Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Leuke Groepsuitjes Den Haag

Wil je met je vrienden, familie of collega’s een ontzettende toffe dag beleven? Dan ben je voor leuke groepsuitjes bij Flitz-events op het juiste adres. Wij organiseren diverse soorten leuke groepsuitjes op verschillende locaties langs de kust en in de stad Den Haag. Heb je altijd al een keer een GPS-tocht willen maken met je familie of wil je al tijden met je collega’s een zeskamp doen? Je hoeft het maar te zeggen en wij organiseren het allemaal voor je. Ook wanneer je na de activiteiten een hapje en een drankje wil doen, dan kunnen wij dit in vrijwel alle gevallen verzorgen. Dit komt mede omdat wij met veel strandpaviljoens langs de kust goede afspraken hierover kunnen maken. 

Top 6 Groepsuitjes Den Haag

Groepsuitjes Den Haag

Soorten groepsuitjes Den Haag

Wij van Flitz-events hebben een enorme hoeveelheid activiteiten waaruit je kunt kiezen. Zo organiseren wij onder andere: Zeskampen, Blokarten, GPS-tochten, diverse soorten beachgames zoals Boerenbeachgolf, Beachvolleybal en Shootout. Maar wij organiseren ook winter events, workshops en nog veel meer. Dit zijn echt nog maar een paar van de vele groepsuitjes en activiteiten die wij voor je kunnen organiseren. Zelfs wanneer het weer tegen zit kunnen wij alsnog een volledig gevuld indoorprogramma maken naar jouw wens. Dit is ook ideaal voor kinderfeestjes en schooluitjes.

Allerlei leuke groepsuitjes

Bij Flitz-events kun je kiezen uit diverse soorten groepsuitjes. De groepsuitjes kun je ook nog eens op verschillende locaties in Nederland doen. De meeste locaties die wij zelf aanbieden liggen aan de kust. Dit heeft ermee te maken dat veel van onze spellen enorm gaaf zijn wanneer je deze op het strand doet. Maar wij kunnen bijvoorbeeld ook groepsuitjes regelen in de binnenstad van Den Haag of op een door jouzelf uitgekozen locatie. De verschillende soorten groepsuitjes die wij aanbieden zijn onder andere:

Wanneer het regenachtig weer is kijken we allereerst of de geplande activiteiten door kunnen gaan. Sommige activiteiten kunnen prima met een spatje regen doorgaan. Wanneer het weer echt heel erg slecht is kunnen wij alsnog een indoorprogramma verzorgen. Met het slechtweer scenario zijn er diverse opties die wij, altijd in overleg kunnen organiseren. Zo kan er gekozen worden uit diverse indoor workshops of bijvoorbeeld een pubquiz met een heerlijk drankje binnen handbereik. Uiteraard kunnen wij in overleg ook de dag verplaatsen of afgelasten. We hebben ontzettend veel groepsuitjes ideeën!

Wat kun je van ons verwachten

Een van de basis-ingrediënten die je van ons kunt verwachten is ‘plezier’. Alle activiteiten die wij voor de groepen organiseren zijn er op gericht dat het leuk en plezierig moet zijn. Tevens kun je van ons verwachten dat wij altijd zorgen voor professionele begeleiding van de activiteiten. Hierdoor zijn alle activiteiten veilig voor iedereen. Onze deskundige begeleiders beheersen de fijne kneepjes van de activiteiten en kunnen deze goed uitleggen. Een heel mooi bijkomend effect van deze leuke groepsuitjes is, dat je als groep naar elkaar toe groeit tijdens deze activiteiten. Het is zeer goed mogelijk dat de individuele groepsleden meer op elkaar durven te vertrouwen na een intensief maar leuk groepsuitje van Flitz-events.

Waar worden deze leuke groepsuitjes georganiseerd

Onze groepsuitjes worden over het algemeen langs de kust en in de stad georganiseerd. Zo zijn wij zeer goed bekend op de locaties Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Noordwijk, Zandvoort en in de stad Den Haag. Iedere plek heeft zo zijn charme. Zo is Scheveningen over het algemeen altijd lekker druk en kun je op Kijkduin gratis parkeren. Maar een ding hebben alle plekken gemeen. Ze zijn uitermate geschikt voor leuke groepsuitjes van Flitz-events. Zelfs wanneer je liever op een hele andere locatie het groepsuitje georganiseerd wilt hebben, dan kan dat. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met elkaar, omdat de gekozen plek wel moet voldoen aan een aantal belangrijke criteria, waaronder veiligheid en voldoende ruimte.

Hoe boek je een groepsuitje

Het boeken van leuke groepsuitjes is eenvoudig. Wanneer je een leuke activiteit of arrangement hebt gevonden die jij graag wilt doen met jouw groep, vraag dan bij ons een geheel vrijblijvende offerte aan en maak jouw wensen kenbaar. Wij zullen dan contact met je opnemen en het groepsuitje van A tot Z met je doornemen en indien je akkoord bent zullen wij het uitje gaan organiseren.

Groepsuitjes

Wanneer je op zoek bent naar originele, gezellige en leuke groepsuitjes, dan ben je bij Flitz-events echt op het juiste adres. Bij ons kun je kiezen uit een enorm scala aan verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn ontzettend origineel, leuk en zorgen altijd voor veel plezier en gezelligheid. Het is niet voor niets dat de groepsuitjes van Flitz-events enorm populair zijn. De groepsuitjes zijn daardoor ook zeer geschikt als teambuildinguitjes, vrijgezellenfeestjes, gewoon als leuk uitje met je vrienden of als familiedag. Met onze groepsuitjes kun je echt alle kanten op, behalve de verkeerde. De door ons aangeboden activiteiten zijn altijd zeer veilig en strak georganiseerd. Ook is er altijd professionele begeleiding aanwezig. Wanneer je een groepsuitje van Flitz-events hebt gehad, zul je deze dag niet zo snel meer vergeten.

Voordelen van een groepsuitje

Een van de vele voordelen van een groepsuitje is dat je elkaar net op een andere manier ziet dan je normaal doet. Hang je veel met je vrienden in de kroeg, maar vraag je je af hoe sportief die vrienden van jou nou eigenlijk zijn? Daag ze uit met een rondje Robinson Experience. De behendigheid, kennis en sportiviteit worden met dit spel getest van jou en jouw vrienden. Een ander mooi voordeel van een groepsuitje is dat je hiermee kunt bouwen aan samenwerking en vertrouwen in elkaar. Dit kan erg interessant zijn voor bedrijven waarbij de saamhorigheid binnen een afdeling of het kantoor van groot belang is. Wanneer alle neuzen dezelfde kant op staan kun je als afdeling of bedrijf veel meer bereiken dan wanneer dat niet het geval is. Een bedrijfsuitje kan dus een zeer positieve uitwerking hebben op het saamhorigheidsgevoel van de groep en de positie van het bedrijf als werkgever.

Groepsuitjes op locatie

Flitz-events kan eveneens groepsuitjes organiseren op een door jullie uitgezochte locatie. Uiteraard is het daarbij belangrijk dat de uitgekozen locatie voldoet aan voorwaarden waarin de activiteiten moeten plaatsvinden. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende ruimte zijn en moet het voor iedereen veilig zijn. Wanneer een locatie is uitgezocht, zullen wij gaan beoordelen of deze locatie echt geschikt is voor de activiteiten die jullie willen doen en of wij eventuele vergunningen moeten aanvragen. Wanneer dat allemaal mogelijk is, staat niets ons in de weg om een fantastisch georganiseerd groepsuitje te houden op de door jullie uitgekozen plek. Geen plek is ons te gek!

Professionele begeleiding

Wanneer er een groepsuitje van Flitz-event is geboekt is de groep altijd 100% verzekerd van professionele begeleiding. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om kleine en grote groepen te begeleiden en te zorgen dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Door de specialistische kennis van zaken zorgt onze professionele begeleiding dat het hele groepsuitje vlekkeloos verloopt. Of jullie nou gaan blokarten op het strand of een tour gaan maken met een rondvaartboot door Den Haag, wij begeleiden het hele uitje van A tot Z.

Ruim 10 jaar ervaring

Flitz-events heeft ruim 10 jaar ervaring in het organiseren van groepsuitjes. Of je voor 3 of 3000 mensen iets wil organiseren, vertel het ons en wij regelen het voor je. Door onze jarenlange ervaring hebben wij langs de kust van Nederland een zeer goede naam opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om bij vrijwel iedere strandtent een lunch of diner te organiseren. Of het nou een familiedag, teambuilding of een sportdag met je vrienden is, wij hebben het allemaal al een keer georganiseerd. Flitz-events zorgt met haar organisatorische ervaring voor een onvergetelijke dag voor iedereen. Actief groepsuitje? Groepsuitje strand? Bij Flitz-events geniet je altijd van een geweldig leuk groepsuitje.

Groepsactiviteiten op het strand

Activiteiten, workshops, feest, eten en drinken: In 1 boeking regel je je hele vriendenuitje! Voor groepsarrangementen ben je bij ons aan het goede adres. Voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, groepsuitje, dagje weg met collega’s, vrienden, familie uitje vrijgezellenfeestje.

Groepsuitjes zijn er in alle soorten en maten. Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten, van familie-uitjes tot teambuildings-activiteiten. Voor elke grote en budget hebben wij de juiste activiteit!

Heb je speciale wensen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons zodat wij het perfecte uitje voor jou kunnen bewerkstelligen. Kijk snel bij onze opties!