Flitz-events Review

Lasergamen

De leukste activiteit van dit moment!

Schiet met precisie tijdens het ultieme lasergame-avontuur en laat je vaardigheden zien in een arena vol actie en spanning! Tijdens dit uiterst spannende uitje nemen jullie het in teams tegen elkaar op om te zien wie de meeste punten binnenhaalt en de meeste tegenstanders uitschakelt.

Het doel: De meeste punten scoren, zelf zo min mogelijk geraakt worden en natuurlijk, winnen!

Lees meer
personen

Sorteren op:

Veelgestelde vragen

 • Is lasergamen veilig voor kinderen?
  Ja, lasergamen is over het algemeen veilig voor kinderen. De gebruikte laserstralen zijn onschadelijk en er worden beschermende vesten en brillen gedragen om letsel te voorkomen. Kinderen moeten echter altijd onder toezicht staan van volwassenen en de instructies van het personeel opvolgen om de veiligheid te waarborgen.
 • Kan ik mijn eigen lasergame-uitrusting meenemen naar het evenement?
  In de meeste gevallen wordt de lasergame-uitrusting verstrekt door het evenementenbureau of de lasergame-faciliteit. Dit zorgt ervoor dat alle spelers met gelijke kansen deelnemen en dat de apparatuur voldoet aan de veiligheidsnormen. Het is doorgaans niet toegestaan om eigen lasergame-uitrusting mee te nemen.
 • Is lasergamen geschikt voor mensen met gezondheidsproblemen of beperkingen?
  Lasergamen kan voor de meeste mensen geschikt zijn, maar het is altijd verstandig om eventuele gezondheidsproblemen of beperkingen te bespreken met het personeel voordat je deelneemt. Zij kunnen advies geven over eventuele aanpassingen of beperkingen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en comfortabel kan deelnemen aan het spel.

Lasergamen: Het leukste uitje voor jong en oud

Voor even zijn je vrienden, familieleden of collega’s je grootste vijand! Betreed de lasergame arena en neem het tegen elkaar op in een spannend en uitdagend avontuur. Met futuristische wapens in de hand sluip je door het doolhof vol obstakels, klaar om je tegenstanders te slim af te zijn en de overwinning te behalen. De ideale activiteit om de teambuilding onderling te versterken. Samenwerken is namelijk essentieel om de overwinning binnen te slepen!

Wie scoort de meeste punten op de score kaart? Ervaar het zelf tijdens een potje lasergamen bij Flitz-Events!

Waarom lasergame als uitje bij Flitz-Events?

Lasergame is al jarenlang een van de leukste activiteiten voor een bedrijfsuitje, familiedag activiteit of een uitje met vrienden. Maar waarom is deze populaire activiteit zo geliefd? Dat vertellen we je graag:

 • Uitdaging en teamwork komen samen: Winnen doe je niet alleen! Jullie zullen als team moeten opereren om de winnende tactiek te bedenken en uit te voeren. Lasertagging bevordert de teambuilding en zorgt voor een gezonde dosis competitie tussen deelnemers.
 • Spanning en adrenaline: Samen met je vrienden, familieleden of collega’s ga je aan de slag in een adrenaline gevende lasergame arena. Lasertagging biedt een intense ervaring, waarbij elke beweging en ieder schot telt. De adrenaline stroomt door je lichaam terwijl je jezelf in het heetst van de strijd bevindt, wat zorgt voor een onvergetelijke en energieke belevenis.
 • Fysieke activiteit en plezier: Lasertagging is niet alleen leuk, maar ook een vorm van lichaamsbeweging. Het rennen, ontwijken en schieten tijdens het spel zorgt voor een actieve en vermakelijke bezigheid, waarbij plezier en beweging hand in hand gaan.

Den Haag en Scheveningen

lasergamen-indoor

Lasergamen in Den Haag? Natuurlijk kan dat! Als ervaren evenementenbureau, gevestigd in Scheveningen, bieden we natuurlijk ook lasergamen aan in onze nabije omgeving. Of je nu kiest voor een spannend spel in de binnenstad van Den Haag of een avontuur op het strand van Scheveningen, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol actie en plezier met Flitz-Events! E

Ook lasergame op locatie mogelijk!
Tover het kantoor om tot een ware lasergame area en ga de strijd tegen elkaar aan tussen de bureaus en vergadertafels. Of maak van de altijd zo gezellige straat een spannend slagveld vol uitdagende schuilplaatsen en verrassingsaanvallen. Lasergamen op locatie biedt een extra dimensie aan je evenement, waarbij de omgeving een dynamisch speelveld wordt voor een onvergetelijke ervaring!

Alles is mogelijk en dat maakt de activiteit op locatie zo’n unieke activiteit. Zelfs op meerdere verdiepingen kunnen we een lasergame arena bouwen.

Indoor

lasergamen-op-locatie

Ook indoor lasergamen is uiteraard mogelijk! Bijvoorbeeld wanneer het slecht weer is of wanneer je een donkere ambiance wilt creëren voor een extra spannende activiteit. In speciaal ontworpen arena’s vol obstakels en verrassingen kunnen spelers zich volledig uitleven in een veilige en gecontroleerde omgeving. Indoor lasergamen biedt het perfecte alternatief voor buitenactiviteiten, met dezelfde dosis spanning en plezier!

Wat heb je nodig?

 • Ruimte om een lasergame arena op te bouwen
 • Diverse obstakels om achter te kunnen schuilen
 • Extra mijnen en sensoren voor extra punten
 • Een speciaal vest
 • Een echte lasergun
 • Een portie fanatisme!

Combinatie met andere unieke activiteiten

Natuurlijk ben je bij Flitz-Events ook aan het juiste adres voor een breed scala aan andere leuke activiteiten op het strand, in de binnenstad of een op jou gekozen locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de altijd populaire escaperoom, waarin jullie vermogen om samenwerken wordt getest! Of kies voor een sportieve activiteit op het strand en kom powerkiten.

Wil je liever wat meer ontspannen na een uur vol actie? Ook dat kan, kies bijvoorbeeld uit onze unieke en creatieve workshops. Alles is mogelijk!

Combinatie met een lunch, diner of borrel

Natuurlijk kun je de lasergame sessie ook afsluiten met een welverdiende versnapering. Ook dat kunnen we regelen! Combineer lasergamen met een arrangement naar wens en geniet van een hapje of drankje in een restaurant of gezellige bar. Zo kun je heerlijk met je eigen team napraten over de missers, voltreffers en overwinningen tijdens het spel, terwijl je ontspant en de sfeer nog even laat bezinken.

Ook voor kinderfeestjes staan we graag klaar met een heerlijk kindermenu en onbeperkt limonade drinken! Zo heeft iedereen een dag om nooit te vergeten.

lasergamen-kinderfeestje

Meer weten over lasergamen?

Lasergamen is absoluut de moeite waard en is niet voor niets een van de populairste activiteiten van dit moment. Als je meer wilt weten over de regels, beschikbare locaties, of als je een specifiek evenement wilt plannen, staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke lasergame-ervaring.

Kies voor het leukste uitje met familie, vrienden en collega en ervaar een middag om nooit te vergeten bij Flitz-Events!