Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
city games shoot out ipad
city games shoot out ipad challenge
 • Spanning
 • Uitdaging
 • Teambuilding
 • Gratis prijsbeker

De ultieme battle tussen de criminelen uit Den Haag. Hoe goed kun jij je tegenstanders in de gaten houden? En ben je ze daarnaast ook te slim af door gebruik te maken van verschillende sluwe trucjes? Wie wint deze battle en krijgt de grootste buit ooit in zijn bezit? Ga de strijd aan tijdens deze GPS-tocht city games shoot out, maar schiet op! De klok blijft tikken en voor je het weet ben je te laat!

Ervaar de unieke city game! Flitz-Events verzorgt regelmatig unieke activiteiten in de binnenstad. Samen maken jullie er een enerverende wedstrijd van in de stad. De Shoot out game kan eenvoudig via de tablet worden gedaan. Dat maakt het een super toegankelijk uitje waar iedereen aan mee kan doen. Zowel jong, als oud!

Hoe werkt city games shoot out?

City Games Shoot out wordt gespeeld met behulp van tablets waarop je de tegenstanders kunt zien rondlopen. Via deze tablet kun je ook verschillende acties uitvoeren. Uiteindelijk gaat het erom dat jouw team zoveel mogelijk geld verdient binnen de tijd.

Geld verdienen kan bijvoorbeeld door het opblazen van kluizen. Maar daarvoor heb je wel dynamiet nodig. Zorg dat je hier dus ook genoeg van verzamelt. Maar naast jouw team en jullie tegenstanders lopen er nog andere virtuele spelers in het spel. Pas vooral op voor de politie, want die kan zomaar geld van je vragen.

Het spel duurt ongeveer 2 uur en het winnende team zal een prijs ontvangen. Ga de battle aan en zorg ervoor dat je de tegenstanders te slim af bent!  Durf jij dit spel aan?

Inbegrepen:

 • Spanning
 • Uitdaging
 • Teambuilding
 • Gratis prijsbeker

Prijzen

Groep vanaf 10 personen:€ 30,- p.p.
Groep vanaf 25 personen:€ 27,50 p.p.
Groep vanaf 50 personen:€ 25,- p.p.
Groep vanaf 100 personen:€ 22,50 p.p.
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Aanbiedingen

Shoot out, BBQ, 2 uur Drankarrangement & 2 Consumptiesv.a. 65,- p.p.
Shoot out, BBQ & 3 Consumptiesv.a. 55,- p.p.

Stel zelf uw arrangement samen!

Al vanaf € 22.50 p.p.
De Shoot out-game is perfect voor bedrijfsuitjes. Maar een bedrijfsuitje kan uiteraard niet zonder een super gezellige borrel!

Voor na de afsluiting van uw activiteit, hebben wij speciale drank- en/of borrelarrangementen! Uiteraard kunt u hier ook bij dineren of gezellig BBQ'en.

Informeer naar de mogelijkheden!

Voorbeeldprogramma

Het programma kan zelf worden samengesteld

13:30
Ontvangst met eventueel een hapje en een drankje
14:00
Uitleg spelregels
14:15
Start Shoot Out
16:45
Prijsuitreiking
17:00
Eventueel BBQ of een drankje

Onze werkwijze

iPad Tour
22 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Speel de spannende citygame met Augmented Reality! Met een Ipad in je hand ga je door de stad heen touren. Laat je verrassen door de opdrachten die op verschillende plekken oppoppen.
Blokarten
22 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Zeilen over het strand, bespeel de wind en suis met volle vaart over het strand. Adrenaline & spektakel gegarandeerd
Colson Wuyts
22 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Dit doe je natuurlijk niet elke dag. Relaxte sfeer!
"Speel de spannende citygame met Augmented Reality! Met een Ipad in je hand ga je door de stad heen touren. Laat je verrassen door de opdrachten die op verschillende plekken oppoppen. "

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Kies voor de leukste city game van Den Haag

Bij Flitz-Events ben je op het juiste adres voor een breed aanbod aan unieke activiteiten, waaronder de city games. Een spannende en originele activiteit, die uitvoerbaar is in verschillende steden. Het doel blijft het zelfde, verzamel zoveel mogelijk geld en zorg dat je de tegenstanders de baas bent!

Kroon jij jezelf tot de winnaar van de stad? Ervaar het zelf tijdens de city game: ShootOut! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om meer informatie te krijgen over het unieke activiteit. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord!

City Games shoot out combineren met een andere activiteit?

Flitz-Events staat garant voor een dag vol plezier en unieke herinneringen. Wij verzorgen dagelijks creatieve uitjes binnen en buiten de stad! Naast de shoot out activiteit is er uiteraard genoeg leuks te vinden. Van workshops tot sportieve activiteiten, en van zeskampen tot verzorgde borrelarrangementen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een dag vol beleving!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om verschillende activiteiten te combineren? Vraag dit dan gerust aan onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat we samen tot een unieke dag vol activiteiten komen.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp