Salsa dansen

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

salsa workshop scheveningen
 • salsa workshop scheveningen

Ben je op zoek naar een leuke en energieke activiteit in Scheveningen? Flitz-events biedt de ideale oplossing: een salsa workshop Scheveningen!

De salsa workshop

Tijdens deze Salsa Workshop leren we op een leuke manier de basispassen van Salsa. De instructeur is gespecialiseerd in het geven van bruisende salsa workshops en wervelende latin shows en demonstraties voor zowel besloten feesten als grote evenementen.

Gezelligheid en plezier staan centraal bij de Salsa workshop: voor je het weet, sta je te swingen als een echte Salsa Koning of koningin. Flitz-Events verzorgt de salsa workshop geheel naar jouw wens. Tijdens de workshop salsa dansen maak je op een ontspannen manier kennis met de Cubaanse Salsa.

Prijzen:

Vanaf 10 personen€25,- p.p.
Vanaf 25 personen€22,50 p.p.
Vanaf 50 personen€20,- p.p.
Vanaf 100 personen€17,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Onderdelen Salsa workshop:

 • Basispassen leren
 • Choreografie
 • Showcase

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Salsa dansen
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Salsa dansen
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

 • Hoe gaat de workshop eruit zien?
  Tijdens de workshop gaat leren we u op een speelse manier de basispassen van de dans.
 • Hoelang duurt de workshop?
  De hele workshop duurt 2 uur.
 • Kan de Salsa workshop ook bij ons op kantoor of locatie?
  De salsa workshop kan op iedere werkplek of locatie worden gegeven, wij nemen de muziek en gezelligheid mee om u en uw collega’s een gezellig dag te bezorgen. Ook ontvangen wij u graag bij ons op locatie!

Salsa workshop Scheveningen

Salsa is een populaire dansstijl die oorspronkelijk uit de Caribische gebieden komt. Het is een mix van Afrikaanse en Europese invloeden en wordt gekenmerkt door snelle en sensuele bewegingen. Door deel te nemen aan een salsa workshop bij Flitz-events in Scheveningen kun je niet alleen leren hoe je deze dansstijl kunt uitvoeren, maar ook hoe je je conditie en coördinatie kunt verbeteren.

Onze salsa workshop in Scheveningen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je helpen om je dansvaardigheden te verbeteren. We bieden ook regelmatig speciale thema-workshops aan, zoals salsa voor koppels of salsa- en bachata-combinatieworkshops.

Naast het leren dansen, is de salsa workshop van Flitz-events in Scheveningen ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een leuke tijd te hebben. Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om je vrije tijd te vullen en tegelijkertijd iets nieuws te leren, geef onze salsa workshop in Scheveningen dan een kans! We hopen je snel te zien op de dansvloer bij Flitz-events.
Salsa komt oorspronkelijk uit Cuba en betekent letterlijk “Saus” in het Spaans. Salsa is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes, zoals Son, Mambo, Guaguanco en Cha – Cha – Cha. In de workshops zal je een pijnloze injectie van het salsa virus krijgen en zal je ten volle genieten van deze plezierige dans.

De meeste mensen weten wel dat salsa een dans is en dat het van origine Latijns-Amerikaans is. Het woord ‘salsa’ is Spaans en betekent saus en we weten allemaal dat het eten lekkerder wordt met een goede saus! We hebben allemaal wel een beeld bij salsa dansen, maar wat komt er nu precies bij kijken om deze dans goed te leren begrijpen? Daar is deze workshop voor bedoeld. De docent heeft jarenlange ervaring op het dansen van de exotische workshop salsa dansen, en weet precies hoe hij zijn passie op jullie kan overbrengen. Binnen korte tijd laat je de heupen swingen en ben je expert in het latin dansen.

Wat is workshop salsa dansen?

Workshop Salsa dansen komt van oorsprong uit Cuba en is een verzamelnaam van allerlei dansen en ritmes, zoals onder andere Son, Mambo, Guaguancó, Cha-cha-cha en Danzón. Salsa is ook een muzieksoort, want bij dansen hoort muziek. Inmiddels is salsa als muziek- en danssoort wereldwijd bekend en geliefd; ook in Nederland wordt salsa steeds vaker beoefend en wint het aan populariteit. Het is een wervelende, bruisende dans- en muzieksoort, waar je energie van krijgt. Workshop Salsa dansen wereldwijd ontwikkelt zich ook behoorlijk op dit moment en er zijn over de hele wereld veel verschillende stijlen ontstaan. Salsa en haar ritmes werken erg aanstekelijk. Dat is de grootste kracht vooral van de workshop Salsa dansen.

Hoe ziet een workshop eruit in Scheveningen?

Tijdens deze salsa workshop willen we je enthousiast maken voor deze dans en je leren hiervan te genieten. Op een speelse manier leren we je de basispassen van workshop salsa dansen en voor je het weet sta je te swingen als nooit tevoren. Onze instructeurs zijn ervaren dansers die gewend zijn te werken met grote groepen. Zij zullen je zeker besmetten met het salsa virus.

De workshop salsa in scheveningen

Onze salsa workshop in Scheveningen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je helpen om je dansvaardigheden te verbeteren. We bieden ook regelmatig speciale thema-workshops aan, zoals salsa voor koppels of salsa- en bachata-combinatieworkshops.

Naast het leren dansen, is de salsa workshop in Scheveningen ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een leuke tijd te hebben. Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om je vrije tijd te vullen en tegelijkertijd iets nieuws te leren, geef onze salsa workshop in Scheveningen dan een kans! We hopen je snel te zien op de dansvloer. Ook mogelijk in Den Haag

Laat je pakken door het salsa virus!

Scheveningen workshop salsa dansen

Het programma is als volgt: eerst ontvangst, dan uitleg van de verschillende moves die bij het salsa dansen horen, een latin dansshow en als afsluiting een drankje of een barbecue. De workshop salsa duurt twee uur.

Waarom meedoen met een workshop salsa?

Latin dans wordt steeds populairder en het is dan natuurlijk leuk als je de blits kan maken op een feestje met een paar mooie moves. Daarnaast garanderen wij je dat je tijdens deze twee uur een echte salsa ervaring op zal doen. Het wordt een bruisend avontuur en een gezellige, plezierige beleving waar je veel energie van krijgt. Dansen is sowieso gezond, voor zowel lichaam als geest. Salsa dansen kan iedereen leren en het is lang niet zo moeilijk als je denkt. De muziek zweept je op en maakt je vrolijk. Bovendien, wie wil er nu niet salsa dansen op het strand? Dus trek iets gemakkelijks aan en doe mee met een salsa workshop in Scheveningen aan zee! Wie weet krijg je het helemaal te pakken en ga je op salsa dansen met je partner.

Slogan