Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Strand activiteiten Kijkduin

Activiteiten Kijkduin, Personeelsuitje in Nieuw Kijkduin 2020

Op zoek naar strand activiteiten in Kijkduin? Kijkduin is de ideale plek voor activiteiten op het strand. Het strand van Kijkduin is namelijk recentelijk flink verbreed ten behoeve van de versterking van de kust. In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee. Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past! Maak een flinke wandeling of fietstocht door de duinen. Met de GPS-duindropping laat Flitz-events u op een leuke en creatieve manier Kijkduin zien. Kijkduin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

Stappenplan voor het maken van een arrangement:
Stap 1: Bepaal een begin- en eindtijd van uw evenement
Stap 2: Kies uw activiteit(en)
Stap 3: Voeg eventueel een een lunch, BBQ en/of feest toe
Stap 4: Vraag uw offerte aan

Sportieve uitjes activiteiten Kijkduin

Of je het nu verwacht of niet, maar Kijkduin is minstens zo een goede plek voor het beleven van een leuk uitje als elke andere plaats langs de kust van Zuid-Holland. De activiteiten verschillen van elkaar op het gebied van onder andere leerzaamheid, avontuur, plezier en nieuwe ervaringen. Maar welke activiteiten zijn er hier dan te beleven? Dit is de top 5 van uitjes die je in Kijkduin niet mag missen. Ideaal voor een Teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Kijkduin.

Top 3 Creatieve activiteiten Kijkduin / uitjes / vrijgezellenfeest

Strandtent Kijkduin / BBQ Kijkduin

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens. Het zonnetje komt door, tijd voor een heerlijke BBQ voor uw personeel op het strand! In samenwerkingen met verschillende strandtenten kan flitz-events het perfecte bedrijfsuitje voor u organiseren! Er kan gekozen worden uit een groot aantal barbeque arrangementen. De BBQ’s kunnen worden verplaatst, zodat de koks temidden van de gasten de gerechten bereiden. Al 10 jaar lange ervaring met verzorgen uiteenlopende strand evenementen op Kijkduin. Exotisch aangeklede activiteiten, wuivende palmbomen, tropische deuntjes, luxe hangmatten en afsluitend de Tropical Beach BBQ in Kijkduin. Laat het feest maar beginnen!BBQ na activiteiten Kijkduin

Het strand is goed te bereiken en gratis parkeren. Kijkduin heeft een heerlijk strand, met een gezellige, compacte boulevard met allerlei leuke tentjes voor een hapje en een drankje. Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Kijkduin samengesteld waar wij graag mee samenwerken.

Combinatie arrangementen Kijkduin

Op de pagina ziet u een deel van de workshops waaruit uw personeelsuitje strand kan bestaan. Door deze te mixen en te matchen heeft u precies het stranduitje dat past bij de samenstelling van uw groep. Na de uitkozen activiteiten kunnen we de afsluitende barbecue of buffet op het strand bespreken. De prijs van uw uitje is afhankelijk van het aantal deelnemers, gewenste catering en uw activiteiten keuze. Heeft u een bepaald budget en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen! Neem contact op voor de brochures en prijzen van de strandtenten mogelijkheden en beschikbaarheid! En natuurlijk passen wij elk jaar ons pakket aan om wederom weer een onvergetelijk bedrijfsuitje voor u te organiseren.

Wat te doen in Kijkduin

Of je het nu verwacht of niet, maar Kijkduin is minstens zo een goede plek voor het beleven van een leuk uitje als elke andere plaats langs de kust van Zuid-Holland. De activiteiten verschillen van elkaar op het gebied van onder andere leerzaamheid, avontuur, plezier en nieuwe ervaringen. Maar welke activiteiten zijn er hier dan te beleven? Dit is de top 5 van uitjes die je in Kijkduin niet mag missen.

5. Workshop graffiti spuiten

Nu kun je denken “Graffiti? Maar dat is toch helemaal niet toegestaan?”, maar hier hoef je je geen zorgen over te maken. In de workshop graffiti spuiten leer je alle ins en outs over hoe je prachtige kunstwerken kan maken met spuitbussen, in de stijl ‘van de straat’. De workshop wordt op een creatieve en vooral legale wijze gegeven. Een leuke maar ook leerzame workshop, waar je nog veel mooie dingen mee zal kunnen maken. Zolang je dit maar niet doet op de muren van de gemeentegebouwen.

4. Workshop dildo maken

Van het ene taboe naar het andere, maar nu eentje die je liever in de slaapkamer houdt. Letterlijk. Tijdens de workshop dildo maken leer je van verschillende materialen de meest realistische of juist fantasierijke pleziermiddelen te maken, die je volledig naar eigen wens kunt aanpassen. Deze workshop is perfect voor een alternatief vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid of als lucratieve vriendinnenavond. Voor deze workshop hoef je niet eens de deur uit, want het uitje wordt gewoon bij je thuis gehouden. Je vriendinnen zullen nog lang na de workshop aan je vragen hoe je erop kwam, niet serieus natuurlijk.

3. Virtual Reality Experience

Over het namaken van de realiteit gesproken. Een ander uitje dat je kan doen op een locatie naar eigen keuze heeft alles te maken met de huidige trend: de virtual reality-bril, ook wel VR-bril genoemd. Met de Virtual Reality Experience zet je zelf de VR-bril op en waan je je in een wereld die zo echt lijkt dat het net lijkt alsof je er ook daadwerkelijk rondloopt. Ga met je eigen groep op avontuur in deze digitale wereld en beleef de grootste en spannendste avonturen, zonder maar de deur uit te hoeven. Tijdens de Virtual Reality Experience is er een keuze uit meer dan vijftig verschillende ‘werelden’, waar je kan kiezen of je tegen elkaar gaat schieten, de zee induikt, zombies vermoordt of een andere activiteit gaat doen.

2. Sesamstraat Kijkduin

Dit is het perfecte uitje als je samen met kleine kinderen op pad wilt gaan. Heel even is de wereldberoemde Sesamstraat gelegen in Kijkduin, waarin je je in het enorme complex een baan lijdt in een feest der herkenning. Alle bekende figuren uit de televisieserie zijn er vertegenwoordigd en halen alles uit de kast om het je kinderen zo leuk mogelijk te maken. Dansen met Elmo, leren tellen met De Graaf, Ieniemienie helpen een outfit uit te zoeken, alles kan in de Sesamstraat.

1. Het gangenstelsel van de Widerstandweg

Op de Widerstandweg in Kijkduin kun je een zeer spannend avontuur beleven. Het complex vlakbij de boulevard van Kijkduin bestaat uit een ondergronds gangenstelsel. Ga terug in de tijd toen Nederland nog in de Tweede Wereldoorlog zat en ontdek hoe de nazi’s er alles aan probeerde te doen om de geallieerden tegen te houden ons land te bevrijden. Ideaal voor de echte avonturiers en historische helden.

FAQ

⭐ Een uitje organiseren?
Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor activiteiten al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429
⭐ Top 3 activiteiten / uitjes in Kijkduin?
Hieronder vind je de leukste activiteiten voor tijdens uw uitje!
1. Robinson Crusoe Experience
2. Powerkiten Kijkduin
3. Zandsculpturen Kijkduin
⭐ Een compleet verzorgde dag met activiteiten en een BBQ?
Op zoek naar een volledig verzorgde beachdag, een actief uitje of een volledig verzorgd uitje. Alles is mogelijk.