City hunt

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

City Hunt
 • City Hunt
 • city games shoot out ipad challenge

Ontsnapte gevangenen! Criminelen die op zoek zijn naar geld om met pensioen te gaan op een tropisch eiland en premiejagers die deze criminelen te pakken willen krijgen. Wie ben jij in dit GPS kat- en muis spel? De crimineel of de premiejager? Speel nu City Hunt in Scheveningen en Den Haag!

Hoe werkt City Hunt?

Ben jij de crimineel? Dan moet je er voor zorgen dat de premiejagers je niet te pakken krijgen. Om punten te verdienen moet je misdaden plegen zoals het kraken van een kluis. Maar pas op! Want het inbraakalarm gaat hierna direct af en de premiejagers kunnen gelijk zien waar jij je als crimineel bevindt. Dus zet het op een rennen of wordt gevangen en verlies punten.

Ben jij de premiejager? Dan moet jij de criminelen weten te pakken. Spot ze, vang ze en verdien punten. Houdt goed contact met de andere premiejagers om alle criminelen zo snel mogelijk te vangen.

Het winnende team zal een prijs ontvangen. Het spel zal in totaal ongeveer 2 uur duren. Flitz-events biedt City Hunt aan voor groepen vanaf 10 personen. Ga de achtervolging aan en pak de criminelen of pleeg zo veel mogelijk misdaden!

Prijzen:

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Onderdelen:

 • Ontvangst en Kennismaking
 • Introductie iPads
 • Foto's en video's achteraf gedeeld

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van City hunt
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van City hunt
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Slogan