Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vliegeren Kijkduin

Teamuitje, Powerkiten Scheveningen

Wilt u graag vliegeren in Kijkduin? Vliegeren op het strand van Kijkduin is de ultieme uitdaging!

Vliegeren is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Kijkduin met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.

Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.

We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Vliegeren op het strand van Kijkduin

Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed ten behoeve van de versterking van de kust.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.  Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past! Maak een flinke wandeling of fietstocht door de duinen. Met de GPS-duindropping laat Flitz-events u op een leuke en creatieve manier Kijkduin zien.

  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto
  • Gratis parkeren
  • Grote parkeerterreinen

Prijzen voor Vliegeren in Kijkduin

Vliegeren Powerkiten, Vliegeren Scheveningen, Powerkiten Scheveningen, Vliegeren Scheveningen, Bedrijfsuitje Scheveningen

Groep vanaf 5 personen : € 20,-
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-
Groep vanaf 70 personen : € 12,50

Vraag direct offerte aan