Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Wie is de i rat

Het Saboteur Spel!

Ipad tour personeelsuitje Wie is de rat

Bereid u voor op spanning, sensatie, leugens en sabotage! Tijdens dit spel voer je opdrachten uit onder tijdsdruk om punten te verdienen voor de pot. Deze opdrachten zullen plaats vinden in Den Haag met behulp van een tablet. Samenwerken is de sleutel tot succes! Maar pas op! De saboteur is in jullie midden en zal er alles aan doen om de missie te saboteren. Lukt het om samen met je team de saboteur te ontmaskeren?

Zo werkt het

In dit spel voer jij samen met je team allerlei spannende opdrachten uit. Maar schiet op, want de tijd tikt door! Met het uitvoeren van de opdrachten kan jij samen met je team punten verdienen voor de pot. Het is een race tegen de klok! Samenwerken en vertrouwen is de sleutel naar succes. Maar in jullie midden zit een saboteur: een persoon die undercover is en er alles aan doet om de opdrachten moeilijker te maken en de groep te saboteren. Samen met je team moet je achter zo veel mogelijk informatie komen over de andere spelers om de saboteur te ontmaskeren. Dit kun je doen via de opdrachten die je zult krijgen. Ben jij degene die de saboteur ontmaskerd en het spel wint? 

Programma

  • Ontvangst door Flitz-events;
  • Uitleg door de gamemasters(instructeurs);
  • Indelen van de teams;
  • Time to play!;
  • Prijsuitreiking.

Het wordt een dag die gevuld is met bedrog en tactisch denken, want de saboteur zal zijn uiterste best doen om je team te laten falen. Langzamerhand zal de saboteur bekend worden naarmate je de opdrachten afrondt.

Het winnende team ontvangt een prijs. De totale duur van dit evenement bedraagt +- 2 uur. Ben jij enthousiast geworden en wil jij deze uitdaging aangaan? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden!

Vraag direct offerte aan