Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teambuilding Scheveningen

Teambuilding Scheveningen is bouwen aan je team. In Scheveningen is er genoeg keuze van verschillende teabuildings activiteiten. Je team sterker maken, beter laten samenwerken en daardoor hogere resultaten halen. Een heel geschikt moment om aan teambuilding te doen, is tijdens een uitje. Teambuildingsuitjes versterken het groepsgevoel! Een belangrijke factor voor een goede samenwerking tussen mensen is ‘elkaar kennen’. Nou kennen collega’s elkaar natuurlijk meestal wel maar doorgaans alleen op een bepaalde manier. Zoals ze zijn op het werk. Mensen gedragen zich tijdens hun werk vaak anders dan tijdens een uitje of als ze thuis zijn. Flitz-events weet als de beste hoe belangrijk teambuilding is en organiseert daarom heel veel geweldige teambuilding uitjes in Scheveningen

Top 3 Teambuilding Scheveningen spellen

Ideeën voor teambuilding Scheveningen

De keuze van een teambuildingsuitjes in Scheveningen hangt natuurlijk van meerdere factoren af. Is het meteen ook bedoeld als gezellig uitje en komt teambuilding op de tweede plaats? Of organiseer je het uitje echt met als doel aan teambuilding te werken? Overleg met Flitz-events om het meest geschikte uitje te boeken. Wij hebben er verstand van, weten wat een uitje precies inhoudt en of het zal beantwoorden aan jullie doelstellingen. In samenwerking met verschillende strandtenten in Scheveningen kunnen wij uw perfect teambuildings dag maken

Zo zijn er activiteiten in Scheveningen voor teambuilding die vooral zijn gericht op samenwerken. Het bouwen van een megavlieger, het maken van een fotoschilderij of een race met de powerboat. En natuurlijk de escape room, hét uitje waarvoor een goede samenwerking niet kan worden gemist. Zonder een goede samenwerking zal er geen goed eindresultaat worden behaald.

Bijzondere teambuilding in Scheveningen

Een leuke en bijzondere teambuilding activiteit in Scheveningen verzinnen is nog best lastig! Gelukkig biedt Flitz-events een breed arrangement teambuilding activiteiten aan in Scheveningen. Je moet een uitje organiseren, maar wilt er een unieke en bijzondere dag van  maken. Denk bijvoorbeeld aan het uitje Blokarten Scheveningen. Blokarten is spannend, uitdagend en voor echte daredevils! Of ben je al bekend met de Crusoe survival games? Een actieve en sportieve dag. Tijdens de Robinson Crusoe survival games werk je nauw samen als een team, elk teamlid kan bij verschillende onderdelen zijn of haar echte talenten vinden en benutten. In de winter lijkt het lastiger om een geschikt uitje te organiseren. Maar niets is wat het lijkt…. Waan je een weg in winter wonderland en beleef een dag als nooit tevoren. Strijd tegen elkaar tijdens de Après -ski games en wie weet ben jij wel de echte Après -ski koning(in) van jouw collega’s. Of laat je fantasie er op los tijdens de workshop ijssculpturen en win een beker voor de mooiste creatie.

Workshops en teambuilding Scheveningen

Ook workshops lenen zich uitstekend om te werken aan teambuilding Scheveningen. Met elkaar iets leuks doen, vaak is samenwerking nodig of kunnen de deelnemers elkaar helpen. ‘Helpen’ kan een belangrijk onderdeel zijn van teambuilding in Scheveningen. De rollen kunnen zomaar omgedraaid worden: het afdelingshoofd heeft hulp nodig van de secretaresse bij het pimpen van klompen. Hij of zij blijkt namelijk wel een strakke hand te hebben maar geen vaste! De secretaresse kan opeens een heel andere rol vervullen en de twee kijken anders naar elkaar en waarderen elkaar opeens meer. Dat is ook een belangrijk onderdeel van teambuilding: ‘waardering’. Omdat er vaak nieuwe talenten aan het licht komen of mensen die anders nooit de leiding hebben nu wel de leiding nemen.

Competitie en teambuilding Scheveningen

Competitie vormt vaak een belangrijk onderdeel van teambuilding. Door elkaar uit te dagen ontstaan er andere hiërarchieën, staan er nieuwe leiders op en worden nieuwe talenten ontdekt. Een geweldige combinatie is het laten strijden van teams tegen elkaar. Binnen het team moet worden samengewerkt, het team als geheel strijdt tegen het andere team. Een geweldig uitje van Flitz-events is de Robinson Experience. Een barre strijd op het strand tussen twee teams maar ontzettend leuk. Dit uitje heeft echt alles in zich: geweldig leuke activiteiten, fun en plezier maar ook competitie én samenwerking.

Sportief bezig zijn op het strand van Scheveningen

Sportief bezig zijn met elkaar is altijd goed voor teambuilding. Daarbij zijn er natuurlijk erg veel sporten die in teams worden gespeeld. Flitz-events organiseert geweldig leuke sportieve teambuildingsuitjes met een beetje meer. Niet gewoon volleyballen, nee beachvolleybal. Niet gewoon golf spelen maar boeren beach golf. Niet een beetje varen in een boot maar de golven van de Noordzee trotseren in een powerboat. Branding raften vraagt ook om een ongelooflijk goede samenwerking, versterkt het teamgevoel en is een activiteit om nooit te vergeten. 

Lekker eten en veel lachen

Ook belangrijk voor alle uitjes en dus ook voor teambuildingsuitjes te Scheveningen: gezelligheid en lekker eten. Wij organiseren alles op het gebied van eten en drinken in de strandtenten van Scheveningen. Van BBQ tot pizza, sushi, eten tijdens een boottocht of een luxe 3-gangendiner. Willen jullie iets leuks doen in de avond dan is de pubquiz een prima activiteit voor teambuilding Scheveningen. Ludieke quizvragen beantwoorden, gespeeld in teams en geleid door een professionele quizmaster. Geheid aanleiding voor veel lachen en veel genieten. Neem contact op met Flitz-events voor advies en vrijblijvende informatie als je een teambuildingsuitje wilt organiseren.