Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Sportieve activiteiten

Sportieve strand activiteiten:

Er is niets lekkerder dan actief bezig zijn in de buitenlucht, even het kantoor verlaten laten wij nou de perfecte plek hiervoor hebben: Het strand. Op het strand krijg je al gelijk een vakantie gevoel, even lekker een frisse neus halen met een zonnetje op het gezicht.

Het jaar is weer voorbij gevlogen, nu heeft u de taak om een leuk uitje voor uw collega’s te verzorgen. Dat blijft helaas ieder jaar weer een moeilijke opgave tijdens Bedrijfsuitje, personeeluitje, vrijgezellen uitje

Wat gaan we doen? Wat is er allemaal mogelijk? Zijn de activiteiten voor iedereen toegankelijk? Wij zijn gespecialiseerd in sportieve activiteiten en helpen u hier maar al te graag mee!

U denkt nu, maar dat wordt dus keihard zweten en uitgeput thuis komen? Niet is minder waar! Sportieve activiteiten zijn natuurlijk niet alleen maar activiteiten waarbij u kracht, en uithoudingsvermogen voor nodig heeft, ook een stukje vernuft en inzicht komt hier bij kijken.

U kunt gemakkelijk met slim handelen uw tegenstander het veel moeilijker maken dan u zelf zult hebben.

Ons aanbod van verschillende activiteiten varieert van een hoge intensiteit tot een laagdrempelige intensiteit. Zo zijn al onze sportieve activiteiten voor iedereen toegankelijk!

Sportieve water activiteiten op het water

Na jarenlang ervaring hebben wij gemerkt dat sportieve activiteiten veel meer teweeg brengt dan u zelf bedenkt, hieronder vindt u een aantal redenen waarom u voor dat ene sportieve uitje moet gaan!

  1. Samenhorigheid: Samen met uw collega’s verschillende challenges aangaan zorgt een groot saamhorigheidsgevoel.
  2. Sociaal: U zult merken dat de collega’s wel met elkaar moeten overleggen waardoor er onderling een sterkere band zal ontstaan die uw gegarandeerd op de werkvloer zal zien terug komen.
  3. Ziekte verzuim: Hoe gezonder uw werknemers, hoe minder verzuim des te beter uw bedrijf zal presteren.
  4. Minder stress: Na een dag lekker sportief te hebben gedaan gaat uw met een gerust gevoel naar huis, uw hersens geven u een euforisch gevoel waardoor u ook de volgende dag er weer met volle moed tegen aan kan gaan!
  5. Goed voor het brein: Tijdens een sportieve activiteit maken uw hersens een stofje aan (Eiwit BDNF) die zorgt voor concentratie vermogen vergroting en uw geheugen zal beter worden. Gaan dus voor die sportieve activiteit!

Programma

Sportieve activiteit combineren met een creatieve activiteit? Uw ideale dag voor uw bedrijfsevent, familie feest of vrijgezellenfeestje!

12:00-12:30 Ontvangst met optioneel Koffie/Thee + Gebak
12:30-14:30 Creatieve activiteit
14:30-15:30 Pauze met optioneel hapje/drankje
15:30-17:30 Sportieve activiteit
17:30-18:30 Borrel uurtje
18:30-21:30 BBQ / Diner