Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons

Goedkope Bedrijfsuitjes met Flitz Events

Milan Laroes
juni 6, 2023
10 min

Het organiseren van een gedenkwaardig bedrijfsuitje hoeft geen grote investering te zijn. Flitz Events biedt een scala aan goedkope bedrijfsuitjes die zowel leuk als betaalbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar teambuilding, avontuur, of gewoon een goede tijd, wij hebben opties die passen bij elk budget. Hier zijn vijf van onze meest betaalbare en populaire activiteiten:

 

1. Oud Hollandse Spellen:

Oud Hollandse Spellen bieden een nostalgische en plezierige dag vol traditionele Nederlandse spellen. Het is een geweldige en budgetvriendelijke optie die zowel leuk als competitief is.

Goedkope Bedrijfsuitjes - Oud hollandse spellen

Een reis naar het verleden

Stap terug in de tijd en beleef een dag vol traditionele Nederlandse spellen. Denk aan spellen zoals sjoelen, blikgooien, spijkerpoepen en zaklopen. Deze spellen roepen een gevoel van nostalgie op en brengen je terug naar de tijd waarin deze spellen veel gespeeld werden. Het is een geweldige kans om oude herinneringen op te halen en te genieten van de eenvoudige, maar vermakelijke spellen uit het verleden.

Leuk en competitief

Oud Hollandse Spellen zijn niet alleen leuk, maar ook competitief. Je kunt deelnemen aan verschillende spellen en je vaardigheden testen tegen je collega’s. Of je nu een geboren sjoeler bent of een meester bent in het zaklopen, deze spellen zullen een gezonde competitie en teamgeest aanwakkeren. Het is een geweldige manier om plezier te hebben en tegelijkertijd de teamband te versterken.

Geschikt voor elk budget

Een van de voordelen van Oud Hollandse Spellen is dat het een budgetvriendelijke optie is voor bedrijfsuitjes. Je kunt genieten van een dag vol plezier en vermaak zonder grote investeringen te hoeven doen. Het is een kosteneffectieve manier om een geweldige tijd te hebben met je collega’s, waarbij je tegelijkertijd een gevoel van samenhorigheid en teamspirit opbouwt.

Geschikt voor alle leeftijden

Oud Hollandse Spellen zijn geschikt voor alle leeftijden. Of je nu jong of oud bent, iedereen kan deelnemen aan de spellen en plezier hebben. Het is een activiteit die generaties met elkaar verbindt en waar iedereen van kan genieten. Het brengt een gevoel van gezelligheid en samenzijn met zich mee, ongeacht de leeftijd of achtergrond.

2. PubQuiz Show op locatie:

Organiseer een onvergetelijke avond vol trivia en plezier met onze PubQuiz Show op locatie

Wil je jouw team trakteren op een avond vol plezier en uitdagende trivia? Zoek niet verder! Bij Flitz Events bieden we een spannende en vermakelijke activiteit aan die perfect is voor bedrijfsuitjes: de PubQuiz Show op locatie.

Goedkope Bedrijfsuitjes - Pubquiz Show op locatie

Betaalbaar entertainment voor iedereen

Wat deze activiteit zo aantrekkelijk maakt, is dat het betaalbaar is en je team een geweldige tijd kan beleven zonder de bank te breken. We begrijpen dat het budget soms een rol speelt bij het organiseren van bedrijfsuitjes, en daarom hebben we de PubQuiz Show op locatie ontwikkeld als een kosteneffectieve optie die toch garant staat voor veel plezier.

Versterk de band tussen teamleden

De PubQuiz Show op locatie is niet alleen maar entertainment; het is ook een geweldige manier om de teamgeest te versterken. Tijdens de quiz worden teamleden uitgedaagd om samen te werken, te brainstormen en hun kennis te delen. Dit bevordert de communicatie en samenwerking binnen het team, wat op zijn beurt kan leiden tot een hechtere band en een betere samenwerking op de werkvloer.

Een gevarieerde en interactieve ervaring

Onze PubQuiz Show op locatie is zorgvuldig samengesteld om een gevarieerde en interactieve ervaring te bieden. We hebben een breed scala aan trivia-vragen en uitdagende rondes, waaronder algemene kennis, muziek, film, sport en nog veel meer. Met een enthousiaste quizmaster die de avond in goede banen leidt, zal iedereen betrokken worden en zich vermaken.

