Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
salsa workshop scheveningen
 • Gespecialiseerde instructeurs
 • Geen ervaring nodig
 • Persoonlijk
 • In cubaanse stijl

Ben je op zoek naar een leuke en energieke activiteit in Scheveningen? Flitz-events biedt de ideale oplossing: een salsa workshop Scheveningen!

De salsa workshop

Tijdens deze Salsa Workshop leren we op een leuke manier de basispassen van Salsa. De instructeur is gespecialiseerd in het geven van bruisende salsa workshops en wervelende latin shows en demonstraties voor zowel besloten feesten als grote evenementen.

Gezelligheid en plezier staan centraal bij de Salsa workshop: voor je het weet, sta je te swingen als een echte Salsa Koning of koningin. Flitz-Events verzorgt de salsa workshop geheel naar jouw wens. Tijdens de workshop salsa dansen maak je op een ontspannen manier kennis met de Cubaanse Salsa.

Onderdelen Salsa workshop:

 • Basispassen leren
 • Choreografie
 • Showcase

Prijzen

Vanaf 10 personen€25,- p.p.
Vanaf 25 personen€22,50 p.p.
Vanaf 50 personen€20,- p.p.
Vanaf 100 personen€17,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Salsa Workshop + BBQ + 3 consumptiebonnen60,- p.p.
Salsa Workshop + Cocktail Workshop + BBQ90,- p.p.

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 17.50 p.p.
De workshop salsa dansen is perfect te combineren met de workshop cocktail shaken! Vooral als u een vrijgezellenfeest organiseert, ultieme gezelligheid!
De finishing-touch voor uw dag is uiteraard een heerlijk gangen-diner of BBQ.
Informeer naar de mogelijkheden
Uiteraard hebben we hier speciale prijzen voor!

Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:45
Ontvangst op locatie
14:00
Introductie
14:15
Uitleg basispassen
14:45
Uitleg choreografie
15:45
Show je moves
16:00
Einde Workshop

Onze werkwijze

Rosa Hamersveld
19 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
- Culturele dansles omtrent salsadansen. Beter dan heel de dag bankhangen.
Rosha Couzy
19 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Heerlijk knusse dansles op het strand. Perfect op een warme dag. De locatie is top aangezien je na afloop lekker kan natafelen.
Paulina Guera
19 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Geweldige ervaring om met het team deze dansstijl te dansen. Goed muziek erbij.
"Leer de basispassen van het Salsa dansen. Steelt u de show op de dansvloer?"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Robinson Crusoë

Robinson Crusoë

2 uur
10 - 1500

Robinson is een ware teambuildings activiteit op het stand. Kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wilt dat nou niet?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €18,50 p.p.
Escape Rooms

Escape Rooms

1 uur
2 - 20

Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens en super uitdagend! Kunnen jullie binnen de tijd de Escape Room te verlaten?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €70,- per kamer
Cocktail Workshop

Cocktail Workshop

2 uur
10 - 50

Wil je alles leren over het shaken en stirren van de lekkere traditionele cocktail? Dan is de workshop cocktails maken een must do!

 • Professionele Instructeurs
 • 3 Cocktails
 • Mix je eigen drankjes
 • Alcoholvrij mogelijk
v.a. €30,- p.p.
Populair
Powerkiten

Powerkiten

1,5 - 2 uur
10 - 1500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand van Scheveningen langs het water met vliegers in alle soorten en maten.

 • Outdoor
 • Sportief
 • Strand
 • Teambuilding
 • Slecht weer scenario
v.a. €17,50 p.p.

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Hoe gaat de workshop eruit zien?
  Tijdens de workshop gaat leren we u op een speelse manier de basispassen van de dans.
 • Hoelang duurt de workshop?
  De hele workshop duurt 2 uur.
 • Kan de Salsa workshop ook bij ons op kantoor of locatie?
  De salsa workshop kan op iedere werkplek of locatie worden gegeven, wij nemen de muziek en gezelligheid mee om u en uw collega’s een gezellig dag te bezorgen. Ook ontvangen wij u graag bij ons op locatie!

Salsa workshop Scheveningen

Salsa is een populaire dansstijl die oorspronkelijk uit de Caribische gebieden komt. Het is een mix van Afrikaanse en Europese invloeden en wordt gekenmerkt door snelle en sensuele bewegingen. Door deel te nemen aan een salsa workshop bij Flitz-events in Scheveningen kun je niet alleen leren hoe je deze dansstijl kunt uitvoeren, maar ook hoe je je conditie en coördinatie kunt verbeteren.

