Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

City Games

De stad als je speelveld bij de City Games van Flitz-events

De stad is je speelveld bij de City Games van Flitz-events! Misschien ken je Den Haag als de stad waar je woont en werkt, misschien kom je er eigenlijk nooit zomaar. Flitz-events verandert de hofstad en omgeving in een spelbord, waar je met je team een belangrijke missie hebt te vervullen. Flitz-events is de organisator van populaire groepsactiviteiten in Scheveningen en omgeving. In Den Haag of Scheveningen en omgeving is dan ook van alles te beleven met Flitz-events.

De City Games zijn als groepsactiviteit geschikt voor diverse groepen. Het kan een enerverend uitje worden bij een familiedag, de start van een vrijgezellenweekend of een bedrijfsuitje. Het is ook tijdens een teambuildingsdag een leuke activiteit. Hiermee ben je even op een luchtige en tegelijkertijd enerverende manier op een andere manier met samenwerken en groepsdynamica bezig bent. Er zijn diverse City Games te doen in Den Haag, Scheveningen en omgeving. De games duren allemaal ongeveer twee uur. Ze zijn daarom voor een dag ook leuk te combineren met een activiteit aan het strand zoals bijvoorbeeld Powerkiten. Bij Flitz-events kun je een arrangement naar eigen wens invullen. Zo kun je de City Games ook afsluiten met een etentje, barbecue of drankje.

Jouw iPad als gids met de City Games

Bij de City Games krijgt jullie team een iPad, hiermee wordt je ergens in de stad gedropt en ergens in een verhaal. Je rol hierin kan variëren van een verwarde getuige op een bruiloft, tot de rat of een slimme kluizendief. Via de iPad wordt duidelijk wat je moet doen om de missie te volbrengen. Hiervoor moet je slim nadenken en snel zijn. Met de tablets kun je ook communiceren. In sommige gevallen kun je andere teams ook saboteren met je iPad, en zij kunnen dat natuurlijk ook bij jou.

City Hunt

Dit is een spannend kat en muis spel in Scheveningen of Den Haag. Je speelt het spel in 2 teams tegen elkaar. Hoor jij bij de groep criminelen kaliber Oceans’ 11, bezig de grote slag te slaan en te vertrekken naar een tropische eiland dit fortuin op te maken. Of zijn jullie de groep premiejagers die deze criminele bende opjagen?

Escape the City

Dit is een escape room spel maar dan andersom. Jullie moeten jezelf niet bevrijden uit een kamer, maar anderen. Ergens in de stad houdt Dr. Crypto een groep gegijzeld. Aan jullie de taak om zijn gijzelaars te bevrijden. Door de raadsels op te lossen kom je steeds dichterbij de gijzelaars, maar de tijd tikt door… Spelen jullie het spel uit of is de gevaarlijke Dr. Crypto de winnaar?

Shoot Out

Heb jij het in je om om met je team binnen een korte tijd een flinke pak met geld te bemachtigen, maar tegelijkertijd uit handen van de politie te blijven? Dit spel speelt zich in de stad en de virtuele wereld af. Opblazen van kluizen met geld is als bende jullie specialiteit, maar daar heb je natuurlijk dynamiet voor nodig. Hoe bemachtig je genoeg dynamiet en blijf je net een stap de politie voor? Speel je het spel uit of wordt je geboeid afgevoerd?

Wie is de rat?

Naar het bekende spel van de televisie wat veel mensen zo fanatiek volgen. Want het is zo superspannend en je kan ook zelf mee kan spelen vanaf de bank. Nu met de wie is de rat City game kun je zelf het spel spelen, Eigenlijk zijn de spelregels wel bekend, maar de uitkomst is altijd spannend omdat er een rat is die heel subtiel de boel loopt te saboteren. Daarnaast speel je ook nog met verschillende teams samen.

IPad Team Tour

Dit spel kan plaatsvinden in Kijkduin, Hoek van Holland of op het strand van Scheveningen. Via de iPad krijgt je team de gekste opdrachten die je moet vervullen om te winnen. De iPad is de gids, hierop krijg je de opdrachten door gestuurd die je moet vervullen. Maar wat hebben we daar? Een gebroken scherm! Dat is zeker een leuk grapje van de tegenstander. Want je kunt de andere teams saboteren door middel van de iPads. Gelukkig kun jij dan ook heel creatief wraak nemen door middel van jullie iPad.

The Wedding Planner/ The Hang Over Game

Het vrijgezellenfeest die avond tevoren was te gek. Ten minste: voor zover je dat je kunt herinneren. Maar ergens in de blur is wel van alles verkeerd gegaan. Lukt het jullie om zoveel mogelijk munten te verzamelen om de opgelopen schade te betalen? Daarnaast zijn er nog een aantal dingen die jullie kwijt moeten zien te raken. Pikante foto’s met de stripteasedanseres bijvoorbeeld, het zou wel eens heel vervelend kunnen worden als die op het internet zouden belanden. Kortom: dit is een doldwaas spel. Zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, maar ook voor iedereen die van strategische spellen houdt.