Flitz-events Review

Parkeren Kijkduin strand

Routebeschrijving Kijkduin met de auto

Vanaf de snelweg:

Met de auto hou je vanaf de snelweg Den Haag Zuid-West aan en volg je de N211 en daarna volg je de Lozerlaan en de Kijkduinstraat.
NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem hou dan “Deltaplein” aan.

Vanuit Den Haag:

Vanuit Den Haag kunt u het beste de Laan van Meerdervoort uitrijden richting Monster en bij de Kijkduinsestraat rechts richting de zee. Vanaf de A4 slaat u bij Delft af de N211 op en volgt u de S200 via Lozerlaan, Ockenburgstraat tot en met de Kijkduinsestraat. Daarna is het tijd voor genieten!

Fietsenstalling Kijkduin strand

Na de verbouwing zal er een fietsen stalling onder het Deltaplein komen.

Parkeren Kijkduin strand

Achter het Deltaplein vind u een parkeerplaats en u kunt uw auto ook op loopafstand op de Machiel Vrijenhoeklaan kwijt. Tijdens de drukke zomerdagen kan parkeren een probleem zijn, maar met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk uw auto elders parkeren. Dan zit u alsnog binnen enkele minuten op het strand.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal kunt u direct met stadsbus 24 naar busstation Kijkduin achter Beachresort Kijkduin. Ook kunt u tram 3 richting Den Haag Loosduinen nemen. Dan stapt u uit bij tramhalte Heliotrooplaan en loopt u vanaf daar een kleine 10 minuten richting het strand.

Op bus 24 (Vanaf Station Den Haag Centraal bus 24 (Kijkduin). De bushalte bevindt zich tegenover het hotel.

Mindervaliden

Bij Biesieklette een speciale rolstoel voor het strand huren. Biesieklette is gevestigd aan Deltaplein 150­A.

Zoekt u naast het parkeren nog een leuke teamuitje in Kijkduin? Dan kunt u uiteraard ook terecht bij Flitz-events. U kunt kiezen uit de verschillende activiteiten die rond en op het strand van Kijkduin worden verzorgd.

Leuke activiteiten Kijkduin:

Lees meer