fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Kinderfeestjes Den Haag

Kinderfeestje den haag

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit om te doen tijdens een kinderfeestje in Den Haag dan vind je bij Flitz Events talloze mogelijkheden. Je vindt hier creatieve en sportieve activiteiten voor kinderenfeestjes en kan zelfs een heleboel activiteiten lekker op het strand uitvoeren. Zo kan je kind naast de activiteit ook genieten van de zon en de zee. De activiteiten zijn geschikt voor elke leeftijd, dus ook voor jonge en al wat oudere kinderen. Met een activiteit van Flitz Events wordt het kinderfeestje in Den Haag zeker een succes.

Top 3 Kinderfeestjes in Den Haag:

NR1 Kinderfeest: vliegeren

Powerkiten is de ultieme uitdaging voor kinderen die houden van strand en wind.
✔️Theorie- en veiligheidsinstructies
✔️Vlieger praktijk, onder begeleiding van een instructeur.

Duur: 2 uur
Prijs: €12,50 p.p.
———————————————————————————————————

NR2 Kinderfeest: Be Robinson Crusoe Kids

Be Robinson Crusoe Experience is het ideale kinderfeestje op strand van Scheveningen! Dit unieke kinderfeestje staat in het teken van sportief, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!

Be Robinson crusoe Experience spelonderdelen;

✔️ Eigen Teamvlag maken
✔️ Liaantrekken
✔️ Reuze katapult maken
✔️ Jenga XL
✔️ Bamboe toren bouwen of waterrace
✔️ Memory games en breinbrekers
✔️ Primitief vuur maken in combinatie met Hindernisbaan

Duur: 2 uur
Prijs: €12,50 p.p.

———————————————————————————————————

NR3: Kinderfeestje Op Maat Samenstellen

Op zoek naar een competitief en spectaculair Kinderfeestje? Dan hoef u niet meer verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd voor 2 teams welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende teams afwerken. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

We hebben een groot scala aan diverse spelen voor een kinderfeestje. U kun een keuze maken uit 6 verschillende spellen:

 • Beachvolleybal
 • Beach soccer
 • Tjoekbal
 • Knotshockey
 • Hindernisbaan + vuurmaken
 • Skippybalrace
 • Reuze Jenga XL
 • Tug of war
 • Waterrace
 • Mega twister (5×5 meter)
 • Katapult bouwen
 • Bamboe toren
 • Vuur maken
 • Ultimate frisbee
 • Beachtennis

Duur: 2 uur
Prijs: €12,50 p.p.
———————————————————————————————————

NR4 Kinderfeest: Escape room

Op zoek naar een escape room voor een kinderfeest in Scheveningen? En kan jij je zenuwen in bedwang houden? Kan je rustig blijven in een hectische situatie? Ben jij super goed in het ontcijferen van raadsels? En ben jij op zoek naar een spannend kinderfeestje? Dan is de escape room bij Unlock Scheveningen het ideale kinderfeestje voor jou! Speciaal voor kinderen vanaf jaar bieden wij nu ook onze escape rooms aan.

Duur: 2 uur
Prijs: €12,50 p.p.
———————————————————————————————————

⭐Wat kost een kinderfeestje in Den Haag?

Een kinderfeestje kost gemiddeld €22,50 euro per kind inclusief eten en drinken. Maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Bij ons boek je al een kinderfeestje vanaf €12,50 per kind.

⭐Eten en drinken tijdens het kinderfeestje?

Wij zorgen voor alles als het om kinderfeestjes gaat. Een ijsje tussendoor, een heerlijk kindermenu of pannenkoeken. Geef gewoon aan wat het budget is en wat de wensen zijn. Wij regelen het.

⭐Top 3 kinderfeestjes in Den Haag

1️⃣ Escape room voor kinderen
2️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games met vuur maken)
3️⃣ Vliegeren / Powerkiten 

Kinderfeestje op het strand

Voor de kinderen zijn er talloze activiteiten te doen op het strand in Den Haag. Zo kan je kiezen voor een zeskamp, waarbij de kinderen tegen elkaar strijden op zes onderdelen. Ze kunnen hierbij zelf 6 onderdelen van de 16 kiezen, zodat hun inbreng telt en ze het naar hun zin hebben. Denk bijvoorbeeld aan Beachvolleybal, reuze jenga XL, Knotshockey, een hindernisbaan, een waterrace of katapult schieten. Daarnaast kunnen ze ook kiezen voor een potje bubbel voetbal, waarbij ze in een bubbel tegen elkaar moeten voetballen. Ze moeten zowel de bal als de tegenstander in de gaten houden, want hierbij is het de bedoeling dat ze elkaar moeten uitschakelen door elkaar weg te duwen. Ze zijn hierbij goed beschermd door de bubbel en vallen daarnaast ook nog eens op het zachte zand. Een andere leuke strandactiviteiten voor een kinderfeestje in Den Haag is bijvoorbeeld beachgolf, ofwel golfen op het strand.

Creatief kinderfeestje Den Haag

Voor de kinderen zijn er ook talloze mogelijkheden om zich creatief uit te leven. Ook veel van deze activiteiten worden veelal georganiseerd op het strand. Denk bijvoorbeeld aan een unieke activiteit als een workshop zandsculpturen bouwen. Ze kunnen lekker kliederen met zand en moeten vervolgens samenwerken om samen een mooie zandsculptuur te kunnen maken. Een andere leuke keuze voor een creatief kinderfeestje is de workshop schilderen of graffiti spuiten, waarbij ze samen één kunstwerk maken. Er is ook een mogelijkheid om slippers of klompen te pimpen of sieraden te maken. In de winter is de workshop ijssculpturen maken wellicht een leuk idee. Het zorgt voor een unieke ervaring en draagt bij aan de winterpret. De kinderen zullen zich ook vermaken tijdens de activiteit om een mega bamboe toren te bouwen op het strand of tijdens het maken van een mega vlieger.

Sportief kinderfeestje Den Haag

Kinderen hebben vaak veel energie en een goede manier om hun energie kwijt te kunnen is door een sportief uitje te doen tijdens het kinderfeestje. Denk hierbij aan bubbel voetbal, beachvolleybal of beachgolf. Maar het is ook mogelijk om te gaan voor een workshop powerkiten, waarbij ze leren vliegeren. Dit gebeurt veilig onder leiding van een deskundige instructeur. Een ander leuk sportief uitje is met een RIB Powerboat over het water heen te racen. De gashendel wordt helemaal open getrokken en iedereen moet zich goed vasthouden. Het zorgt voor een ware adrenalinekick. Archery Attack is ook een populair sportief uitje voor kinderen. Het is een mix tussen paintball en trefbal en ze moeten met pijl en boog de tegenstanders en hun targets zien te raken, zonder zelf geraakt te worden.

City Games Den Haag

De jeugd van tegenwoordig is heel behendig met een iPad en met de City Games in Den Haag van Flitz Events kan dat een voordeel zijn. Je loopt met een of meerdere groepen door Den Haag en voert ondertussen opdrachten uit op de laptop. Het verhaallijn verschilt per City Game, zodat je zelf kan bepalen welke verhaallijn je het leukste lijkt. Strijd bijvoorbeeld in twee groepen tegen elkaar als een groep criminelen en een groep premiejagers in de City Game City Hunt. De criminelen moeten uit handen blijven van de premiejagers, terwijl de premiejagers juist proberen om de criminelen te pakken. De criminelen plegen misdaden en verdienen zo punten, terwijl de premiejagers de criminelen moeten vangen. Dit gebeurt allemaal in de stad Den Haag met een iPad. Een leuke en interactieve activiteit dus.

GPS-tochten

Een andere leuke en interactieve activiteit is een GPS-tocht in de buurt van Den Haag. Je kan de GPS-tocht doen door Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin.. Hierbij worden de kinderen in een of meerdere groepen gedropt ergens in Den Haag. Zij krijgen alleen coördinaten en GPS-apparatuur en moeten op basis daarvan de eindbestemming zien te bereiken. Als het een kinderfeestje met een grote groep is dan kan je de groep verdelen in meerdere groepen en kunnen ze op die manier tegen elkaar strijden en zorgen dat ze als eerste de eindbestemming bereiken. Tijdens de tocht moeten de kinderen allerlei opdrachten uitvoeren, waarbij ook samenwerking belangrijk is. Voor de tocht krijgt iedereen een goede uitleg en aan het einde van de tocht volgt de prijsuitreiking. In totaal duurt de GPS-tocht tussen de 2 en 3 uur.

Escape Room Den Haag

Een leuke activiteit tijdens een kinderfeestje is een Escape Room. Hierbij worden de kinderen in groepen van 5 tot 8 opgesloten in een kamer en hebben ze een uur de tijd om alle opdrachten en raadsels in de kamer uit te voeren. Deze puzzels zitten verstopt, dus ze moeten ze eerst zien te vinden. Door de opdrachten uit te voeren, stuiten ze steeds weer op nieuwe opdrachten. Zo blijft het doorgaan totdat ze de laatste opdracht hebben uitgevoerd en ze de kamer uit kunnen. Elke Escape Room heeft een eigen thema, zodat de kinderen zelf kunnen bepalen welk thema hun leuk lijkt. Niet alle Escape Rooms zijn geschikt voor kinderen, maar er zijn zeker Escape Rooms die geschikt zijn voor een kinderfeestje. Het is een zeer populaire activiteit, waarbij de kinderen goed moeten samenwerken en creatief moeten denken.

Combineren van activiteiten

Er zijn dus heel veel verschillende leuke activiteiten te doen in en rondom Den Haag van Flitz Events. Daardoor kan het voor de kinderen lastig zijn om slechts één activiteit te kiezen. Daarom is het ook mogelijk om voor een voordelig tarief meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Zo worden de kinderen de hele dag vermaakt en hoef je zelf niets meer te verzinnen. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld een uur lang een Escape Room doen om vervolgens te gaan beachvolleybalen of te beachgolfen op het strand. Of ze gaan voor een City Game in Den Haag om daarna een creatieve workshop als het maken van zandsculpturen te volgen. Zo zijn er talloze combinaties te bedenken, zodat het kinderfeestje een groot succes wordt en de kinderen moe en voldaan naar huis terug gaan.

Offerte aanvragen

Als je enthousiast geworden bent dan kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij Flitz Events om de mogelijkheden te bekijken. Je bekijkt welke activiteit of activiteiten je wil doen, je geeft aan wanneer en hoe laat en vermeld ook de grootte van de groep. Op basis daarvan zal Flitz Events contact opnemen en de mogelijkheden te bespreken. In samenspraak is het mogelijk om de activiteiten iets aan te passen en eventueel de activiteit op een andere locatie te houden als dit mogelijk is. Het is verder ook nog mogelijk om een dinerarrangement of barbecue aan de activiteit vast te plakken, zodat de kinderen de verbruikte energie weer kunnen aanvullen. Met mooi weer is een barbecue op het strand een hele leuke afsluiter voor de kinderen en weet je zeker dat ze tijdens het eten allemaal leuke verhalen zullen hebben over de activiteit die ze hebben gedaan.