Flitz-events Review

Bedrijfsuitjes op locatie

Op zoek naar een unieke en gepersonaliseerde ervaring voor jouw bedrijfsuitje? Bij Flitz-Events bieden we de perfecte oplossing met onze bedrijfsuitjes op locatie. Of je nu een groot bedrijfsevenement organiseert of een intiem teamuitje wilt beleven, onze flexibele en creatieve aanpak zorgt ervoor dat we jouw bedrijfsuitje precies op maat kunnen maken.

Van bruisende Groningen tot Limburg, wij brengen de activiteiten en het plezier naar de plek die het beste bij jouw wensen past. Ontdek de vrijheid en mogelijkheden van bedrijfsuitjes op locatie en laat ons je helpen om een onvergetelijke dag te creëren die helemaal draait om jouw team en doelen.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Veelgestelde vragen

 • Wat is een leuk bedrijfsuitje?
  Het belangrijkste bij het kiezen van een leuk bedrijfsuitje is dat het aansluit bij de interesses en behoeften van het team en dat het de mogelijkheid biedt om te ontspannen en tegelijkertijd de banden te versterken.
 • Wat is leuk als teamuitje?
  Top 5 ideeën voor leuke teamuitjes
  1 - Robinson Crusoe . Waan jezelf op een plek waar overleven.
  2 - Zeskamp. Stel je eigen activiteit samen 3 - Pubquiz - WAre show

Van het strand van Scheveningen tot Friesland en Limburg!

Onze thuisbasis ligt in het sfeervolle Scheveningen, Zuid-Holland, waar we dagelijks te vinden zijn op het strand of de bGoedkope Bedrijfsuitjes - Pubquiz Show als bedrijfsuitje op locatieoulevard van de badplaats. Uiteraard kunnen wij in Den Haag en Scheveningen vrijwel al onze activiteiten aanbieden. We zijn hier immers bekend bij diverse partner restaurants en beschikken over de juiste vergunning om op verschillende locaties onze activiteiten aan te bieden.

Toch kunnen we dankzij onze jarenlange ervaring ook uitwijken door heel het land. In overleg met onze klanten kunnen wij een groot deel van onze activiteiten aanbieden in alle provincies in Nederland. Onze escape room, die in Scheveningen gevestigd staat, kunnen we niet naar locatie brengen, maar vrijwel al onze sportieve en actieve activiteiten uiteraard wel!

“De leukste uitjes vind je bij Flitz-Events!”

Bedrijfsuitjes op locatie: Zowel voor grote als kleine groepen

Van grote groepen tot kleine groepen, een teamuitje op locatie bij Flitz-Events is geschikt voor elke omvang en samenstelling van teams. Wij begrijpen dat bedrijven variëren in grootte en dat elk team zijn eigen dynamiek heeft. Daarom hebben we een divers aanbod aan bedrijfsuitjes ontworpen die kunnen worden afgestemd op zowel grote als kleine groepen, met als doel een optimale ervaring te bieden voor elk teamlid, ongeacht de grootte van de groep.

Voor grote groepen zorgen we ervoor dat alle activiteiten goed gecoördineerd zijn, met voldoende materiaal en begeleiders om iedereen te betrekken en te vermaken. Onze professionele eventplanners zorgen voor een vlotte organisatie en logistiek, zodat alle deelnemers kunnen genieten van een naadloze en leuke ervaring.

Een uitje met collega’s organiseren? Samen met Flitz-Events organiseer jij een origineel bedrijfsuitje op locatie om nooit te vergeten!

Combineer het bedrijfsuitje met aanvullende horeca arrangementen

Wil je een bedrijfsuitje op eigen locatie combineren met een aanvullende lunch, borrel of diner? Dat kan! Bij Flitz-Events bieden we de mogelijkheid om jouw teamuitje te verrijken met heerlijke horeca arrangementen, zodat je naast de leuke activiteiten ook kunt genieten van culinaire verwennerij.

Of je nu kiest voor een smakelijke lunch tijdens het bedrijfsuitje, een gezellige borrel om de dag af te sluiten, of een uitgebreid diner om de teambuilding te bekronen, onze professionele cateringpartners staan klaar om jou en je team te verwennen met heerlijke gerechten en drankjes. Met aandacht voor detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat het horeca arrangement naadloos aansluit bij de sfeer en doelen van het teamuitje.

Ga samen met je collega’s aan de slag met de leukste teambuilding opdrachten en sluit vervolgens af met een welverdiende borrel, lunch of diner!

De voordelen van teambuilding

Teambuilding tijdens een bedrijfsuitje heeft tal van voordelen. Deze noemen we graag voor u onderstaand:

Verbeterde Communicatie: Teambuilding bevordert open communicatie en effectieve interactie tussen teamleden. Het stimuleert het delen van ideeën, feedback en informatie, wat leidt tot betere samenwerking en begrip.

Ontwikkeling van Leiderschap: Teambuilding biedt kansen voor individuen om hun leiderschapsvaardigheden te tonen en te ontwikkelen. Door taken te verdelen, beslissingen te nemen en anderen te ondersteunen, kunnen potentiële leiders naar voren komen.

