Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Leuke Activiteiten

Leuke Activiteiten, Den Haag
Leuke Activiteiten, Den Haag

Als je op zoek bent naar een uitje met familie, vrienden, collega’s of kinderen dan ben je op zoek naar leuke activiteiten. Bij Flitz Events heb je een heel groot assortiment aan leuke activiteiten om te doen. Je vindt hier originele, creatieve, bijzondere en sportieve activiteiten. De activiteiten zijn op diverse plekken in Zuid-Holland te doen, zodat je ook nog eens de ideale locatie uit kan zoeken. Er zit altijd een leuke activiteit tussen, die iedereen leuk vindt om te doen. Zo zorg je ervoor dat iedereen een leuke dag heeft en met een tevreden gevoel terug naar huis gaat.

Originele Activiteiten

De leukste activiteiten om te doen zijn natuurlijk de originele activiteiten. Je wilt iets hebben om over na te praten. Een activiteit die beslist voor een originele activiteit door kan is de workshop ijssculpturen maken. Het is een vakmanschap, die slechts een kleine groep wereldwijd beheerst. Leer van professionele instructeurs hoe je van een blok ijs een waar kunstwerk kan maken. Doe het alleen of doe het samen en zorg voor een origineel beeld. Ideaal voor in de winter. Een andere originele activiteit is Archery attack.  Het is een soort paintball, maar dan met pijl en boog. De pijlen hebben foam-tops, zodat je veilig op elkaar kan schieten. Het gezicht wordt beschermd met maskers. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en je moet de tegenstanders en hun target zien te raken. Een originele en sportieve activiteit.

Creatieve activiteiten

Ook voor creatieve activiteiten zit je goed bij Flitz Events. Denk bijvoorbeeld aan een workshop slippers pimpen of een workshop graffiti spuiten. Je kan je creativiteit de vrije loop laten en zien hoeveel talent je hebt. Die talenten kan je ook naar boven laten komen in andere creatieve activiteiten, zoals een workshop cocktails maken of een workshop schilderen. Voor een creatieve en originele activiteit kies je voor de workshop graffiti spuiten. Normaal gesproken illegaal, maar zo heb je de kans om het toch eens een keer legaal te mogen doen. Maak samen of alleen een waar kunstwerk op het doek. Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze (legaal) graffiti hebben gespoten? Daarnaast zorgen de creatieve activiteiten er ook nog eens voor dat je iets moois hebt om mee naar huis te nemen. Behalve bij de workshop cocktails maken. Die is hopelijk al op als het tijd is om naar huis te gaan.

Bijzondere activiteiten

Flitz Events heeft nog veel meer bijzondere en leuke activiteiten om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de bijzondere activiteit zandsculpturen maken. Wie weet heb je het al eens geprobeerd op het strand, maar grote kans dat het niet zo mooi werd als je weleens ziet bij kunstenaars. Bij Flitz Events leer je hoe je een zandsculptuur maakt van professionals, waardoor je een grotere kans van slagen hebt. Wees fantasierijk en creëer iets unieks en bijzonders. Een andere bijzondere activiteit is de Robinson Crusoe Experience, waarbij je aan de hand van proeven uit de handen van kannibalen moet zien te blijven. Mensen kijken vast wel op als je vertelt dat je aan kannibalen bent ontsnapt. Verder heb je ook de winterspelen, waarbij je je in een prachtig ski dorp waant. Ideaal als een wintersport toch te duur blijkt. Doe allerlei winteractiviteiten en wie weet ben jij aan het einde van de avond de Après-ski koning of koningin.

Sportieve activiteiten

Als je van de sportieve activiteiten bent dan heb je ook een ruime keuze bij Flitz Events. Kies bijvoorbeeld voor het leren van Powerkiten en laat je door een vlieger over het strand heen trekken. Of ga voor blokarten en doe dit terwijl je in een wagen zit. En zo zijn er nog veel meer sportieve activiteiten. Wat dacht je van beachboerengolf? Golfen, maar dan op het strand. Een hele leuke en bijzondere activiteit. Of ga voor bubbelvoetbal, waarbij je niet alleen de bal, maar ook de tegenstander moet zien te raken. Activiteiten die allemaal net iets anders zijn. Sporten, maar dan heel bijzonder en uniek.

Leuke, bijzonder en originele activiteiten in Zuid-Holland

Dus als je op zoek bent naar leuke activiteiten dan moet je bij Flitz Events zijn. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt hier originele en bijzondere activiteiten in heel Zuid-Holland. Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit of graag een activiteit op het strand wil doen. Vaak zijn er ook wensen te combineren en kan je dus ook kiezen uit sportieve activiteiten op het strand. Bekijk alle mogelijkheden aan leuke activiteiten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Kies voor een uitje met een activiteit dat net even iets anders is, zodat het je dag net dat beetje specialer maakt.