Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Workshop Slippers pimpen

Slippers pimpen aan het strand van Scheveningen of op locatie

Saaie slippers en wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen te Scheveningen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers tijdens de workshop slippers pimpen in Scheveningen. Beleef een paar leuke, gezellige en creatieve uurtjes voor meiden onder elkaar met onze Workshop Slippers pimpen.

Workshop Slippers pimpen Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, workshop Slippers versieren

Je kan kiezen uit verschillende kleuren teenslippers. Alle materiaal waarmee u gaat werken ligt klaar op tafel onder andere kralen (hout acryl en glas), parels, bedeltjes, glitters, lintjes bloemetjes, verschillende kleuren waxkoord en nog meer om u slippers te pimpen.  Gezellig met ze allen een eigen creatie maken die niemand anders heeft! De materialen worden op de slippers genaaid en geknoopt met was koord zodat u er lang plezier van hebt!

Wil je er met zijn allen een gezellig uitje van maken? De Workshop Slippers pimpen is als vriendinnenuitje, bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeest voor vrouwen ontzettend leuk om te doen en ook zeer goed te combineren met een High Tea. Het op pimpen van je slippers is voor vrouwen hoe dan ook een feestelijke aangelegenheid waaraan je het grootste plezier beleeft.

Programma Slippers pimpen

  • Ontvangst
  • Uitleg van instructeur
  • Uitkiezen slippers
  • Materialen uitzoeken om de slippers te pimpen
  • Voorbeelden bekijken
  • Slippers pimpen / versieren
  • De unieke slippers showen en eventueel gezamenlijke foto

Tijdens de workshop zal de instructeur u helpen, uitleg en inspiratie van de  instructeur. Het eindresultaat is een uniek paar teenslippers, die helemaal naar uw eigen smaak is. U zult nog lang plezier hebben van deze super zomerse workshop slippers pimpen in Scheveningen!

Voordat deze activiteit begint hebben we ieders schoenmaat nodig (we hebben 31 t/ 42). Uiteraard nemen we wat extra maten mee, voor als de slipper toch niet past. Wij nemen dus meerdere kleuren per maat mee. Is er sprake van een afwijkende maat, doe je er verstandig aan dit van te voren kenbaar te maken.

En niet alleen in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland, maar ook op een locatie in onderling overleg

Tijdsduur Slippers pimpen:

  • 2 uur

Prijzen Slippers pimpen:

Vanaf 10 personen: 27.50 per persoon
Vanaf 25 personen: 25,- per persoon

De activiteit is een leuke combinatie met high tea.

Opmerkingen:
Voor de boeking hebben we de slippers maten nodig.

Strandtenten:

Vraag direct offerte aan