• 25 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen
  • 6000+ uitjes per jaar
  • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee. Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past! Maak een flinke wandeling of fietstocht door de duinen. Met de GPS-duindropping laat Flitz-events u op een leuke en creatieve manier Kijkduin zien.

Parkeren Kijkduin

Kijkduin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

  • Gratis parkeren
  • Grote parkeerterreinen

Activiteiten gecombineerd met een BBQ

Bij zomerse uitjes hoort niet alleen zon, zee en strand, maar ook een strandtent. Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. De strandtenten zijn uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Beste strandtenten in Kijkduin

Kijkduin is een populaire badplaats aan de Nederlandse kust, met een aantal leuke strandtenten waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Een van de bekendste strandtenten in Kijkduin is Strandpaviljoen Habana. Dit is een grote tent met een ruim terras waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht op zee. Ze serveren hier allerlei soorten gerechten, van salades en broodjes tot aan volledige maaltijden. In de avonduren is er vaak livemuziek, dus het is ook een leuke plek om te dansen en te genieten van een gezellige sfeer.

Een andere populaire strandtent in Kijkduin is Strandpaviljoen beachhouse. Dit is een kleiner en meer intiem paviljoen, met een sfeervolle inrichting en een ruim aanbod aan dranken en hapjes. Ze hebben hier ook een ruim terras met uitzicht op zee, waar je heerlijk kunt relaxen in de zon.

Een derde optie is Strandpaviljoen Suiderstrand. Dit is een ruime tent met een sfeervolle inrichting en een ruim aanbod aan gerechten en drankjes. Ze hebben hier ook een mooi terras met uitzicht op zee, waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

Als je op zoek bent naar een leuke plek om te eten en te drinken aan het strand, dan zijn deze drie strandtenten in Kijkduin zeker een bezoek waard. Ze hebben allemaal hun eigen unieke sfeer en aanbod, dus er is voor ieder wat wils. Geniet van het mooie weer, het uitzicht op zee en de heerlijke gerechten en drankjes in een van deze gezellige strandtenten.