Creatief Denken: Veel teambuildingactiviteiten vereisen out-of-the-box denken en creatieve oplossingen. Dit stimuleert de creativiteit van teamleden en moedigt hen aan om innovatieve benaderingen te verkennen.

Vertrouwen en Samenwerking: Samenwerken aan uitdagingen en doelen bouwt vertrouwen op tussen teamleden. Het leert hen elkaars sterke punten en vaardigheden waarderen en vergroot het gevoel van onderlinge afhankelijkheid.

Met Flitz-Events ben je verzekerd van:

– Kundige begeleiding

– Aanvullende horeca arrangementen voor een grote of kleine groep

– Gezelschap en leuke opdrachten in de buitenlucht of indoor

– Gegarandeerd een unieke dag vol leuke uitjes

De leukste bedrijfsuitjes op locatie ontdek je bij Flitz-Events

Winter wonderland / Apres ski Games scheveningenBedrijfsuitje op locatie

In overleg met Flitz-Events neem je de afspraken en wensen door. De gewenste locatie kies je ook met ons uit. Wij zorgen vervolgens voor de juiste voorbereidingen en nemen de benodigdheden mee naar locatie om de leuke activiteit naar wens te kunnen invullen.

Wat is het juiste bedrijfsuitje voor jouw groep? Ons ervaren team zal alle details met jou doornemen, van logistieke planning tot activiteitenkeuze, zodat alles soepel verloopt op de dag van het evenement. We nemen de benodigde materialen en uitrusting mee naar de gekozen locatie, zodat jij en je team volledig kunnen genieten van de leuke activiteiten zonder enige zorgen. Van een workshop tot een uitje met afsluitend diner, niets is ons te gek.

Bedrijfsuitje op locatie? Geen probleem met Flitz-Events!

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor een bedrijfsuitje op locatie?

Het organiseren van een bedrijfsuitje op locatie biedt diverse voordelen. Het geeft je de vrijheid om een unieke en persoonlijke ervaring te creëren die past bij de visie en doelen van jouw bedrijf.

Daarnaast kun je de activiteiten en het programma naadloos afstemmen op de locatie, wat zorgt voor een speciale en gedenkwaardige dag voor jouw team.

Kan ik mijn eigen locatie kiezen voor het bedrijfsuitje?

Ja, zeker! Bij Flitz-Events geven we je de vrijheid om jouw eigen locatie te kiezen voor het bedrijfsuitje. Of het nu gaat om je eigen kantoor, een specifieke evenementenruimte of een andere plek, wij passen de activiteiten en het programma aan op de door jou gekozen locatie.

Zijn de bedrijfsuitjes op locatie geschikt voor zowel kleine als grote groepen?

Absoluut. Wij begrijpen dat bedrijven kunnen variëren in grootte en dat elk team uniek is. Onze bedrijfsuitjes op locatie zijn ontworpen om aan te sluiten bij zowel kleine als grote groepen. We kunnen activiteiten en programma’s aanpassen aan de omvang van jouw team, zodat iedereen een geweldige ervaring heeft.

Kunnen jullie ook aanvullende horeca-arrangementen regelen?

Ja, zeker weten! Bij Flitz-Events bieden we de mogelijkheid om jouw bedrijfsuitje op locatie te combineren met aanvullende horeca-arrangementen, zoals lunches, borrels en diners.

Onze professionele cateringpartners zorgen ervoor dat het culinaire aspect naadloos aansluit bij de sfeer van het evenement, waardoor jouw team niet alleen kan genieten van leuke activiteiten, maar ook van heerlijke gerechten en drankjes.

De Ultieme Gids voor Activiteiten op Jouw Locatie

De kracht van een leuk bedrijfsuitje wordt vaak versterkt door de juiste locatie. Wij willen we je begeleiden bij het kiezen van de perfecte activiteit op locatie huren.

Wat is Activiteit op Locatie? Het betekent deelname aan een activiteit op een specifieke, door jou zelf gekozen plek. Dit kan variëren van teambuilding op eigen locatie tot feestelijke familiebijeenkomsten.

De Magie van Activiteiten op Eigen Locatie: Het organiseren van evenementen op jouw gekozen locatie kan zowel teambuilding gericht als inspirerend zijn.

Tips voor het Kiezen van Jouw Activiteit

 • Beschikbaarheid van faciliteiten: Zorg ervoor dat jouw locatie is uitgerust voor de activiteit die je in gedachten hebt.
 • Bereikbaarheid: Is de plek toegankelijk voor iedereen?
 • Sfeer: Sluit de ambiance van de locatie aan bij het doel van jouw activiteit? Of je nu gaat voor een foute bingo op eigen locatie of een familiedag op eigen locatie, het gevoel moet juist zijn.

Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, vriendschappelijke uitjes of outdoor activiteiten op eigen locatie, wij staan klaar om je te helpen de perfecte activiteit te realiseren.