten die wat meer gericht zijn op studenten. Zoals de party boot in Den Haag. Zo zie je alle mooie plekken van deze mooie stad, terwijl je ondertussen geniet van de muziek, het drinken en de goede sfeer. Stap op in het centrum van Den Haag of in Scheveningen en ontdek Den Haag. In overleg met Flitz Events kan je jouw eigen rondreis samenstellen. Je hebt ook nog een sloepenrally, waarbij je opdrachten doet terwijl je rondvaart en een borrelboot. Als het iets minder mooi weer is dan kan je ook kiezen voor de Winterspelen. Na ontvangst met warme chocolademelk of glühwein ga je in groepjes de strijd met elkaar aan. In groepen race je onder meer tegen andere teams op langlauf ski’s. Het is ook mogelijk om met een powerboat te varen, waarbij je met hoge snelheden over het water heen vaart. Hoge golven en haakse bochten zorgen ervoor dat het lijkt alsof je in een achtbaan zit.

Leuke studenten uitjes

Flitz-events organiseert leuke studenten uitjes voor jong en oud en voor grote en kleine studenten groepen. Heb je iets te vieren of wil je bijvoorbeeld de saamhorigheid binnen je team versterken? Bij ons kun je terecht voor verschillende leuke studenten uitjes met ontzettend stoere activiteiten. Wij als Flitz-events hebben al ruim 10 jaar ervaring met het organiseren van diverse studenten uitjes en wij zorgen ervoor dat wij aan jouw wensen tegemoet komen. Met onze fantastische wel getrainde professionals kan het niet anders dan dat jouw leuke studenten uitje een doorslaand succes wordt.  

Waar organiseren wij de dag

Wij hebben bij diverse badplaatsen langs de kust plekken waar wij diverse activiteiten kunnen aanbieden. Vooral de badplaatsen Scheveningen, Kijkduin, Zandvoort, Noordwijk en Hoek van Holland zijn erg populair. Dit komt omdat wij deze georganiseerde dagen veelal mogen combineren met een verblijf bij een strandpaviljoen voor een hapje en een drankje na afloop. Want wat is er nou mooier dan na een leuke dag sport en spel op het strand, deze dag af te sluiten met de voetjes in het zand en een drankje in de hand. Het is niet voor niets dat er meerder groepen vaker dan een keer een dag hebben laten organiseren door Flitz-events. En daar zijn wij trots op!

Wat als het slecht weer is

Dit is, vooral in ons Nederland natuurlijk een hele terechte vraag. Wij hebben wanneer het slecht weer is altijd de mogelijkheid om bepaalde activiteiten indoor te organiseren. Dit doen wij altijd in overleg met jou, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wij zijn heer zeer transparant en duidelijk over. Zo hebben wij de mogelijkheid om sommige workshops indoor te geven, maar wij hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een escaperoom. Wanneer het te slecht weer is om in de korte broek op het strand te sporten, kan het nog wel prima weer zijn om met een poncho aan een GPS-tocht te maken. En zo zijn er nog tal van andere activiteiten die wij gewoon voor je kunnen organiseren ondanks slecht weer. Wanneer je dat allemaal niet ziet zitten is het uiteraard ook een mogelijkheid om de dag uit te stellen of om de dag kosteloos te annuleren. Maar zoals gezegd zijn er vele andere toffe opties die wij voor je kunnen organiseren, waardoor wij jou en jouw team een fantastische en onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Studenten uitjes op het strand

City Games

Als je liever in het centrum iets doet en zo dichtbij de kroegen en terrassen bent dan kan je ook kiezen voor de City Games. Je hebt ruime keuze tussen verschillende soorten games met allerlei verschillende verhaallijnen. Ga bijvoorbeeld voor een Escape Room, waarbij je maximaal 2 uur de tijd hebt om gijzelaars te bevrijden in Scheveningen of Den Haag. Het is een grote variant van een Escape Room en geeft je de mogelijkheid om voor eens en voor altijd te bepalen welk team slim en dapper genoeg is om binnen de tijd de missie te volbrengen. Of ga voor Wie is de rat? Waarbij je op zoek moet naar saboteur. In het team bevindt zich een rat, die er alles aan doet om alle missies tot een slecht einde te brengen. Als groep moet je uitzoeken wie het is en diegene ontmaskeren.

Ruime keuze

Genoeg keuze voor studenten om een leuk uitje te organiseren. Vaak is het ook nog mogelijk om na de workshop te kiezen voor een arrangement waarbij je na die tijd gezellig samen kan eten en drinken. Spreek na over die leuke dag en bepaal wie alles het beste heeft gedaan. Bepaal van tevoren wat voor soort uitje past bij de groep en kijk welke activiteiten Flitz Events allemaal aanbiedt. Je vindt activiteiten op meerdere plekken in Zuid-Holland. Het is eventueel ook mogelijk in overleg om de acitiviteit ergens anders uit te voeren. Zo kan je bijvoorbeeld de Pubquiz Show houden in jullie vaste stamkroeg of cocktails maken op jullie sociëteit. De keuze is groot, waardoor er altijd een geschikt studenten uitje bij zit die iedereen in de groep leuk vindt.