Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Workshop Salsa dansen

Sprankelijke Workshops & Dansshows

Salsa komt oorspronkelijk uit Cuba en betekent letterlijk “Saus” in het Spaans. Salsa is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes, zoals Son, Mambo, Guaguanco en Cha – Cha – Cha.

In de workshops zal je een pijnloze injectie van het salsa virus krijgen en zal je ten volle genieten van deze plezierige dans.

Tijdens deze Salsa Workshop leren we op een leuke manier de basispassen van Salsa.

De instructeurs is gespecialiseerd in het geven van bruisende salsa workshops en wervelende latin shows en demonstraties voor zowel besloten feesten als grote evenementen. Naast salsa is het ook mogelijk om andere latin dansen te leren, zoals: merengue, bachata, en Zumba. Te denk aan workshops zoals; buikdansen, streetdance, breakdance, capoeira, bollywood en tango.

Gezelligheid en plezier staan centraal bij de Salsaworkshop: voor je het weet, sta je te swingen als een echte Salsa Koning.

Programma Workshop Salsa dansen:

  • Ontvangst workshop Salsa dansen
  • Uitleg Moves Salsa dansen
  • Salsa dansshow
  • Eventueel BBQ of een drankje na afloop

Tijdsduur Workshop Salsa dansen:

  • 2 uur

Locaties Workshop Salsa dansen:

Strandtenten Workshop Salsa dansen:

Prijzen Workshop Salsa dansen:

Groep vanaf 10 personen                     : € 25,00
Groep vanaf 20 personen                     : € 22,50
Groep vanaf 30 personen                     : € 20,00
Groepen vanaf 50 personen:                : € 17,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Vraag direct offerte aan

Workshop Salsa Scheveningen

De meeste mensen weten wel dat salsa een dans is en dat het van Latijns Amerikaanse origine is. Het woord ‘salsa’ is Spaans en betekent saus en we weten allemaal dat het eten lekkerder wordt met een goede saus! We hebben allemaal wel een beeld bij salsa, maar wat komt er nu precies bij kijken om deze dans goed te leren begrijpen? Daar is deze workshop voor bedoeld.

Wat is salsa?

Salsa komt van oorsprong uit Cuba en is een verzamelnaam van allerlei dansen en ritmes, zoals onder andere Son, Mambo, Guaguancó, Cha-cha-cha en Danzón. Salsa is ook een muzieksoort, want bij dansen hoort muziek. Inmiddels is salsa als muziek- en danssoort wereldwijd bekend en geliefd; ook in Nederland wordt salsa steeds vaker beoefend en wint het aan populariteit. Het is een wervelende, bruisende dans- en muzieksoort, waar je energie van krijgt. Salsa wereldwijd ontwikkelt zich ook behoorlijk op dit moment en er zijn over de hele wereld veel verschillende stijlen ontstaan. Salsa en haar ritmes werken erg aanstekelijk. Dat is de grootste kracht vooral van Salsa.

Hoe ziet een workshop eruit in Scheveningen?

Tijdens deze salsa workshop willen we je enthousiast maken voor deze dans en je leren hiervan te genieten. Op een speelse manier leren we je de basispassen van salsa en voor je het weet sta je te swingen als nooit tevoren. Onze instructeurs zijn ervaren dansers die gewend zijn te werken met groepen. Zij zullen je zeker besmetten met het salsa virus. Als het mooi weer is, gaan we natuurlijk dansles geven op het strand, maar als het niet anders kan, is er een alternatieve binnenruimte beschikbaar.

Het programma van de workshop salsa Scheveningen

Het programma is als volgt: eerst ontvangst, dan uitleg van de verschillende moves die bij het salsa dansen horen, een salsa dansshow en als afsluiting een drankje of een barbecue. De workshop salsa duurt twee uur. De prijs is 25 euro bij een groep vanaf tien personen, 22,50 euro bij een groep vanaf twintig personen, 20 euro bij een groep vanaf dertig personen en 17,50 euro bij groepen vanaf vijftig personen. De prijs is per persoon en inclusief BTW.

Waarom meedoen met een workshop salsa?

Salsa wordt steeds populairder en het is dan natuurlijk leuk als je de blitz kan maken op een feestje met een paar mooie moves. Daarnaast garanderen wij je dat je tijdens deze twee uur een echte salsa ervaring op zal doen. Het wordt een bruisend avontuur en een gezellige, plezierige beleving waar je veel energie van krijgt. Dansen is sowieso gezond, voor zowel lichaam als geest. Salsa dansen kan iedereen leren en het is lang niet zo moeilijk als je denkt. De muziek zweept je op en maakt je vrolijk. Bovendien, wie wil er nu niet salsa dansen op het strand? Dus trek iets gemakkelijks aan en doe mee met een salsa workshop in Scheveningen aan zee! Wie weet krijg je het helemaal te pakken en ga je op salsa dansen met je partner.

Lees meer...