Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Vliegeren Kijkduin
Powerkiten Kijkduin
Powerkiten Scheveningen3
 • Professionele begeleiding
 • Uitwaaien op het strand
 • Fun, ontspanning en uitdaging

Wilt u graag vliegeren in Kijkduin? Vliegeren op het strand van Kijkduin is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die van strand en wind houden.

Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Kijkduin met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere vliegers voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen, en we leren je natuurlijk een heleboel leuke trucjes!

Inbegrepen:

 • Professionele begeleiding
 • Uitwaaien op het strand
 • Fun, ontspanning en uitdaging
 • Vliegers in alle soorten en maten

Prijzen Vliegeren Kijkduin

Groep vanaf 5 personen:€ 20,00
Groep vanaf 25 personen:€ 17,50
Groep vanaf 50 personen:€ 15,00
Groep vanaf 70 personen:€ 12,50
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Aanbiedingen

Vliegeren + BBQ + 3 drankjes50,- p.p.
Vliegeren + Zandsculpturen50,- p.p.

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 12.50 p.p.
Op Kijkduin hebben wij voldoende arrangementen beschikbaar. Na 2 uur ultiem gevliegerd te hebben is een drankje een uitstekende keuze! Ook een lunch, BBQ of diner is een mogelijkheid.
Iedere locatie heeft natuurlijk een eigen sfeer en uitstraling. Door ons brede netwerk van Beach clubs en horeca locaties vinden we de juiste locatie die bij jullie wensen past. Wanneer u specifieke wensen heeft voor de horeca afname kunnen wij u in contact brengen met de juiste persoon van de des betreffende locatie zodat uw dag helemaal vlekkeloos verloopt. Uiteraard kunnen we daarin rekening houden met uw dieet wensen en allergieën.

Example Program

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:30
Ontvangst met optioneel hapje, drankje
14:00
Programma uitleg
14:05
Uitgebreide instructie door onze instructeurs
14:30
Besturing vlieger of begeleiding van de instructeur
15:00
Vlieger trucjes leren
15:30
Eerste sprong met vliegeren
16:00
Optioneel BBQ of een drankje na afloop

Onze werkwijze

Annoeska Aikman
17 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Gaaaf!! Zat vol met adrenaline toen we over de golfen sjeesde!
Peter van Waalen
17 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Echt ontzettend leuk, nooit verwacht dat ik dit zou doen!
Bas Koemelker
17 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Het duurde mij even om het eenmaal onder de knie te krijgen maar oefening baart kunst! Het was ondanks de struggle super vermakend en je krijgt er een zelfverzekerdheid boost van!
"Kites in alle soorten en maten, voor iedereen een uitdaging om de wind te trotseren. Meeslepend, krachtig en toch toegankelijk."

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Vliegeren Kijkduin

Vliegeren in Kijkduin is een leuke activiteit voor jong en oud, en biedt een prachtig uitzicht op zee. Het is een manier om te genieten van de frisse zeelucht en om te ontspannen in de natuur.

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je gaat vliegeren in Kijkduin. Zo is het belangrijk om een goede vlieger te kiezen die geschikt is voor de windcondities op het strand. Vliegers met een groot vleugeloppervlak zijn bijvoorbeeld beter geschikt voor een zwakke wind, terwijl kleinere vliegers beter presteren bij sterke wind.

Het is ook aan te raden om een ruimte op het strand te kiezen die vrij is van obstakels, zoals bomen of lampenpalen. Zo kun je gemakkelijker de vlieger in de lucht houden en voorkom je dat de vlieger tegen obstakels stoot.

Vergeet ook niet om voldoende ruimte te houden tussen jezelf en andere mensen op het strand. Zo voorkom je dat iemand per ongeluk geraakt wordt door de vlieger.

Tot slot is het belangrijk om te genieten van het vliegeren en de tijd te nemen om het te leren. Probeer verschillende technieken uit en blijf oefenen, want hoe beter je wordt in het vliegeren, hoe meer plezier je er aan zult beleven. Dus pak die vlieger en ga genieten van een mooie dag aan het strand in Kijkduin!

Vliegeren Kijkduin op het strand

Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed ten behoeve van de versterking van de kust.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd, op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee. Dus ideaal voor vliegeren Kijkduin

 • Goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto
 • Gratis parkeren
 • Grote parkeerterreinen

Meer activiteiten in Kijkduin

Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies dan uit één van onze activiteiten op deze locatie! Maak een flinke wandeling of fietstocht door de duinen. Met de GPS-duindropping laat Flitz-events u op een leuke en creatieve manier Kijkduin zien.

Voor welke groepen is Vliegeren Kijkduin geschikt

Vliegeren Kijkduin is in principe voor iedere groep geschikt. Groepen vrouwen, mannen, kinderen of gemengde groepen. Het kan allemaal. Als je maar een vlieger vast kan houden. Dit komt omdat er allerlei soorten en maten Vliegeren op Kijkduin aanwezig zijn. Hierdoor kun je al met kinderfeestjes bij ons terecht voor een Vlieger uitje. Maar natuurlijk is Vliegeren ook ontzettend gaaf om te doen wanneer je een groepsuitje met je werk wil gaan doen of wanneer je een vrijgezellenfeest gaat houden. Met Vliegeren op Kijkduin ben je lekker sportief en tegelijkertijd erg ontspannen bezig. Je leert iets nieuws van onze professionele begeleiders en je weet dat het veilig is. Diverse spelelementen en een in te plannen etentje na afloop, maakt het Vlieger uitje echt helemaal af. Ook is het mogelijk om te powerkiten in Scheveningen

Vragen over het vliegeren?

Mail ons gerust met je vragen over vliegeren. Of bel met 070-2501429. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Meer informatie over het powerkiten kijkduin

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp