VR escape room

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

vr-teambuilden-secret-of-the-pyramid
 • vr-teambuilden-secret-of-the-pyramid
 • vr-secret-of-the-pyramid
 • vr-teambuilding
 • vr-treambuilding-bedrijfsuitje

Duik in een wereld van ongekende avonturen met onze VR Teambuilding Escape Game! Deze unieke ervaring plaatst jullie in de schoenen van de vastberaden leerlingen van Dr. Crayfield, die tijdens zijn expeditie naar de mysterieuze piramide van Nefaru spoorloos is verdwenen. Jullie missie is om zijn cruciale onderzoek te voltooien en de geheimen van de piramide te ontrafelen. Beschikken jullie over de moed en het vernuft om de uitdagingen te overwinnen, de legendarische graftombe te openen en veilig te ontsnappen?

 Met een VR-bril op jullie neus worden jullie meegenomen naar een digitale wereld, waar de grenzen van de realiteit vervagen. Jullie staan aan de start van een tocht vol puzzels, cryptische raadsels en verborgen geheimen, allemaal binnen de mysterieuze muren van een eeuwenoude graftombe. Elke beslissing telt, elke aanwijzing kan leiden tot succes of jullie ondergang.

Prijzen:

Vanaf 10 personen € 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van VR escape room
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van VR escape room
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Veelgestelde vragen

 • Is een VR teambuilding uitje geschikt voor grote groepen?
  Absoluut! VR-teambuildinguitjes zijn zeer geschikt voor grote groepen. Dankzij de flexibiliteit van VR-technologie kunnen we groepen van verschillende groottes accommoderen en een naadloze ervaring bieden voor alle deelnemers. Of je nu met een kleine afdeling of een hele organisatie wilt deelnemen, we kunnen een op maat gemaakt programma samenstellen dat past bij de grootte van je groep en je specifieke doelen voor teambuilding.
 • Zijn er specifieke vereisten waaraan onze locatie moet voldoen om een VR-teambuildinguitje te organiseren?
  Om een VR-teambuildinguitje te organiseren, is het belangrijk dat de locatie voldoende ruimte biedt voor deelnemers om vrij te kunnen bewegen en de VR-ervaring volledig te benutten. Daarnaast is het handig als er stopcontacten beschikbaar zijn voor het opladen van apparatuur indien nodig. Ons team zal samenwerken met de locatie om ervoor te zorgen dat alle technische en logistieke aspecten vooraf zijn geregeld, zodat je team zich kan concentreren op het genieten van de ervaring.

Wat deze VR Teambuilding Escape Game zo bijzonder maakt:

 • Een meeslepende verhaallijn die jullie naar het hart van een oude beschaving brengt.
 • Professionele begeleiding, beschikbaar in Nederlands en Engels, zorgt ervoor dat jullie ervaring naadloos en onvergetelijk wordt.
 • Deze game is specifiek in het Engels ontworpen om jullie een authentieke en uitdagende ervaring te bieden.
 • Een avontuur van ongeveer 1.5 uur, waarbij gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art VR-technologie en hoogwaardige spelmateriaal.
 • Georganiseerd op een professionele eventlocatie, inclusief gratis parkeergelegenheid voor een zorgeloze ervaring.
 • Zijn jullie klaar om de wereld van Dr. Crayfield binnen te stappen, het mysterie van de piramide te ontrafelen en de uitgang te vinden voor het te laat is? “Het is tijd om te ontsnappen” – durven jullie deze ultieme teamuitdaging aan?

Een nieuwe dimensie van teambuilding met virtual reality

Ontdek een wereld van virtual reality, waarin jullie als teams samenwerken in diverse, ongekend spannende teambuilding activiteiten. VR-teambuilding biedt een unieke kans om de onderlinge sfeer te versterken, communicatievaardigheden te verbeteren en samenwerkingsvermogen te vergroten. Allemaal binnen een grenzeloze digitale omgeving.

Bij Flitz-Events bieden wij diverse VR-teambuildingactiviteiten aan die ontworpen zijn om teams te versterken en te inspireren. Stap in de wereld van virtuele realiteit en ervaar een nieuwe manier van teambuilding die grenzen verlegt en creativiteit stimuleert. Een absolute aanrader!

Wat is een VR teambuilding activiteit?

VR teambuilding is een verzamelnaam voor teambuilding activiteiten die gecombineerd zijn met virtual reality-technologie. Hierdoor stappen jullie in een compleet andere wereld en ervaren jullie uitdagende en interactieve scenario’s die speciaal zijn ontworpen om de teamdynamiek te verbeteren en de samenwerking te bevorderen.

Teambuilding in Virtual Reality wint jaarlijks aan populariteit, zeker omdat de kwaliteit van de technologie steeds beter wordt. De hedendaagse VR games zijn innovatief en ontworpen met het oog op het versterken van de onderlinge teamcohesie en het ontwikkelen van essentiële vaardigheden zoals communicatie, probleemoplossend vermogen en leiderschap. Cruciaal voor het teamsucces!

In deze VR teambuilding games mag je het volgende verwachten

 • Hoogwaardige VR headsets en bijbehorende apparatuur
 • Verschillende spelmodi, van samenwerkingsuitdagingen tot competitieve spellen
 • Professionele begeleiding door onze eigen ervaren instructeurs
 • Te spelen op iedere locatie door heel Nederland
 • Een unieke activiteit voor jong en oud

Hoe werkt een VR teambuilding game?

In een VR teambuilding game stappen jullie in een virtuele wereld dankzij onze hoogwaardige VR apparatuur. In deze wereld zul je de volgende zaken ongetwijfeld tegenkomen:

 1. Een unieke ervaring in virtuele omgeving: Omringd door mensen met VR apparatuur doen jullie mee aan meeslepende teamspellen in compleet nieuwe settings.
 2. Diverse samenwerkende taken: Tijdens de VR teambuilding worden jullie gevraagd om samen te werken. Denk aan het oplossen van raadsels of het beantwoorden van verschillende vragen. Communicatie is hierin de sleutel tot succes.
 3. Feedback en mogelijkheid om te leren: De VR teambuilding is specifiek gericht op teambuilding, en dus komt het vaak voor dat er na de activiteit wordt gesproken over de verbeterpunten. Uiteraard op een positieve manier!
 4. Het opbouwen van vertrouwen en relaties: Samenwerken in een leuke setting zorgt voor het opbouwen van vertrouwen en warme relaties met collega’s. En dat is belangrijk! Jullie moeten immers dagelijks met elkaar samenwerken.
 5. Een technologische aanpak: De VR-teamspellen maken gebruik van geavanceerde technologieën om een meeslepende en realistische ervaring te bieden. Hoogwaardige VR-apparatuur stelt de deelnemers in staat om samen te werken met hun teamgenoten. Tegelijkertijd is die technologische wereld ontzettend interessant voor mogelijke bedrijfsoplossingen in de toekomstige.

Meer weten over VR teambuilding?

De sky is the limit in onze unieke VR teambuilding activiteiten! Door de ontelbare mogelijkheden met VR teambuilding activiteiten kunnen teams een nieuwe wereld van samenwerking en plezier verkennen. Of je nu op zoek bent naar spannende uitdagingen, boeiende puzzels of zelfs simulaties van echte situaties, VR-teambuilding biedt een breed scala aan ervaringen die zijn ontworpen om de teamdynamiek te verbeteren en de banden tussen teamleden te versterken.

Slogan