Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Leuke Activiteiten

Leuke Activiteiten, Den Haag
Leuke Activiteiten, Den Haag

Leuke activiteiten zijn een geweldige manier om tijd door te brengen met familie en vrienden. Er zijn veel verschillende soorten leuke activiteiten om uit te kiezen, dus er is zeker iets voor iedereen. Een goede optie is om samen een wandeling te maken. Dit kan een geweldige manier zijn om wat beweging te krijgen terwijl u geniet van de schoonheid van de natuur hier sluit onze iPad-tour volledig op aan. Een andere leuke activiteit is het volgen van onze city games. Dit is een geweldige manier om plezier te hebben en blijvende herinneringen te creëren. Wat u ook kiest om te doen, tijd samen doorbrengen met iets leuks zal zeker een blijvende band scheppen.


Voor wie zijn onze leuke activiteiten bedoeld?

Flitz-events leuke activiteiten zijn perfect voor iedereen! Onze activiteiten zijn geweldig voor volwassenen die een leuk dagje uit willen hebben, kinderen die een verjaardagsfeestje willen hebben dat ze nooit zullen vergeten, families die een band willen opbouwen door middel van vriendschappelijke competitie, scholen die op zoek zijn naar een leuke en unieke excursie, en bedrijven die op zoek zijn naar teambuilding oefeningen. Het maakt niet uit wie u bent of wat u ook zoekt, Flitz-events heeft de perfecte leuke activiteit(en) voor u!

Wat voor soort activiteiten maken wij mogelijk bij Flitz-events?

Bij Flitz-events bieden we een verscheidenheid aan leuke activiteiten om u te vermaken. Voor de sportievelingen hebben we stranduitjes en combinatie arrangementen. Onze city games zijn perfect voor wie op ontdekkingstocht wilt, en rondvaarten zijn een heerlijke manier om te ontspannen en te genieten van de stad. GPS-tochten zijn perfect voor wie van een uitdaging houdt, en de pubquiz is een leuke manier om uw kennis te testen. Wat uw interesses ook zijn, wij hebben een leuke activiteit die bij u past. Dus kom en doe mee met Flitz-events voor wat plezier!

Leuke activiteiten op maat

Flitz-events biedt een breed scala aan leuke activiteiten die perfect zijn voor groepen van elke omvang. Van sportieve stranduitjes tot combinatiepakketten met citygames, rondvaarten en GPS-tours, wij hebben voor ieder wat wils. En als geen van onze standaard aanbiedingen u aanspreekt, stellen we graag een activiteit op maat samen die aan uw wensen voldoet. Dus of u nu op zoek bent naar een leuke manier om een middag door te brengen met vrienden of een spannende teambuilding oefening voor uw werknemers, Flitz-events is de perfecte plek om te beginnen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen.

Originele Activiteiten

 

De leukste activiteiten om te doen zijn natuurlijk de originele activiteiten. Je wilt iets hebben om over na te praten. Een activiteit die beslist voor een originele activiteit door kan is de workshop ijssculpturen maken. Het is een vakmanschap, die slechts een kleine groep wereldwijd beheerst. Leer van professionele instructeurs hoe je van een blok ijs een waar kunstwerk kan maken. Doe het alleen of doe het samen en zorg voor een origineel beeld. Ideaal voor in de winter. Een andere originele activiteit is Archery attack.  Het is een soort paintball, maar dan met pijl en boog. De pijlen hebben foam-tops, zodat je veilig op elkaar kan schieten. Het gezicht wordt beschermd met maskers. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en je moet de tegenstanders en hun target zien te raken. Een originele en sportieve activiteit.

 

Creatieve activiteiten

 

Ook voor creatieve activiteiten zit je goed bij Flitz Events. Denk bijvoorbeeld aan een workshop slippers pimpen of een workshop graffiti spuiten. Je kan je creativiteit de vrije loop laten en zien hoeveel talent je hebt. Die talenten kan je ook naar boven laten komen in andere creatieve activiteiten, zoals een workshop cocktails maken of een workshop schilderen. Voor een creatieve en originele activiteit kies je voor de workshop graffiti spuiten. Normaal gesproken illegaal, maar zo heb je de kans om het toch eens een keer legaal te mogen doen. Maak samen of alleen een waar kunstwerk op het doek. Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze (legaal) graffiti hebben gespoten? Daarnaast zorgen de creatieve activiteiten er ook nog eens voor dat je iets moois hebt om mee naar huis te nemen. Behalve bij de workshop cocktails maken. Die is hopelijk al op als het tijd is om naar huis te gaan.

 

Bijzondere activiteiten

 

Flitz Events heeft nog veel meer bijzondere en leuke activiteiten om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de bijzondere activiteit zandsculpturen maken. Wie weet heb je het al eens geprobeerd op het strand, maar grote kans dat het niet zo mooi werd als je weleens ziet bij kunstenaars. Bij Flitz Events leer je hoe je een zandsculptuur maakt van professionals, waardoor je een grotere kans van slagen hebt. Wees fantasierijk en creëer iets unieks en bijzonders. Een andere bijzondere activiteit is de Robinson Crusoe Experience, waarbij je aan de hand van proeven uit de handen van kannibalen moet zien te blijven. Mensen kijken vast wel op als je vertelt dat je aan kannibalen bent ontsnapt. Verder heb je ook de winterspelen, waarbij je je in een prachtig ski dorp waant. Ideaal als een wintersport toch te duur blijkt. Doe allerlei winteractiviteiten en wie weet ben jij aan het einde van de avond de Après-ski koning of koningin.

 

Sportieve activiteiten

 

Als je van de sportieve activiteiten bent dan heb je ook een ruime keuze bij Flitz Events. Kies bijvoorbeeld voor het leren van Powerkiten en laat je door een vlieger over het strand heen trekken. Of ga voor blokarten en doe dit terwijl je in een wagen zit. En zo zijn er nog veel meer sportieve activiteiten. Wat dacht je van beachboerengolf? Golfen, maar dan op het strand. Een hele leuke en bijzondere activiteit. Of ga voor bubbelvoetbal, waarbij je niet alleen de bal, maar ook de tegenstander moet zien te raken. Activiteiten die allemaal net iets anders zijn. Sporten, maar dan heel bijzonder en uniek.

 

Leuke, bijzonder en originele activiteiten in Zuid-Holland

 

Dus als je op zoek bent naar leuke activiteiten dan moet je bij Flitz Events zijn. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt hier originele en bijzondere activiteiten in heel Zuid-Holland. Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit of graag een activiteit op het strand wil doen. Vaak zijn er ook wensen te combineren en kan je dus ook kiezen uit sportieve activiteiten op het strand. Bekijk alle mogelijkheden aan leuke activiteiten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Kies voor een uitje met een activiteit dat net even iets anders is, zodat het je dag net dat beetje specialer maakt