Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje Kijkduin

Bedrijfsuitje in Kijkduin, Flitz-events organiseert al vele jaren met plezier en enthousiasme bedrijfsuitjes in Kijkduin.

Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past!

Voordelen bedrijfsuitje Kijkduin:

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in Kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. De restaurants en strandtenten zijn uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandtenten in Kijkduin.

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Kijkduin samengesteld waar wij graag mee samenwerken.

Bedrijfsuitje Kijkduin

Een spectaculair & uniek bedrijfsuitje op maat in Kijkduin organiseren, is onze specialiteit ✅ Compleet bedrijfsuitje voor elk budget

Strandtent Kijkduin voor uw bedrijfsuitje

Heeft u een bepaald budget en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen! Neem contact op voor de brochures en prijzen van de strandtenten mogelijkheden en beschikbaarheid!

Indien je iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met ons zodat we je direct kunnen helpen!

Bel voor meer informatie naar 070-2501429 of mail naar flitz-events.

Bedrijfsuitje op het water van Kijkduin

Bedrijfsuitje op het strand van Kijkduin:

Winter events / Bedrijfsuitje winter

⭐ Een origineel Bedrijfsuitje organiseren?

Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor activiteiten al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429

⭐ Op zoek top 3 bedrijfsuitje in Kijkduin?

Hieronder vind je de leukste activiteiten voor tijdens een bedrijfsuitje!
1.
Robinson Crusoe Experience
2.
Zandsculpturen Kijkduin
3.
Beachdag Kijkduin

⭐ Een volledig op maat verzorgd bedrijfsuitje?

Op zoek naar een volledig op verzorgde beachdag, een actief bedrijfsuitje of een volledig verzorgd bedrijfsfeest. Alles is mogelijk. We luisteren naar uw wensen & bespreken de mogelijkheden, zodat we uw bedrijfsuitje helemaal op maat kunnen maken. Dit wordt gegarandeerd het beste bedrijfsuitje ooit.

⭐ Hebben jullie een Slecht weer Scenario?

Het weer hebben wij HELAAS niet in eigen hand en aangezien wij u een fantastische dag willen bezorgen is het van belang dat de weersomstandigheden goed zijn. Mocht het er naar uitzien dat het de hele dag met bakken uit de lucht komt, dan kunnen we een binnenactiviteit als back up zetten.