Flitz-events Review

Teamuitje Scheveningen

Flitz-events nodigt jou en je team graag uit voor de leuk teamuitje Scheveningen en omgeving! In de zomer, maar zeker ook het hele jaar door, valt er voor jou en je team van alles te beleven in Scheveningen. Flitz-events verzorgt hier namelijk groepsactiviteiten voor diverse teamuitjes Scheveningen, van familiedagen tot vrijgezellenfeesten. Beleef zo de mooiste momenten met een teamuitje Scheveningen.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Winterse teamuitjes Scheveningen

Op zoek naar een leuk teamuitje in Winter? Beleef magische wintersferen in Scheveningen tijdens een winter activiteit. Hieronder vind u de top 3 winter activiteiten. Beleef zo de mooiste momenten tijdens een winters teamuitje Scheveningen.

Sportieve uitdagingen aangaan met een teamuitje Scheveningen

Het strand met de golven en de altijd waaiende wind is de perfecte plek om jullie sportieve talenten te testen. Flitz-events heeft een zeer divers aanbod aan sportieve activiteiten voor een teamuitje rond Scheveningen. Niet iedereen is natuurlijk even sportief, ook tussen je collega’s zitten misschien grote verschillen. Je hebt mensen die elke maand een halve marathon lopen en de mensen die het liftknopje induwen voor de lift naar de tweede verdieping al genoeg inspanning vinden. Flitz-events organiseert sportieve teamuitjes die voor iedereen leuk zijn om ook samen te doen.

De teamuitjes zitten zo in elkaar dat er genoeg uitdaging is voor de fanatiekelingen en dat de de minder sportieve figuren ook gewoon mee kunnen doen. Hier is een greep uit de mogelijkheden op de stranden van Scheveningen voor een teamuitje Scheveningen.

Teamuitje Scheveningen: Powerboat

Met snelheden van 80 tot 100 kilometer per uur scheren jij en je team tijdens dit uitje over de golven van de Noordzee. Je zweeft met de RIB Powerboat over het water. De boten hebben het vermogen om 10 personen te dragen. Een Powerboat wordt bestuurd door een ervaren kapitein die de gekste manoeuvres op het water kan maken, maar die ook altijd garant staat voor de veiligheid van zijn of haar passagiers. Durven jij en je collega’s deze wild ride aan tijdens een teamuitje Scheveningen?

Archery Shoot Out

Gewapend met pijl en boog gaan jij en je collega’s het terrein op. De missie is duidelijk: alle doelen raken, alle tegenstanders neerschieten en zelf niet geraakt worden. Archery Shoot Out is een nieuwe versie van paintball, die enorm populair is bij de boekingen van teamuitjes bij Flitz-events. Naast Scheveningen kan deze activiteit ook in Kijkduin, Hoek van Holland of een andere locatie in overleg worden gedaan.

Salsa dansen

Gezellig alle voetjes van de vloer met de workshop Salsa dansen! Deze sensuele dans komt uit het zonnige Cuba en heeft de hele wereld verovert. Van de aanstekelijke muziek wordt iedereen vrolijk! De workshops salsa dansen worden gegeven door professionele salsa dansers die hun passie voor de dans helemaal weten over te brengen. Na afloop van de teamuitje kan je nog een barbecue aan het arrangement toevoegen.

Een teamuitje in de Haagse wateren

Het is de plek voor een ontspannen moment met een goed gesprek of juist een moment om even lekker uit je dak te gaan op dance muziek. Op een rondvaartboot in de grachten van Den Haag kun je alle kanten op. Dat maakt dat een rondvaart over het water van de Hofstad perfect is voor een teamuitje.

Creatieve teamuitjes in Scheveningen

Houden jij en je collega’s van uitdagingen op het creatieve vlak? Ook dan is Scheveningen de plek om een dag met je collega’s in ontspannen sfeer door te brengen. Flitz-events biedt diverse activiteiten aan waarbij je je van je creatieve kant kunt laten zien. Het zal je verrassen soms wat mensen kunnen als ze hun creatieve geest de vrije loop laten.

Graffiti workshop

Dit is een van de creatiefste workshops van dit moment: zelf graffiti art maken! Graffiti is de kunst van de straat gemaakt met spuitbussen. Deze vrije manier werkt heel inspirerend en kan ook een mooie uitlaadklep zijn voor jouw en je collega’s. Het mooie is dat je gewoon lekker aan het strand aan de slag gaat om je eigen graffiti werkstuk te maken.

Strijdvlieger bouwen en kite fight

Deze workshop is tevens een mooie teambuildingsactiviteit. Want samen bouwen jullie onder professionele begeleiding een vlieger in elkaar. Hoe zorg je ervoor dat je een vlieger maakt die de lucht ingaat en ook blijft? Samen als team moet je kijken naar de mogelijkheden, wat heb je aan materialen en hoe gebruik je die het beste? Wat werkt beter, werken vanuit een plan of varen jullie gewoon op goed geluk? De workshop wordt afgesloten met een kite fight. Welke zelf gebouwde vlieger gaat het hoogst de lucht in?

Zandsculpturen maken

Wie heeft het vroeger niet gedaan: zandkastelen maken aan het strand? Bij deze workshop mag je al je creativiteit gebruiken om zandsculpturen te bouwen. Creëer de prachtigste kunstwerken aan het strand van Scheveningen. Dit is ook een workshop die geschikt is als teambuildingsactiviteit. Informeer naar de mogelijkheden voor een volledig arrangement bij Flitz-events. Na een creatieve workshop zoals zandsculpturen maken, is het fijn als je nog even kunt napraten bij een hapje en een drankje. Flitz-events heeft hiervoor leuke opties bij diverse strandpaviljoens in Scheveningen.

Stranduitjes Scheveningen

Een teamuitje naar Scheveningen is een geweldige manier om te ontspannen en tegelijkertijd te bonden met je collega’s. De populaire badplaats aan de Nederlandse kust biedt een scala aan activiteiten, van wandelingen langs het strand tot aan bezoekjes aan de verschillende attracties en musea in de omgeving.

Een leuk idee voor een teamuitje in Scheveningen is bijvoorbeeld een bezoek aan de pier, waar je kunt genieten van de heerlijke zeelucht en prachtige uitzichten over de zee. Ook kun je een rondvaart maken langs de kust, of een dagje uit naar het havengebied, waar je kunt zien hoe de vissers hun vangst uitladen.

Er zijn ook tal van leuke restaurants en cafés in Scheveningen, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor een gezellige barbecue op het strand, of een lekker diner in een van de vele visrestaurants.

Naast het genieten van de natuur en het eten, biedt Scheveningen ook verschillende activiteiten voor de sportievelingen onder ons. Zo kun je bijvoorbeeld een powerkiten Scheveningen een beleving aan zee, of een paar uur expeditie Scheveningen boeken. Ook kun je deelnemen aan verschillende watersporten, zoals kitesurfen of zeilen.

Kortom, een teamuitje naar Scheveningen biedt voor ieder wat wils en is een geweldige manier om te ontspannen en te bonden met je collega’s. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je teamuitje naar deze prachtige badplaats aan de Nederlandse kust!