Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teambuilding op locatie

Flitz-events organiseert allerlei leuke spellen en activiteiten voor teambuilding op locatie. Gezellig, inspirerend, gericht op samenwerking en/of competitief, het kan allemaal. We verzorgen het uitje van begin tot eind, inclusief eten en drinken. Altijd in overleg met jou! We kunnen een dagdeel of meerdere dagdelen helemaal inrichten naar jullie wensen. Alleen een avond teambuilding op locatie kan ook. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over alle mogelijkheden of kijk eens op onze website. Alle activiteiten staan hier uitgebreid omschreven zodat je ideeën kan opdoen.

Teambuilding locaties

Veel van onze teambuilding locaties zijn bij het strand. De kust biedt een groot aantal mogelijkheden voor te gekke activiteiten. Je kunt zowel binnen als buiten aan de slag met teambuilding. Heb je gekozen voor buiten dan kunnen we ook een alternatief programma achter de hand hebben om je uitje naar binnen te verplaatsen, als dat nodig mocht zijn. Leuke dingen doen in een van de gezellige strandtenten! Locaties waar wij van alles organiseren zijn Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland en Zandvoort. Stuk voor stuk gezellige plekken en wij hebben goede contacten met veel strandtenthouders zodat er altijd wel iets te regelen is. Daarnaast organiseren we ook teambuilding op locatie elders, onder meer in Den Haag. Wil je zelf een locatie aandragen dan kan dat vaak ook. We moeten dan in overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn qua voorzieningen en beschikbare ruimte.

Sportief, creatief of spannend

Wil je een teambuilding activiteit op locatie doen, dan heb je een keuze uit sportieve, creatieve en superspannende uitjes. Het volgen van een workshop is een heel goede keus voor teambuilding! Gezellig iets creatiefs doen met de hele afdeling, samenwerken en nieuwe talenten ontdekken bij elkaar. Er is van alles mogelijk: je zomerse slippers pimpen, een klomp omtoveren tot plantenbak, leren schilderen, salsa dansen of pokeren. Ook erg leuk zijn de workshop zandsculpturen maken of een mega vlieger bouwen.
Liever sportief aan de gang? Beach volleybal, bubble football of boeren beach golf zijn heel geschikte activiteiten voor teambuilding.
Zoeken jullie naar activiteiten met nog meer spanning, willen jullie je team op de proef stellen? Ga dan de Robinson Experience aan. Een geweldig teambuilding uitje om het uiterste uit jezelf en de groep te halen. Ook erg spannend zijn branding raften, een tocht met de powerboat en kiten op het strand.

Eten en drinken

Wij verzorgen ook het eten en drinken op onze teambuilding locaties. Tussen de activiteiten door of na afloop nagenieten en napraten over een geslaagde dag. Uiteraard verzorgen we het eten altijd in overleg met jou en stemmen we een en ander af op het beschikbare budget. Een aantal mogelijkheden: pannenkoeken eten, sushi, een pizza, een supergezellige BBQ op het strand of een uitgebreid diner. Eten tijdens een boottocht, een uitgebreide brunch, high tea, high wine of lekker borrelen met het team.
Wil je meer weten over alle teambuilding locaties, ideeën opdoen voor activiteiten, advies bij je keuze voor teambuilding spellen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we hebben een jarenlange ervaring met het organiseren van teambuilding op locatie.