Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Hotel Homicide vr game 1
VR hotel homicide 2
Hotel Homicide 3
 • Spannende Moordmysterie-ervaring
 • Bevordert Teamwork en Communicatie
 • Flexibele Speellocatie
 • Interactieve en Uitdagende Gameplay

Het is DE moordzaak van 2019, en jouw team zijn de detectives voor deze klus! De moord op de wereldberoemde hotelier Herman den Kijker brengt enorm veel teweeg. Er zijn drie verdachten in deze zaak. Kunnen jullie de motieven achter de moord ontdekken en erachter komen wie het gedaan heeft?

Meer over het unieke spel

In dit VR-ontsnappingsspel zul je een moordonderzoek betreden. Jouw team zal aanwijzingen en verborgen boodschappen vinden die je leiden naar de climax van het spel. Het spel vindt plaats in het hotel en je bezoekt 6 aparte kamers tijdens het spel. Zul je op tijd ontdekken wie de moord heeft gepleegd? Of zul je er niet in slagen om de moordenaar te identificeren? Ontdek of jouw team goed genoeg kan communiceren om te slagen in jullie missie.

Speel dit samen met je vrienden, collega’s en familie en werk samen om de antwoorden te vinden. Dit spel is leuk voor teambuilding-activiteiten en is behoorlijk uitdagend.

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

Sefa Toker
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Samen met vrienden speelden we de moordzaak van Herman den Kijker en het was echt erg leuk spannend. Elke kamer had zijn eigen uitdagingen en de plot was intrigerend. We hebben het net op tijd opgelost en voelden ons als echte helden!
Amy talen
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
We speelden het VR-spel op ons bedrijfsevenement en wat een ervaring! Het ontrafelen van de moord op Herman den Kijker bracht ons allemaal in een echte whodunit-sfeer.
Lindsey Cornelissen
19 april 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Erg vermakende Virtual Reality activiteit met fijne begeleiders. Verder was de lunch ook goed geregeld. Ik raad deze activiteit ten zeerste aan.
"Ontdek de geheimen van Hotel Homicide, waar elke kamer een nieuw raadsel onthult – een VR-belevenis waarin teamwork en speurwerk samenkomen!"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Voor wie is de vr hotel homicide geschikt?

Vanwege de hoge mate aan samenwerken en teambuilding is dit een uitermate geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje. Samen met je collega’s gaan jullie aan de slag met een spannende moordzaak op de iPad of tablet.

De game is op iedere gewenste locatie mogelijk. Zo kunnen we bij jullie langs komen op kantoor, maar is het uiteraard ook mogelijk om een door ons gekozen locatie te kiezen.

Kies voor Flitz-Events

We staan graag voor je klaar om een unieke teambuilding activiteit te organiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we een gehele dag vol plezier en samenwerking samen stellen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag!

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp