Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Winterse GPS-dropping

Bent u avontuurlijk ingesteld? Of houdt u van een magische zoektocht in ijskoude winterse sferen?

Dan is de GPS-tocht helemaal wat voor u. ijskoude temperaturen, ijzige paden en onderweg een sneeuwballen gevecht?  Het kan allemaal tijdens dit avontuur.

Na de tocht wordt er genoten van heerlijke zelfgemaakt glühwein.

Hoe ziet de GPS tocht eruit

De nieuwe vorm van een ijskoude winterse wandeling met avontuur is een GPS-tocht is een GPS-tocht en is geschikt voor jong en oud, groet en klein. Nadat iedereen  aangekomen is bij de ontvangst locatie, worden er teams gemaakt. Elk team krijgt een uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur.

Om het avontuur geheel aan te passen in winterse sferen, is het de bedoeling dat u tijdens de ijskoude wandeling alle ingrediënten voor een lekkere glühwein verdiend. Hiermee maakt u uw eigen glühwein. Daarna kunt u hiervan genieten.

Welk team bereikt als snelste de eindbestemming en heeft de meeste punten gescoord na het beantwoorden van de vragen? Uiteraard is er voor de winnaars een beloning!!

Dropping by night

Dat kan! Maak uw tocht spannender door in de avond schemer of zonsondergang in het donker een GPS-dropping uit te voeren. Het navigeren zal moeilijker worden. Probeer nu nog maar de weg terug te vinden!

Prijs GPS-duindropping

  • Vanaf 10 personen: €20.-
  • Vanaf 25 personen: €17,50
  • Vanaf 50 personen: €15.-
  • Vanaf 100 personen: €10.-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Vraag direct offerte aan