3. GPS-Tochten:

Ontdek de stad op een unieke en budgetvriendelijke manier met onze spannende GPS-tochten

Als je op zoek bent naar een leuke en actieve manier om de omgeving te verkennen zonder je budget te overschrijden, dan zijn onze GPS-tochten de perfecte keuze. Bij Flitz Events bieden we een spannende en avontuurlijke activiteit aan waarbij je de stad op een geheel nieuwe manier kunt verkennen, gewapend met slechts een GPS-apparaat en een dosis nieuwsgierigheid.

Goedkope Bedrijfsuitjes - GPS tochten

Navigeer door de stad met behulp van GPS-technologie

Met onze GPS-tochten krijg je de kans om je navigatievaardigheden te testen terwijl je de verborgen schatten van de stad ontdekt. Gewapend met een GPS-apparaat word je geleid naar verschillende locaties en interessante plekken die je misschien nog nooit eerder hebt gezien. Het is een avontuurlijke speurtocht waarbij je samen met je team aanwijzingen moet ontcijferen, opdrachten moet voltooien en uitdagingen moet aangaan om het einddoel te bereiken.

Een activiteit die geschikt is voor alle budgetten

Bij Flitz Events begrijpen we dat budget soms een beperkende factor kan zijn bij het organiseren van bedrijfsuitjes. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze GPS-tochten betaalbaar zijn, zodat je kunt genieten van een geweldige ervaring zonder te veel te spenderen. Of je nu een klein of groot budget hebt, onze GPS-tochten bieden een waardevolle en onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Een unieke teambuildingervaring

Naast het verkennen van de stad en het vinden van de juiste route, bieden onze GPS-tochten ook een geweldige kans om teambuilding en samenwerking te bevorderen. Terwijl je samen aanwijzingen ontcijfert en de uitdagingen aangaat, zul je merken dat communicatie en samenwerking essentieel zijn om succesvol te zijn. Het is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en de band tussen teamleden te versterken.

4. Online PubQuiz:

Ontdek het plezier van een Online PubQuiz – een budgetvriendelijk alternatief voor een bedrijfsuitje

Als je op zoek bent naar een betaalbaar en gemakkelijk bedrijfsuitje dat je vanuit het comfort van je kantoor of huis kunt doen, dan is onze Online PubQuiz precies wat je nodig hebt. Bij Flitz Events bieden we een interactieve en vermakelijke quizervaring die je team zal betrekken, vermaken en uitdagen, allemaal via een online platform.

Goedkope Bedrijfsuitjes - Online pubquiz

De voordelen van een Online PubQuiz

Een van de grootste voordelen van onze Online PubQuiz is de budgetvriendelijkheid ervan. In vergelijking met traditionele bedrijfsuitjes, waarbij je vaak te maken krijgt met hoge kosten voor locatie, catering en vervoer, biedt onze online variant een kosteneffectieve oplossing zonder in te leveren op plezier en teambuilding.

Het gemak van online deelname

Met onze Online PubQuiz hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van transport of het vinden van een geschikte locatie. Het enige wat je nodig hebt, is een computer, tablet of smartphone en een stabiele internetverbinding. Je teamleden kunnen vanuit hun eigen huis of kantoor deelnemen, waardoor het gemak en de flexibiliteit worden vergroot.

Interactieve en vermakelijke quizervaring

Onze Online PubQuiz is ontworpen om een interactieve en vermakelijke ervaring te bieden voor alle deelnemers. Met een breed scala aan quizvragen, uitdagende puzzels en leuke multimedia-elementen, zoals afbeeldingen en video’s, houden we je team geboeid en betrokken gedurende de hele quiz.

Teamspirit en samenwerking

Hoewel de quiz online plaatsvindt, biedt onze Online PubQuiz nog steeds de mogelijkheid om teamspirit en samenwerking te bevorderen. Je teamleden kunnen samenwerken om vragen te beantwoorden, strategieën te bedenken en punten te verdienen. Dit versterkt de band tussen collega’s, zelfs op afstand, en creëert een gevoel van samenhorigheid.

5. Beach clean up:

Draag bij aan een schonere wereld met onze Beach Clean Up – een betaalbaar en maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke activiteit die ook een positieve impact heeft op het milieu, dan is onze Beach Clean Up de perfecte keuze. Bij Flitz Events geloven we in het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid, en met onze Beach Clean Up bieden we een geweldige gelegenheid om samen te werken en tegelijkertijd te zorgen voor onze prachtige stranden.

Goedkope Bedrijfsuitjes - Beach clean up

Een milieuvriendelijke activiteit

Onze Beach Clean Up is een milieuvriendelijke activiteit die het bewustzijn vergroot over het belang van het behoud van schone en gezonde stranden. Door deel te nemen aan deze activiteit draag je direct bij aan het verminderen van zwerfvuil en het beschermen van de flora en fauna in en rondom de kustlijn.

Samenwerken voor een betere wereld

Tijdens de Beach Clean Up werken jij en je team samen om zoveel mogelijk afval en plastic te verzamelen. Dit creëert niet alleen een gevoel van teamspirit en samenwerking, maar het laat ook zien hoe kleine inspanningen kunnen bijdragen aan een grotere impact. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en onze omgeving schoon en gezond houden.

Educatieve ervaring

Onze Beach Clean Up biedt ook een educatieve ervaring, waarbij we informatie delen over de impact van zwerfvuil op het milieu en de oceanen. We leren je team over duurzame praktijken, recycling en hoe we gezamenlijk kunnen streven naar een schonere wereld. Het is een kans om bewustwording te creëren en te inspireren tot positieve actie.

 

Bij Flitz Events begrijpen we dat bedrijfsuitjes niet altijd een groot budget vereisen. Daarom bieden we een scala aan goedkope opties die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw team zullen brengen.

Benieuwd naar onze goedkope bedrijfsuitjes voor grote groepen? Lees hier meer over onze opties en begin met het plannen van uw volgende betaalbare bedrijfsuitje!

linkedin

Mede-eigenaar van Flitz-Events.
Milan Laroes heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branch.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (5)

 • Biedt Flitz Events goedkope bedrijfsuitjes aan?
  Ja, Flitz Events heeft een scala aan budgetvriendelijke opties voor bedrijfsuitjes. Ze begrijpen dat kosten een belangrijke factor kunnen zijn en bieden daarom verschillende activiteiten en arrangementen aan die passen bij verschillende budgetten.
 • Welke activiteiten zijn beschikbaar voor goedkope bedrijfsuitjes?
  Flitz Events biedt diverse activiteiten aan voor goedkope bedrijfsuitjes. Dit omvat onder andere leuke teambuildingsspellen, sportieve uitdagingen, creatieve workshops en interactieve speurtochten. Deze activiteiten zijn ontworpen om een geweldige ervaring te bieden zonder de kosten op te drijven.
 • Moeten we concessies doen aan de kwaliteit van het bedrijfsuitje vanwege de lage prijs?
  Absoluut niet! Ondanks de betaalbare prijzen, staat Flitz Events bekend om hun kwalitatieve bedrijfsuitjes. Ze zorgen voor professionele begeleiding, goed onderhouden apparatuur en aandacht voor detail, zodat je een hoogwaardige ervaring krijgt, zelfs met een beperkt budget.
 • Zijn er bepaalde tijden of periodes waarin goedkope bedrijfsuitjes beschikbaar zijn?
  Flitz Events biedt het hele jaar door mogelijkheden voor goedkope bedrijfsuitjes. Ze hebben flexibele arrangementen en kunnen rekening houden met de beschikbaarheid en het budget van je bedrijf. Het is het beste om contact met hen op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.
 • Zijn er extra kosten waar we rekening mee moeten houden bij goedkope bedrijfsuitjes?
  Flitz Events zorgt voor transparantie bij hun prijzen voor goedkope bedrijfsuitjes. Ze zullen alle kosten duidelijk communiceren, inclusief eventuele optionele extra's, zodat je een goed overzicht hebt van wat er inbegrepen is en wat eventueel nog extra kost. Op die manier kun je binnen je budget blijven en verrassingen vermijden.
Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp