Flitz-events Review
suiderstrand
De voorkant van het Suiderstrand kijkduin
De tafels van Suiderstrand Kijkduin

Ben jij een levensgenieter, surfer, fijnproever of een combinatie van dit? Kom dan vooral bij ons genieten. Suiderstrand heeft een prachtig uitzicht op de zandmotor en is een hotspot voor de surfers op dit moment. Daarnaast staan wij bekend om de relaxte, fijne sfeer en spontane bediening met een lach. Met je voeten in het zand, genieten van de ondergaande zon en een ijskoude cocktail in je hand? Bij Suider kan het allemaal!
We bieden onze unieke locatie ook aan voor jouw borrel, verjaardag, bruiloft of bedrijfsevent.

Bedrijfsevent

Door onze samenwerking met Flitz-Events is er op het strand een ruime keuze aan sportieve- en avontuurlijke activiteiten. Strandactiviteiten zijn de ultieme manier om de teambuilding naar een hoger level te tillen. Afhankelijk van factoren als groepssamenstelling, grootte en doel kunnen deze activiteiten worden ingezet op jouw beach event! Na de activiteiten kun je met jouw collega’s genieten van een beach bbq om vervolgens de dansvloer onveilig te maken. Do we need to say more?

Bruiloft

De mooiste dag van jullie leven? Die vier je natuurlijk op het mooiste plekje van het strand: hier bij Suiderstrand. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag met het invullen van jullie bruiloft om zo met elkaar de perfecte dag te creëren.
Kortom: bij Suiderstrand vieren we de zomer, doe je mee

"*" geeft vereiste velden aan

Naam