Flitz-events Review

Etentje met activiteit

Op zoek naar een unieke en smakelijke manier om jullie geweldige bedrijfsuitje onvergetelijk te maken? Ontdek onze combinatie van etentjes met spannende activiteiten! Bij Flitz-Events geloven we dat een geslaagd personeelsuitje draait om meer dan alleen plezier. Daarom hebben we de perfecte mix gecreëerd tussen heerlijk eten en uitdagende activiteiten, zodat jullie samen een onvergetelijke ervaring kunnen beleven.

Of het nu gaat om een informeel samenzijn met een borrel en pubquiz, een culinaire kookworkshop gevolgd door een diner, of een sportieve uitdaging met aansluitend een barbecue, wij bieden diverse mogelijkheden om het beste van beide werelden te combineren.

Lees meer

Sorteren op:

Een gezellige middag met activiteiten en heerlijke gerechten

Geniet van een gezellige middag vol activiteiten en heerlijke gerechten! Bij ons staat plezier en culinair genot centraal tijdens jullie personeelsuitje van over heel Nederland. Van Nijmegen tot Haarlem. Wij bieden de perfecte combinatie van vermakelijke activiteiten en smaakvolle gerechten, zodat jullie samen een onvergetelijke en sfeervolle ervaring kunnen beleven.

Of het nu gaat om een ludieke pubquiz gevolgd door een uitgebreid diner, een sportieve teambuilding activiteit met een heerlijke barbecue als afsluiting, of een creatieve workshop gevolgd door een culinaire verrassing, wij zorgen ervoor dat jullie middag gevuld is met gezelligheid, plezier en smaakvolle momenten. Laat je verrassen en beleef een onvergetelijke dag vol activiteiten en culinaire hoogstandjes!

Combineer lekker eten en drinken met een pubquiz

Een pubquiz is dé ideale combinatie van gezelligheid, kennis en lekker eten en drinken. Tijdens deze interactieve quiz kunnen jij en je collega’s genieten van een heerlijke maaltijd terwijl jullie je brein laten kraken over uitdagende vragen en raadsels. Onze pubquizzen, inclusief quizmaster, zijn speciaal ontworpen om teams samen te brengen en een leuke en ontspannen sfeer te creëren.

Terwijl jullie genieten van een smakelijk diner of borrel, worden jullie uitgedaagd met vragen over uiteenlopende onderwerpen, van algemene kennis tot popcultuur en geschiedenis. Dit zorgt niet alleen voor vermakelijke gesprekken en teamwork, maar ook voor een gezonde competitie tussen de teams.

Ontdek de bedrijfsuitje arrangementen

Een arrangement met eten en drinken is ideaal voor een bedrijfsuitje. Je combineert namelijk de leuke activiteit met een gelegenheid om bij te praten, te ontspannen en te genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Onze goedkope bedrijfsuitje arrangementen bieden een perfecte balans tussen actie, plezier en culinaire verwennerij.

Of je nu kiest voor een sportieve teambuilding activiteit, een creatieve workshop of een gezellige stadswandeling, onze arrangementen voegen een extra dimensie toe aan jullie bedrijfsuitje. Na de spannende of inspirerende activiteit kunnen jullie samen aanschuiven voor een smakelijke lunch, uitgebreid diner of gezellig borreltje.

Personeelsuitje met horeca arrangement: Kies voor Flitz-Events

Van een bierproeverij tot een kookworkshop en van een dinerspel tot een geheel feest, bij Flitz-Events denken we graag met je mee om jullie personeelsuitje een succes te maken. Onze diverse en smaakvolle horeca arrangementen voegen een heerlijke culinaire dimensie toe aan jullie uitje, waardoor jullie niet alleen samen plezier hebben, maar ook kunnen genieten van verrukkelijke gerechten en verfrissende drankjes.

Naast dat de activiteiten en diner arrangementen tal van voordelen hebben voor een personeelsuitje, is het ook geschikt voor een vrienden uitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Flitz-Event staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragen

Welke mogelijkheden zijn er om een etentje te combineren met een activiteit tijdens ons bedrijfsuitje?

Bij Flitz-Events bieden we diverse opties aan, zoals een pubquiz met borrel, een kookworkshop gevolgd door een diner, of een sportieve activiteit met aansluitend een barbecue. We denken graag met je mee om een arrangement te creëren dat perfect past bij jullie wensen en doelen voor het personeelsuitje.

Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen en allergieën bij het verzorgen van het etentje?

Zeker! We begrijpen dat dieetwensen en allergieën belangrijk zijn. Ons team kan zorgen voor aangepaste menu’s, vegetarische opties of speciale gerechten voor mensen met allergieën. We willen ervoor zorgen dat iedereen van het etentje kan genieten zonder zorgen.

Is het mogelijk om de planning van het etentje met activiteit aan te passen aan onze groep en voorkeuren?

Ja, absoluut. We streven ernaar om jullie een gepersonaliseerde ervaring te bieden. We kunnen de timing van het etentje en de activiteit aanpassen aan jullie voorkeuren en planning. Of het nu gaat om een lunch, diner of borrel gecombineerd met een activiteit, we staan klaar om jullie ideale personeelsuitje te organiseren.