Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
lasergamen den haag
Lasergamen voor een bedrijfsuitje
outdoor lasergamen den haag
 • Sportief
 • competatief
 • strategie durf en teamwork
 • Indoor

Heb je zin in de nieuwste vorm van lasergamen Den Haag of op locatie? Kies dan voor lasertagging in Den Haag. Het is een ultiem spannend spel wat in een groep wordt gespeeld. Je zou kunnen denken aan deze leuke activiteit met een groep vrienden, vriendinnen, kinderfeestje of als personeelsuitje. Lasertagging kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Het zou gezien kunnen worden als een soort videogame alleen dan in het echt!

Lasergamen is het strijden van twee groepen tegen elkaar, en dan mogen ze op elkaar schieten. Je schiet hierbij met speciale geweren en alle deelnemers hebben een speciaal pak aan. Het is hierdoor ook helemaal veilig en dan worden de punten voor je bijgehouden. Lasertagging Den Haag kan ook met andere activiteiten worden gecombineerd.

Lasertagging is een leuke activiteit!

Het maakt niet uit met wie je een uitje wilt organiseren, lasertagging is altijd een goede keuze! Het kan echt voor iedereen en daarom is het leuk om in teams tegen elkaar te strijden, ook leuk als bedrijfsuitje natuurlijk! Samenwerken is heel belangrijk tijdens deze activiteit! Daarnaast moet je het ook leuk vinden om tegen elkaar te strijden.

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 20,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 17,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 15,- p.p.
Vanaf 100 personenVraag een offerte aan
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Onze werkwijze

Jessica
2 december 2022
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Lasergamen in Den Haag was geweldig! Professioneel en georganiseerd. Vriendelijk personeel en gemakkelijk te gebruiken laserpistolen. Een leuke en actieve activiteit voor alle leeftijden. Ik zal zeker terugkomen!
Jozeph
2 december 2022
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Lasergamen is leuk, actief en een geweldige manier om even actief bezig te zijn!
Gerdine
2 december 2022
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Lasergamen is een leuke en spannende activiteit. Professioneel georganiseerd en gemakkelijk te spelen. Aanbevolen voor alle leeftijden.
"De perfecte activiteit voor een fanatieke teambuildingsmiddag! Ook nog is heerlijk gegeten erna"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie

1,5 uur
10 - 103

Lasergamen in omgeving Den Haag of op een afgesproken locatie? Wij organiseren de leukste lasergamen op locatie door heel Nederland!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Arrow right
Indoor lasergamen

Indoor lasergamen

1,5 uur
10 - 100

Van jong tot oud, lasergamen biedt een spannende en interactieve ervaring voor iedereen. Bij Flitz-Events nemen we lasergamen naar een hoger niveau door je de kans te geven om zowel binnen als buiten te spelen, ongeacht je leeftijd.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Arrow right
Shoot Out / Archery Tag

Shoot Out / Archery Tag

1,5 uur
10 - 100

Een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijlen! Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Arrow right
Secrets of the hague

Secrets of the hague

1,5 uur/2 uur
8 - 200

Verken de intrigerende wereld van Den Haag met de City Hunt: Secrets of The Hague. Deze opwindende stadsavonturengame neemt je mee op een ontdekkingstocht door de stad, waarbij je op zoek gaat naar verborgen geheimen en uitdagende raadsels oplost.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €22,50 p.p.
Arrow right

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Hoeveel kost het lasergamen?
  Wij bieden verschillende prijspakketten aan voor het lasergamen. De prijs ligt aan wat voor pakket je kiest.
 • Met hoeveel mensen kan ik lasergamen?
  Flitz-Events bied het lasergamen aan voor groepen vanaf 10 tot en met 30 personen.
 • Hoelang duurt het lasergamen?
  Een ronde duurt ongeveer 10 tot 15 minuten

Hoe gaat Lasergamen Den Haag in zijn werk?

Lasertagging kan plaatsvinden op diverse locaties, dus ook in Den Haag. Eerst krijgen iedereen zijn of haar benodigdheden en dan volgt er een briefing. Vervolgens mogen alle deelnemers naar ‘de arena’ en dan kan het gevecht echt beginnen. De Ronde duurt gemiddeld 10-15 minuten. Er zijn verschillende rondes zoals capture the flag, last man stand en nog veel meer.

Kies voor Lasergame Den Haag

Een leuke variatie op het gewone lasergamen Den Haag is lasertagging. Het is eigenlijk laser tikkertje. Wanneer dat je af bent tijdens de activiteit zullen er twee lampjes gaan branden op je schouder. Meestal je bij lasertagging ook niet rennen. Wie gaat de strijd van lasertagging Den Haag winnen?

Kosten lasergamen in DenHaag

Als je benieuwd bent naar de kosten van lasergamen Den Haag, dan kun jij deze hieronder vinden. Maar je kunt ook altijd contact met ons opnemen en dan kunnen we kijken naar de kosten, bijvoorbeeld gecombineerd met een andere activiteit die wij aanbieden.

Lasertagging combineren met eten of andere activiteiten

Het is mogelijk om lasertagging te combineren met andere activiteiten of met een heerlijke maaltijd! Je hoeft de wensen maar aan ons door te geven, wij maken een vrijblijvende offerte en bij akkoord kan alles direct in worden gepland. Als je vragen hebt laat het ons dan weten zodat wij je verder kunnen helpen.

Lasergame Den Haag voor alle soorten groepen

Lasergamen Den Haag is een leuk en spannend spel waarbij spelers met laserpistolen op elkaar schieten in een speciaal daarvoor ontworpen arena. In Den Haag kun je een leuke lasergame beleven bij Lasergame Den Haag.

In de arena van Lasergame Den Haag kun je samen met je vrienden of collega’s strijden in verschillende spelvormen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, afhankelijk van hoe lang je wilt spelen en hoeveel mensen er mee willen doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Basispakket, waarbij je een uur lang kunt spelen.

Naast het spelen van lasergame biedt lasertagging ook de mogelijkheid om te zorgen voor een complete feestavond. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het VIP-pakket, waarbij je na het spelen van lasergame kunt genieten van een heerlijke maaltijd en drankjes in een gezellige restaurant.

Lasergame Den Haag is geschikt voor zowel jong als oud en is daarom een leuke activiteit voor het hele gezin of voor een bedrijfsuitje. Wil je een leuke en spannende lasergame beleven in Den Haag? Bezoek dan Lasergamen Den Haag en reserveer direct een speelafspraak.

Lasergamen Den Haag Kinderfeestje

Een lasergamen kinderfeestje in Den Haag is de ultieme manier om je verjaardag te vieren! Met onze gloednieuwe lasergame-installaties kun je samen met je vrienden en vriendinnen de strijd aangaan in een spannend en uitdagend lasergame-avontuur. Onze professionele medewerkers zullen ervoor zorgen dat je kinderfeestje onvergetelijk wordt.

Tijdens het lasergamen kinderfeestje krijgen de kinderen de kans om deel te nemen aan verschillende spannende en uitdagende missies. Denk aan het infiltreren van een vijandelijk kamp, het veroveren van een basis of het bevechten van buitenaardse wezens. Onze lasergame-installaties zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor het spel realistisch en uitdagend is.

Na afloop van het lasergamen kinderfeestje kan er tegen meer prijs gekozen voor een medaille als aandenken aan deze onvergetelijke dag.

Wil je meer weten over ons lasergamen kinderfeestje in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk kinderfeestje!

laser tag den haag binckhorst

Ben je op zoek naar een unieke en spannende activiteit in Den Haag? Dan is lasergamen in de Binckhorst misschien wel iets voor jou! Onze lasergame-installaties zijn geschikt voor jong en oud en bieden urenlang speelplezier.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende spannende missies, waarbij je samen met je team de strijd aan kunt gaan tegen andere spelers. De lasergame-installaties zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor het spel realistisch en uitdagend is. Onze professionele medewerkers zullen ervoor zorgen dat je lasergamen-ervaring onvergetelijk wordt.

Na afloop van het lasergamen kun je genieten van een heerlijke verjaardagstaart of andere lekkernijen om het feestgevoel compleet te maken. Bovendien krijgt ieder speler een medaille als aandenken aan deze onvergetelijke dag. Ook is het mogelijk te kiezen voor lasergamen den haag indoor

lasergamen scheveningen

Voor een spannende en uitdagende activiteit in Scheveningen kun je terecht bij ons lasergamen! Met onze gloednieuwe lasergame-installaties kun je samen met je vrienden en familie de strijd aangaan in verschillende spannende missies. Onze professionele medewerkers zullen ervoor zorgen dat je lasergamen-ervaring onvergetelijk wordt.

Tijdens het lasergamen krijg je de kans om deel te nemen aan verschillende missies, zoals het infiltreren van een vijandelijk kamp, het veroveren van een basis of het bevechten van buitenaardse wezens. Onze lasergame-installaties zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor het spel realistisch en uitdagend is.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp