Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

Flitz-events biedt u de perfecte uitkomst voor sportdag! Wij kunnen uw sportdag helemaal op maat organiseren, waarbij wij uw werk uit handen nemen. Liever het hef in eigen handen? Dat is ook mogelijkheid!

Uw school kan dan de gehele dag gebruikmaken van de locatie, warme douches en gescheiden kleedkamers, de toiletten. In een persoonlijk gesprek kunnen wij de mogelijkheden nader toelichten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Stel uw sportdag samen

Natuurlijk mogen de leerlingen hun eigen lunch nuttigen op het strand. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij een lekkere lunch of BBQ voor de leerlingen & leerkrachten verzorgen. Samen met de beachclub hebben we verschillende mogelijkheden!

Stap 1: Kies uw activiteit
Stap 2: Kies uw locatie
Stap 3: Kies uw horeca (optioneel)

Bekijk hier een aantal van onze exclusieve arrangementen voor uw sportdag

Combinatie Arrangementen powerkiten hoek van holland

Powerkiten / vliegeren

Onze specialiteit Powerkiten is helemaal hip & gezond, daarbij is het ook nog eens erg leerzaam! De leerlingen reageren ieder jaar weer met veel enthousiasme op de introductie in deze pure, unieke sport.

Tijdsduur + prijzen:

 • 1 uur – € 7.50 per leerling
 • 1,5 uur – € 10,- per leerling
 • 2 uur – € 12.50 per leerling

Combinatie Arrangementen Expeditie Robinson Scheveningen

Robinson Programma

Robinson Crusoe is al jarenlang een ongekend populair programma voor een sportdag. Met teambuilding Scheveningen hebben jij en je team de mogelijkheid om dit zelf te ervaren. De groep wordt in meerdere teams verdeeld; deze teams moeten allerlei uitdagingen en proeven doorstaan. In dit spel draait het niet alleen om teambuilding, maar ook om kracht, geluk, durf, lerend vermogen en elkaar leren kennen.

Tijdsduur + prijzen:

 • 1.5 uur – € 10,- per leerling
sportdag

Keuze Programma

Een voorbeeld van een sportdag op Scheveningen is het spelen van een zeskamp op het strand. Deze beachgames bestaan uit zes leuke spellen waar samenwerking nodig is. Wanneer je op zoek bent naar een op maat gemaakt en vooral competitief sportdag is dit zeker een aanrader. Het voordeel van het zeskamp is dat je zelf kunt bepalen welke spellen er worden gespeeld: je hebt de keuze uit zo’n 15 leuke spellen. Bij een zeskamp spelen meerdere teams tegen elkaar en draait het om communicatie, samenwerking en strategie.

Tijdsduur + prijzen:

 • 2 uur – € 15,- per leerling

Nog meer leuke tips

iPad Challenge Tour
iPad Challenge Tour
2 uur
10 - 750

Tijdens de iPad Tour gaat u de stad of het strand verkennen met een iPad. Ervaar zelf hoe leuk verkennen is met deze avontuurlijke tour!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €22,50 p.p.
Shoot Out / Archery Tag
Shoot Out / Archery Tag
1,5 uur
6 - 100

Een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijlen! Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Bubble voetbal
Bubble voetbal
1,5 uur
2 - 200

Ren, rol en stuiter over het strand! Een hilarische en sportieve manier van voetballen met een twist. ⚽ Scoor jij een doelpunt? ⚽

 • Professionele begeleiding
 • Gratis slecht weer scenario
 • Competitief & hilarisch
 • Arrangementen op maar
v.a. €15,- p.p.
Escape Rooms
Escape Rooms
1 uur
2 - 20

Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens en super uitdagend! Kunnen jullie binnen de tijd de Escape Room te verlaten?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €70,- per kamer

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Sportdag organiseren voor basisschool & middelbare school

Het organiseren van een sportdag is geschikt voor iedere school en klas kinderen. Dit komt omdat er voor iedereen wel iets leuks bij zit. Ieder kind houdt er wel van een hele dag te rennen en te bewegen en dan vooral ook even weg te zijn uit de gebruikelijke gang van zaken op school. Bovendien zijn de kinderen dan lekker in beweging en blijven ze daarom gezond en fit. Er zitten dus meer dan genoeg voordelen aan een sportdag, maar hoe organiseer je dit?

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet weet wat er gedaan moet worden tijdens het organiseren van een sportdag. Deze zorgen nemen wij namelijk volledig uit handen voor je. Flitz Events is jouw partner op het gebied van het organiseren van de beste sportdag voor jouw school(klas). Er wordt overal aan gedacht, van verschillende activiteiten tot het regelen en de afhandeling. Het enige waar jij nog voor hoeft te zorgen, is dat de kinderen er zin in hebben om lekker op een leuke manier te sporten.

Uitgebreid aanbod voor uw sportdag

Een sportdag laten organiseren door Flitz Events is nooit hetzelfde. Er is een groot aanbod aan verschillende soorten sporten, waardoor je altijd een lekker gevarieerd aanbod hebt en je zeker weet dat je leerlingen de sporten kunnen doen die zij leuk vinden. Zo wordt er hier vooral gewerkt in de vorm van een zeskamp, waarin sporten als hockey, tennis en flag football altijd wel aan bod komen. Dit wordt vaak afgewisseld met spelende sporten die je meestal alleen tijdens sportdagen terug ziet komen, zoals zaklopen en touwtrekken. Wanneer je Flitz Events inschakelt om jouw sportdag te organiseren, kun je zelf bepalen welke sporten je toe wil voegen aan het aanbod en zo heb je alsnog de regie in eigen handen.

Naast sporten zijn er ook verschillende spellen die toegevoegd kunnen worden aan het aanbod. Zo is het mogelijk een sportquiz te houden en kunnen de kinderen lekker plezier hebben in een van de thematische luchtkussens, waarvan ieder thema zijn eigen extra toepassingen heeft. Tot slot zijn er ook specifieke opties waar je je leerlingen kennis mee kan laten maken, zoals boogschieten of lekker springen op een trampoline.

Geschikt voor allerlei soorten groepen

Wie denkt aan een sportdag, denkt al gauw aan activiteiten voor op de basisschool, en dat is in de meeste gevallen ook zo. Het aanbod bij Flitz Events is goed gericht op het werken met de jongste leerlingen waardoor er voor iedere leeftijdsgroep wel iets bij het aanbod inbegrepen zit. Maar wist je ook dat je niet alleen voor de jongste leerlingen een sportdag kunt organiseren? Bij Flitz Events is het ook mogelijk om een sportdag te organiseren voor het middelbaar onderwijs en zelfs voor studenten aan het hbo kun je hier terecht voor een goede sportdag die perfect bij de leerlingen past. Geen kinderachtige spellen voor pubers en adolescenten, maar wel passende sporten die passen bij de interesses en het niveau van de leerlingen.

Offerte aanvragen

Wil jij ook een sportdag organiseren voor je leerlingen? Wacht dan niet langer en vraag je offerte aan bij Flitz Events. In deze offerte kun je precies aangeven wat je wel en niet wilt hebben tijdens je sportdag en voor wie deze bedoeld is. Het opmaken van de offerte is gratis en vrijblijvend, waardoor je zelfs als je zou willen nog kunt vergelijken met andere aanbieders. Maar je kunt er wel vanuit gaan dat je hier het beste aanbod krijgt voor de scherpste prijs. Bij geen enkele andere organisator kun je een sportdag laten organiseren die in de buurt komt van wat Flitz Events je aan kan bieden, en dat terwijl Flitz Events veel goedkoper is. Twee vliegen in één klap dus: je hebt de beste sportdag en dat zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

Samengevat, wil jij een perfecte sportdag voor je leerlingen of studenten organiseren, met een lekker gevarieerd aanbod aan sport en spel, welke perfect is georganiseerd en je ook nog eens alleen de laagste prijs voor hoeft te betalen? Zoek dan niet verder want je zit op het juiste adres bij Flitz Events. Het aanbod aan activiteiten is hier groter dan bij de concurrenten en dat terwijl wij meer aanbod hebben. Je kunt er met een door Flitz Events georganiseerde sportdag zeker van zijn dat je leerlingen de tijd van hun leven hebben en nog lang over deze sportdag na zullen praten. Kies daarom voor een sportdag vanuit Flitz Events en ervaar zelf hoe goed deze sportdag past bij wat jij voor ogen hebt voor je groep.

Zo maak je de school klaar voor een sportdag school

Als de zomer aanbreekt, betekent dit dat er een lange traditie in het verschiet ligt: de sportdag school! Wij staan klaar om je te helpen bij het plannen van een geweldige dag van plezier voor de hele school. Ben je voor de sportdag school op zoek naar verbeteringen ten opzichte van vorig jaar? Benieuwd welke sporten de grootste aantrekkingskracht hebben en hoe je je moet voorbereiden? WE geven je graag ideeën voor een sportdag school! Wat je verwachtingen voor de sportdag school van dit jaar ook zijn, we hebben veel advies voor activiteiten op de lagere en middelbare school.

Potentiële problemen bij een sportdag school

Het lijkt er soms op dat, zodra je leerlingen uit hun normale routine haalt, er van alles kan gebeuren! Daarom is het belangrijk om met alle dingen rekening te houden – of zo veel als je kunt! Laten we eens kijken naar de stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat de sportdag school een succes wordt.

Als het weer het toelaat….

Mooi weer is verre van gegarandeerd in Nederland, dus het plannen van evenementen kan een soort gokje wagen zijn. Ons eerste advies voor een sportdag school is om altijd een indoor-plan te hebben.

Op deze manier kan de dag doorgaan of het nu te nat is onder de voeten of zelfs als het gewoon te warm is buiten. Misschien wil je twee hele reeksen activiteiten bedenken. Je kunt je ook gewoon concentreren op sporten die je gemakkelijk kunt aanpassen aan een andere omgeving.
Hoe dan ook, het is belangrijk om rekening te houden met het weer wanneer je de dag voor het eerst plant. Met zoveel elementen om rekening mee te houden, zou het onpraktisch zijn om de datum op het laatste moment te veranderen.

VEILIGHEID EN PREVENTIE SPORTDAG SCHOOL

Elke school heeft zorgvuldige ‘in geval van nood’ procedures. Het is van vitaal belang om deze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen aan te passen aan je ideeën voor een sportdag school. Dit kan inhouden dat je veilige oefeningen opneemt in de regels van je geplande activiteiten.

Naast het feit dat je eerste hulp kist geschikt zijn voor de behandeling van kleine sportblessures, is het ook zeer belangrijk om je te richten op preventie.

Dit is een reden te meer om één enkele dag vast te stellen en van tevoren te plannen. Het is van vitaal belang dat iedereen op tijd weet aan welke sporten hij of zij zal deelnemen om zich voor te bereiden; het kan nodig zijn dat leerlingen extra uitrusting of medicatie meebrengen en dat ze tijd nodig hebben om de ouders te raadplegen. Als leerlingen een spel voortijdig beëindigen, kunnen ze zich vervelen en moeilijker te vermaken zijn. Dit kan dus een veiligheidsrisico worden. Om dit te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je de minimale en maximale tijd die elke activiteit in beslag kan nemen, goed plant.

Een goede manier om een groot aantal leerlingen geëngageerd te houden is om de speelruimte in secties te verdelen. Dit betekent dat je meerdere activiteiten kunt volgen zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of de kwaliteit van het spel.

IDEEËN VOOR EEN SPORTDAG OP DE BASISSCHOOL VOOR HET BASISONDERWIJS

De klassiekers van de sportdag zijn onder meer de driebenige race, zaklopen en de grote oude sleurfinale, maar dat is nog niet alles! Er zijn veel activiteiten die geschikt zijn voor leerlingen van de basisschoolleeftijd. Bijvoorbeeld:

 • Obstakelparcoursen
 • Trechter races
 • Een hoelahoep uitdaging
 • Een mini-tennistoernooi
 • Junior atletiek inclusief hindernissen en speerwerpen
Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp