Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje voor grote groepen

Als je een bedrijfsuitje voor een grote groep wil organiseren voor een hele grote groep collega’s dan kan het lastig zijn om een leuk bedrijfsuitje te organiseren waaraan heel veel mensen kunnen deelnemen. Bij Flitz-Events is het mogelijk om zelfs voor hele grote groepen van 100, 150 of 200 of 3000 mensen een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Zo kunnen ook de hele grote bedrijven een leuk bedrijfsuitje voor grote groepen vinden voor het personeel. En krijgen zij ook het bedrijfsuitje dat ze verdienen als beloning voor al hun harde werk. Bij Flitz-events heb je heel veel verschillende soorten bedrijfsuitjes waar je uit kan kiezen. Zo kan je gaan voor een ontspannende activiteit als een workshop cocktails maken, maar kan je ook gaan voor meer uitdaging door te kiezen voor een workshop powerkiten op het strand. Er is veel mogelijk voor bedrijfsuitjes bij Flitz Events, ook voor grote groepen.

Top 3 bedrijfsuitjes voor grote groepen

Top 3 Winterse bedrijfsuitjes voor grote groepen

Een bedrijfsuitje grote groepen op maat

Flitz Events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes voor groepen van 2 tot 3000 personen en heeft al meer dan 10 jaar ervaring.  Dus ook een bedrijfsuitje voor een grote groep is geen enkel probleem voor deze organisatie. Het programma wordt afgestemd op jouw wensen, zodat iedereen tevreden is. Een goed georganiseerd bedrijfsuitje zorgt voor een positieve sfeer in het bedrijf en daar is Flitz Events zich van bewust. Daarom is het mogelijk om in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland een bedrijfsuitje te organiseren, maar het is ook mogelijk om dit op locatie te doen. In overleg stem je het hele programma samen en kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om te barbecueën na een van de workshops op het strand. Flitz Events neemt de hele organisatie van het uitje uit handen, zodat jij samen met het hele bedrijf kan genieten van een goed georganiseerd uitje.

Een gehele dag op maat naar uw wensen? Kies dan voor de beachdag! Uw bedrijf de hele dag onder de pannen bij Flitz-events! Uw personeel heeft keuze uit meerdere activiteiten, zo is er voor ieder wat wils. Uw dag van A t/m Z verzorgd, overheerlijke hapjes en drankjes waarna we gezellig samen afsluiten met een excellent diner of een verrukkelijke BBQ.

Voorbeeld bedrijfsuitje: The Sun and fun beachdag

De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd
• 12.00 uur     Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 13.00 uur     Ontvangst gasten op locatie/strandtent
• 13.15 uur     Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
• 13.30 uur     Start van Beachdag, 3 verschillende keuze activiteiten
• 15.00 uur     Pauze + bittergarnituur (optioneel)
• 15.30 uur     Aanvang deel 2 + wissel verschillende keuze activiteiten
• 17.00 uur     Einde beachdag
• 17.00 uur     De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel

• 17.00 uur     Aansluitend borreluurtje
• 18.00 uur     Aanvang BBQ/diner/buffet
• 20.00 uur    Einde programma

Liever een ander programma?  Geen probleem, samen met u zorgen wij voor de perfecte beachdag!

De mogelijkheden voor grote groepen

Als je een bedrijfsuitje wil organiseren voor 100 personen dan kan je bij Flitz Events vragen naar de mogelijkheden. Kijk op de website welke bedrijfsuitjes er allemaal te vinden zijn en informeer of het mogelijk is om het uitje naar keuze te organiseren voor 100 personen. Hetzelfde geldt voor bedrijfsuitjes voor 150 personen en bedrijfsuitjes voor 200 personen. Een van de bedrijfsuitjes die je bij Flitz Events kan doen is bijvoorbeeld een GPS dropping in Hoek van Holland. De groep wordt ergens op een afgelegen plek gedropt en moet met behulp van de GPS en elkaar de weg terug zien te vinden. Je moet gedurende de tocht verschillende opdrachten maken om de juiste route te ontdekken. Flitz Events heeft meerdere bedrijfsuitjes in Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin, maar het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje op andere locaties en in andere steden te organiseren. Zo kan een bedrijfsuitje voor een grote groep van 100, 150 of 200 personen ook heel goed georganiseerd worden in het bedrijfspand als het ruim genoeg is en de locatie geschikt is voor het uitje. Een pubquiz show zal bijvoorbeeld uitermate geschikt zijn hiervoor. De vragen bespreek je van tevoren, zodat het geschikt is voor jullie beroepsbranche. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden voor grote groepen.