fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje Den Haag

bedrijfsuitje den haag,

Bedrijfsuitje Den Haag? Zoekt u een locatie perfect geschikt voor een bedrijfsuitje in een van de leukste steden in Nederland? Kom dan naar Den Haag! Den Haag is zeer goed te bereiken voor iedere doelgroep, daarnaast geeft deze mooie stad u gelijk een thuisgevoel! Na een bedrijfsuitje in Den Haag gaat u volledig uitgerust een nieuwe werkweek tegemoet. Als u op zoek bent naar de best georganiseerde bedrijfsuitje Den Haag, dan kunt u bij Flitz-events terecht! Kies uit de volgende activiteiten.

Bedrijfsuitje Den Haag bij Flitz-events

Overdag kunt u één van onze zeer leuke bedrijfsuitjes doen, waarna u ’s avonds na het uitje kunt nagenieten bij een van onze geweldige restaurants! Wilt u bij elke genodigde de vreugde van het gezicht zien afstralen? Dan is een bedrijfsuitje in Den Haag gegarandeerd de juiste keuze! Onze ervaren personeel doen er alles aan om u een geweldige dag te bezorgen waar u geen omkijken naar heeft. Voor een bedrijfsuitje in Den haag waarbij altijd met al uw wensen rekening wordt gehouden! Onder het genot van een heerlijk diner, barbecue of gewoon een lekker drankje kunt u uw bedrijfsuitje afsluiten.

Top 3 bedrijfsuitjes in Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag

De binnenstad van Den Haag is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes. De stad leeft, is bruisend en voor ieder is er wel wat wils. Zo kan je de grachten van de hofstad doorkruisen met een speciale Rondvaart Den Haag, waardoor je Den Haag van een heel ander perspectief ziet. Dit kan zowel met een ontspannen rondleidende tour als met een avontuurlijke speurtocht, die meteen het teamgevoel bevorderd. Dit gevoel kan ook versterkt of verbeterd worden door de raadsels op te lossen in Pirates of the North Sea, de escape room in het hartje van de Haagse badplaats Scheveningen, of door criminelen op te sporen met de GPS-tours onder de noemer City Games.

Sportief bedrijfsuitje Den Haag

Ook het strand van de in de gemeente Den Haag gelegen badplaats Scheveningen is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Of je nu interesse hebt om als bedrijfsuitje Den Haag te laten zien hoe je moet beachvolleyballen of dat je aantoont dat jouw team kan overleven tijdens het Robinson Crusoe uitje, het kan allemaal. Voor bijna alle activiteiten die je zou kunnen doen op het strand als bedrijfsuitje, is er een mogelijkheid die hier in Den Haag te kunnen doen.

Bedrijfsuitje Den Haag op het water

Het strand houdt niet op bij de kustlijn. Ook de zee behoort tot het strand van Den Haag en ook deze trotseren is zeker geschikt om je bedrijfsuitje te kunnen houden. Of je met je team nu wilt leren surfen of met een boot de woeste golven wilt trotseren, je kan hier het water voor op. De bedrijfsuitjes op de wateren rondom Den Haag zijn geschikt voor grote en kleine groepen en passen bij elke vorm van teamverband.

GPS-tochten tijdens een bedrijfsuitje Den Haag

Top 3 winterse bedrijfsuitjes Den Haag

Winter evenementen / Bedrijfsuitje winter Den Haag

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

Flitz-events zorgt voor een uniek bedrijfsuitje Den Haag!

De gehele dag met uw collega’s een bedrijfsuitje in Den Haag houden, daar zal zeker nog lang over gepraat worden op de werkvloer! Flitz-events is gespecialiseerd in het geheel verzorgen van een bedrijfsuitje, die niet snel vergeten zal worden. Wanneer u de volgende keer weer komt, kunt u de zelfde goede service verwachten. Wij hebben een ruim en divers arrangement, dus na één uitje bent u zeker nog niet uitgekeken op Flitz-events.

Goedkoop bedrijfsuitje Den Haag

Wil je een goedkoop bedrijfsuitje in Den haag? Ook dat is mogelijk!
Flitz-events is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige bedrijfsuitjes en personeelsuitjes tegen een scherpe prijzen. Bij Flitz-events kan je bijna voor elk budget een bedrijfsuitje in Den Haag boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Over Flitz-events

Flitz-events is gespecialiseerd in het verzorgen en organiseren van evenementen op verschillende locaties in Den haag. In samenwerking met verschillende restaurants in Den haag is het mogelijk om een geheel verzorgde dag volledig op jouw wensen te creëren, waarbij je zelf het dagprogramma met verschillende activiteiten bepaalt. Wij bieden voor iedere tijd van het jaar het perfecte uitje in den haag aan. De evenementen zijn toegankelijk voor iedereen; jong en oud, sportief of niet sportief. Aarzel niet en check snel de site!

Als je iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met ons zodat we je kunnen helpen!

Bedrijfsuitje Strand Den Haag

De hofstad Den Haag ontleent zich aan allerlei doeleinden. Van een gezellig dagje uit met vrienden en familie, tot bedrijfsuitjes kan je terecht in deze stad in de Randstad. Voor wie er genoeg van heeft ieder jaar weer alleen maar met het werkteam te gaan bowlen, zijn er genoeg activiteiten te doen waarmee je in Den Haag een bedrijfsuitje kan plannen. De veelzijdigheid van deze stad zorgt er ook voor dat je na een paar uurtjes niet al meteen terug naar huis hoeft, maar je van je bedrijfsuitje ook echt een uitje kan maken.

⭐Welke bedrijfsuitjes bieden jullie aan in Den Haag?

Wij hebben een ruime keuze aan creatieve, sportieve en avontuurlijke activiteiten! Op een Rondvaart door Den Haag, GPS-Tocht & city-games door Den Haag, diverse workshops en nog veel meer! Bezoek onze website voor alle opties.

⭐Hebben jullie ook top 3 zomer bedrijfsuitjes in Den Haag?

Voor de sportieve mensen hebben wij originele teamuitjes zoals;

1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)

2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

⭐Hebben jullie ook top 3 winterse bedrijfsuitjes in Den Haag?

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

⭐Vragen over onze bedrijfsuitjes? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429

Low budget bedrijfsuitjes Den Haag

Voor kleine ondernemingen kan een bedrijfsuitje in Den Haag wellicht teveel kosten om het rendabel en leuk te houden. Het voordeel is dat de bedrijfsuitjes in Den Haag geschikt zijn voor alle budgetten. Zo krijg je korting naarmate de groep groter is en zijn er verschillende pakketten beschikbaar.

Afsluitende maaltijden

Wat is een bedrijfsuitje zonder nog even lekker met zijn allen samen iets te gaan eten? In Den Haag zijn er meer dan genoeg topplaatsen waar je heerlijk kan komen eten om een geslaagde dag mee af te ronden. Veel restaurants hebben ook contacten met de evenementenorganisators van de bedrijfsuitjes, waardoor je met korting de activiteit en maaltijd met elkaar kan combineren. Daarnaast zijn er bedrijfsuitjes waar je niet eens de binnenstad van Den Haag in hoeft te gaan voor een aparte maaltijd, omdat je ervoor kan kiezen om de activiteit af te sluiten met een borrel of een barbecue aan het strand van Scheveningen. Zo rond je je bedrijfsuitjes perfect af.