Onze salsa workshop in Scheveningen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je helpen om je dansvaardigheden te verbeteren. We bieden ook regelmatig speciale thema-workshops aan, zoals salsa voor koppels of salsa- en bachata-combinatieworkshops.

Naast het leren dansen, is de salsa workshop van Flitz-events in Scheveningen ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een leuke tijd te hebben. Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om je vrije tijd te vullen en tegelijkertijd iets nieuws te leren, geef onze salsa workshop in Scheveningen dan een kans! We hopen je snel te zien op de dansvloer bij Flitz-events.
Salsa komt oorspronkelijk uit Cuba en betekent letterlijk “Saus” in het Spaans. Salsa is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes, zoals Son, Mambo, Guaguanco en Cha – Cha – Cha. In de workshops zal je een pijnloze injectie van het salsa virus krijgen en zal je ten volle genieten van deze plezierige dans.

De meeste mensen weten wel dat salsa een dans is en dat het van origine Latijns-Amerikaans is. Het woord ‘salsa’ is Spaans en betekent saus en we weten allemaal dat het eten lekkerder wordt met een goede saus! We hebben allemaal wel een beeld bij salsa dansen, maar wat komt er nu precies bij kijken om deze dans goed te leren begrijpen? Daar is deze workshop voor bedoeld. De docent heeft jarenlange ervaring op het dansen van de exotische workshop salsa dansen, en weet precies hoe hij zijn passie op jullie kan overbrengen. Binnen korte tijd laat je de heupen swingen en ben je expert in het latin dansen.

Wat is workshop salsa dansen?

Workshop Salsa dansen komt van oorsprong uit Cuba en is een verzamelnaam van allerlei dansen en ritmes, zoals onder andere Son, Mambo, Guaguancó, Cha-cha-cha en Danzón. Salsa is ook een muzieksoort, want bij dansen hoort muziek. Inmiddels is salsa als muziek- en danssoort wereldwijd bekend en geliefd; ook in Nederland wordt salsa steeds vaker beoefend en wint het aan populariteit. Het is een wervelende, bruisende dans- en muzieksoort, waar je energie van krijgt. Workshop Salsa dansen wereldwijd ontwikkelt zich ook behoorlijk op dit moment en er zijn over de hele wereld veel verschillende stijlen ontstaan. Salsa en haar ritmes werken erg aanstekelijk. Dat is de grootste kracht vooral van de workshop Salsa dansen.

Hoe ziet een workshop eruit in Scheveningen?

Tijdens deze salsa workshop willen we je enthousiast maken voor deze dans en je leren hiervan te genieten. Op een speelse manier leren we je de basispassen van workshop salsa dansen en voor je het weet sta je te swingen als nooit tevoren. Onze instructeurs zijn ervaren dansers die gewend zijn te werken met grote groepen. Zij zullen je zeker besmetten met het salsa virus.

De workshop salsa in scheveningen

Onze salsa workshop in Scheveningen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je helpen om je dansvaardigheden te verbeteren. We bieden ook regelmatig speciale thema-workshops aan, zoals salsa voor koppels of salsa- en bachata-combinatieworkshops.

Naast het leren dansen, is de salsa workshop in Scheveningen ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een leuke tijd te hebben. Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om je vrije tijd te vullen en tegelijkertijd iets nieuws te leren, geef onze salsa workshop in Scheveningen dan een kans! We hopen je snel te zien op de dansvloer. Ook mogelijk in Den Haag

Laat je pakken door het salsa virus!

Scheveningen workshop salsa dansen

Het programma is als volgt: eerst ontvangst, dan uitleg van de verschillende moves die bij het salsa dansen horen, een latin dansshow en als afsluiting een drankje of een barbecue. De workshop salsa duurt twee uur.

Waarom meedoen met een workshop salsa?

Latin dans wordt steeds populairder en het is dan natuurlijk leuk als je de blits kan maken op een feestje met een paar mooie moves. Daarnaast garanderen wij je dat je tijdens deze twee uur een echte salsa ervaring op zal doen. Het wordt een bruisend avontuur en een gezellige, plezierige beleving waar je veel energie van krijgt. Dansen is sowieso gezond, voor zowel lichaam als geest. Salsa dansen kan iedereen leren en het is lang niet zo moeilijk als je denkt. De muziek zweept je op en maakt je vrolijk. Bovendien, wie wil er nu niet salsa dansen op het strand? Dus trek iets gemakkelijks aan en doe mee met een salsa workshop in Scheveningen aan zee! Wie weet krijg je het helemaal te pakken en ga je op salsa dansen met je partner.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp