Flitz-events Review

Strandfeest kijkduin

strandfeest in Kijkduin

Op zoek naar een strandfeest in Kijkduin? Dan zit u goed bij Flitz-events! In samenwerking met verschillende strandtenten is Flitz-events het evenementen bureau voor de organisatie voor uw strandfeest Kijkduin. Elke strandtent beschikt over een geschikte plek voor een strandfeest in Kijkduin. Kies welke strand het beste u past!

 

 

Lees meer
personen

De mogelijkheden voor een strandfeest Kijkduin?

We vertellen u graag meer over alle opties en helpen u eventueel graag bij het organiseren van het strandfeest. Na jaren lange ervaring en meer dan 3000 strandfeesten te mogen hebben georganiseerd, mogen we ons zeker een specialist noemen op het organiseren van Strandfeesten Kijkduin verschillende strandtenten!

De meeste strandfeest organiseren wij bij bij Habana beachclub te Kijkduin. Habana beachclub is erg geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. In combinatie met Flitz-events kunnen wij een totaal georganiseerde bedrijfsfeest organiseren:

Voorbeeldprogramma Bedrijfsfeest Kijkduin:

U kunt uw eigen starttijd bepalen, dus als u later of eerder wilt starten is dat mogelijk.

Zeskamp-beachgames-scheveningen-Kijkduin-Hoek-van-holland-Bedrijfsuitje-Scheveningen

13.00 uur     Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
14.00 uur     Ontvangst gasten op locatie/strandtent
14.15 uur     Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
14.30 uur     Start van activiteit(en)
15.30 uur     Korte pauze
15.45 uur     Aanvang deel 2 van activiteit(en)
16.45 uur     Einde activiteit(en)
17.00 uur     De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel
17.00 uur     Aansluitend borreluurtje
18.00 uur     Aanvang BBQ/diner/buffet
20.00 uur     Einde programma

We kunnen uw bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgen, zodat u zich er geen zorgen om hoeft te maken. Kom langs bij ons lans op kantoor of bij de uitkozen strandtent en we bespreken graag alle mogelijk.

Garant voor service, kwaliteit en lekker eten

Kwaliteit en flexibiliteit zijn kern merken in onze organisatie en uitvoering. Door een hechte samenwerking met verschillende strand paviljoens kunnen wij een strandfeest aanbieden voor voor elk budget en met de beste service en activiteit. Van sportief tot creatief van jong tot oud, wij kunnen het voor u organiseren en een garantie geven voor een succesvol strandfeest!

Wij zijn het adres voor een strandfeest Kijkduin.

Top 3 Sportieve Activiteiten voor een bedrijfsfeest

Hieronder onze top 3 activiteiten in Kijkduin, u kunt ook kiezen voor een vooraf gemaakt beachdag of combinatie arrangementen.

Top 3 Creatieve Activiteiten voor een bedrijfsfeest

Hieronder onze top 3 creatieve activiteiten in Kijkduin, u kunt ook kiezen voor een vooraf gemaakt beachdag of combinatie arrangementen.

GRATIS PARKEREN!

De Strandtenten in Kijkduin zijn eenvoudig te bereiken vanuit alle richtingen.
Het voordeel om uw bedrijfsfeest in Kijkduin te organiseren is dat u gratis kan parkeren. Door de vele parkeerplekken is er voldoende parkeerruimte.

Tevens is Kijkduin zeer goed te bereiken met openbaar vervoer. Meer informatie over kunt u hier vinden: Gratis parkeren Kijkduin