Wie is de rat?

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Wie Is De Rat (Mol)
 • Wie Is De Rat (Mol)

Leer uw collega’s op een andere manier kennen. Bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. Eerst verzamelen we bij de strandtent. Daarna krijgen jullie een kort maar bondige uitleg over het spel ‘wie is de rat (mol) en wordt er een iPad meegegeven.

Na de uitleg van het spel gaan de teams op pad. Hierbij zijn er verschillende uitdagende opdrachten te vinden, waarbij er punten voor het team te verdienen zijn. Elk team zal proberen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zal “de rat” proberen de boel te saboteren en het punten aantal zo laag mogelijk proberen te houden.

Prijzen:

Groep vanaf 10 personen:€ 30,- p.p.
Groep vanaf 20 personen:€ 27,50 p.p.
Groep vanaf 50 personen:€ 25,- p.p.
Groep vanaf 100 personen:€ 22,50 p.p.
Meer dan 100 personenVraag een offerte aan
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Inbegrepen

 • Coördinaten
 • Uitdaging en fun
 • Professionele instructeurs
 • Gratis prijsbeker

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Wie is de rat?
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Wie is de rat?
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Programma wie is de rat (mol):

Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie “de mol” zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen. Bij de start ontvangt elk team de coördinaten. Hierna kan het spel beginnen. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht succesvol te volbrengen.

Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 2 à 3 teambuilding opdrachten. Als finale spel zullen we eindigen met Boeren Beachgolf (boerengolfen ofwel klompengolf). Dit spel is erg populair en bestaat uit een groot parcours van 5 holes op het strand of in een duinpan, waarbij in zo min mogelijk slagen het boeren golfparcours moet worden afgelegd. Uiteraard is er voor de winnaars (of beter gezegd de rat) een beloning!!

Slogan