VR Hotel Homicide

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

 • Event image
 • Hotel Homicide vr game 1
 • VR hotel homicide 2
 • Hotel Homicide 3

Het is DE moordzaak van 2019, en jouw team zijn de detectives voor deze klus! De moord op de wereldberoemde hotelier Herman den Kijker brengt enorm veel teweeg. Er zijn drie verdachten in deze zaak. Kunnen jullie de motieven achter de moord ontdekken en erachter komen wie het gedaan heeft?

Meer over het unieke spel

In dit VR-ontsnappingsspel zul je een moordonderzoek betreden. Jouw team zal aanwijzingen en verborgen boodschappen vinden die je leiden naar de climax van het spel. Het spel vindt plaats in het hotel en je bezoekt 6 aparte kamers tijdens het spel. Zul je op tijd ontdekken wie de moord heeft gepleegd? Of zul je er niet in slagen om de moordenaar te identificeren? Ontdek of jouw team goed genoeg kan communiceren om te slagen in jullie missie.

Speel dit samen met je vrienden, collega’s en familie en werk samen om de antwoorden te vinden. Dit spel is leuk voor teambuilding-activiteiten en is behoorlijk uitdagend.

Prijzen:

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van VR Hotel Homicide
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van VR Hotel Homicide
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Voor wie is de vr hotel homicide geschikt?

Vanwege de hoge mate aan samenwerken en teambuilding is dit een uitermate geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje. Samen met je collega’s gaan jullie aan de slag met een spannende moordzaak op de iPad of tablet.

De game is op iedere gewenste locatie mogelijk. Zo kunnen we bij jullie langs komen op kantoor, maar is het uiteraard ook mogelijk om een door ons gekozen locatie te kiezen.

Kies voor Flitz-Events

We staan graag voor je klaar om een unieke teambuilding activiteit te organiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we een gehele dag vol plezier en samenwerking samen stellen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag!

Slogan