Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

The Wedding Planner / The Hangover

city games - The Weddingplanner The Hangover, scheveningen, Den Haag

Hou je van spanning, samenwerking en strategie? Dan is dit The Wedding Planner / The Hangover echt iets voor jou!

Dit spel wordt gespeeld met behulp van een tablet met GPS. Dankzij deze speciaal ontwikkelde app wordt je rechtstreeks door de stad Den Haag/Scheveningen geleid. Er is van alles fout gegaan tijdens het vrijgezellenfeest, kunnen jullie het huwelijk nog redden? Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken!

Zo werkt The Wedding Planner / The Hangover

Gisteren hebben jij en je vrienden een spectaculair vrijgezellenfeest gehad en daar beleven jullie nu de gevolgen van, namelijk knallende hoofdpijn, misselijkheid en een geheugenverlies. Maar dat is nog niet alles. Het ergste is dat het huwelijk vandaag plaatsvindt en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

Jij en je teamgenoten krijgen elk een tablet met GPS mee. Zo kun je de gouden munten die verspreid liggen door de stad Den Haag/Scheveningen vinden. Via de tablet kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Als ze in de buurt zijn kun je via de tablet taarten in hun gezicht gooien. Als je raak gooit, kan het team van die persoon een minuut lang niets doen. Het team met uiteindelijk de hoogste score wint!

Het doel van dit spel is dat je samen met je team zoveel mogelijk munten moet verzamelen om de schade van vorige nacht te repareren. Ook moeten de ringen en het trouwpak betaald worden met deze gouden munten. Deze moet je vervolgens afleveren bij het stadhuis of de feestlocatie. Om het interessanter te maken zijn er virtuele figuren aan het spel toegevoegd. Betaal de stripteasedanseres van gisteravond af, zodat de pikante foto’s niet gelekt worden. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat je je ex-vriend(in) en je irritante schoonmoeder ontwijkt.

Rennen en niet achterom kijken! Valt het huwelijk nog te redden? We hopen het van harte!

Programma The Wedding Planner / The Hangover

  • Ontvangst door Flitz-events;
  • Uitleg door de gamemasters(instructeurs);
  • Indelen van de teams;
  • Time to play!;
  • Prijsuitreiking.

Het winnende team zal een prijs ontvangen. Het spel zal in totaal ongeveer 2 uur duren. Flitz-events biedt The Weddingplanner / The Hangover aan voor groepen vanaf 10 personen.  Heel veel succes en zorg dat de bruiloft door kan gaan!

Prijzen The Wedding Planner / The Hangover

Groep vanaf 10 personen : € 25,00
Groep vanaf 25 personen : € 22,50
Groep vanaf 50 personen : € 20.00
Groep vanaf 80 personen : € 17,50

Vraag direct offerte aan