Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teambuilding spellen

Tijdens een teambuildingsuitje met leuke teambuilding spellen krijg je inzicht in het talent en de ambities van de leden van je team. Ontdek tijdens de teambuilding spellen persoonlijke talenten en vertaal deze naar je team om zo het rendement van je team te vergroten. Flitz-events organiseert de leukste teambuilding spellen, zowel binnen als buiten en het hele jaar door. We organiseren de teambuilding spellen vaak aan het strand omdat hier lekker veel ruimte is om sportief bezig te zijn, maar in natuurlijk ook mogelijk op locatie of een een veld. Met verschillende strandtent houders hebben wij prima contacten zodat we ook binnen van alles kunnen organiseren. Zoek je naar groepsspelen volwassenen teambuilding & gezelligheid? Kijk naar de vele mogelijkheden bij Flitz-events.

Top 3 online teambuilding spellen

Een keuze maken uit teambuilding games

Effectief samenwerken en effectief leidinggeven zijn meestal de belangrijkste onderdelen van teambuilding. Soms zijn er spanningen ontstaan binnen een team en het doen van teamspellen kan de groep spirit ontzettend ten goede komen. Wij hebben een jarenlange ervaring in het kiezen van het meest geschikte teambuilding spel. We hebben al honderden uitjes georganiseerd, met veel succes. Samen met jou kijken we wat de wensen zijn en kiezen we de beste teambuilding activiteit voor jou groepsuitje. Het kan gaan om een enkele activiteit maar we kunnen ook combinaties maken zodat verschillende vaardigheden aan bod komen. Zo kan een teambuilding spel vooral competitief van aard zijn maar ook voornamelijk zijn gericht op samenwerking. Combinaties van beiden zijn ook mogelijk. Groepsspelen teambuilding zijn voor elk team een leuke belevenis, zeker als je de teambuilding spelletjes organiseert in een gezellige ambiance.

Creatieve teambuilding events

Samenwerken aan hetzelfde doel of ieder voor zich werken aan een creatieve uiting. Het schept band en vaak komen onverwachte talenten naar boven. Onze workshops staan altijd onder leiding van een professional die eventueel ook kan optreden afspelen leader of jury. Gaan jullie creatief aan de slag, dan kunnen jullie slippers pimpen, klompen pimpen of zelfs piemels pimpen. Willen jullie graag een workshop in groepsverband volgen, dan is het bouwen van een mega vlieger een erg leuk uitje of het maken van een foto schilderij. Maak een foto van het hele team en knip die vervolgens in kleinere delen . Elk lid van het team krijgt nu een deel en probeert dit vervolgens zo goed mogelijk op doek te schilderen. Na afloop worden alle delen bij elkaar gelegd en ontstaat een groot schilderij van de groepsfoto. Een geweldig leuke workshop die ook nog eens erg gezellig is. Wij bieden nog veel meer leuke en voor teambuilding geschikte workshops aan dus kijk op de site of informeer per mail of telefoon naar de mogelijkheden.

Sportieve teambuilding spelletjes

Sportieve teambuilding spelletjes lenen zich natuurlijk ook uitstekend voor het vergroten van het groepsgevoel. Door de groep op te splitsen in twee teams ontstaat ook een sterk competitief karakter van het teambuilding spel. Wij organiseren geweldig leuke spellen teambuilding op het strand: de Robinson Experience, een volleybaltoernooi, leren kiten of branding raften, boeren beachgolf en vele anderen sportieve activiteiten. Ze zijn niet alleen ontzettend leuk maar ook gezellig en wij zorgen ervoor dat het teambuilding aspect geen moment uit het oog wordt verloren. Ook de sportieve teambuilding spelletjes staan onder leiding van een professioneel instructeur of spelleider.

Een leuke dag organiseren

Wil je een teambuildingsuitje organiseren dan zijn de verschillende activiteiten belangrijk maar ook de factor gezelligheid speelt een grote rol. Combineer het jaarlijkse bedrijfsuitje met teambuilding voor uiterst rendement. Bij een gezellig uitje hoort ook lekker eten en tijd voor bijpraten en gezelligheid. In overleg organiseren wij jouw teambuildingsuitje van begin tot eind. Of het nou om een enkele of om twee dagdelen gaat of om een volledig dag. We kunnen na afloop van de teambuilding games een diner organiseren of een barbecue op het strand, lekker en gezellig eten in een strandtent of tijdens een boottocht. Ook een feest na afloop behoort tot de mogelijkheden. Een gezellige avond waarin ook nog weer aan teambuilding wordt gedaan is bijvoorbeeld de pubquiz. Hier strijden teams tegen elkaar en moeten ludieke vragen worden beantwoord. Een spannend en super gezellig teambuilding spel waar iedereen van geniet.

Informatie en advies

Flitz-events heeft veel ervaring met het organiseren van teambuilding spelletjes. Wij overleggen graag met jou over je wensen en natuurlijk over het beschikbare budget voor spel teambuilding. We organiseren de teambuilding spellen onder meer in Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin maar ook in bijvoorbeeld Den Haag of in een andere stad, indien mogelijk. Wil je teambuilding spelletjes buiten organiseren dan is er natuurlijk enig risico op slecht weer. In overleg kunnen we ook een plan B samenstellen zodat het teambuildingsuitje in elk geval altijd kan doorgaan. Bel ons gerust voor informatie en advies, het is geheel vrijblijvend.