Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Escape room Scheveningen sportdag The pirates of the northsea
Escape room Scheveningen sportdag The Mummys tomb
Escape room Scheveningen sportdag Mission Impossible
 • Hoge en gemiddelde moeilijkheidsgraad
 • Complete ervaring
 • Voor jong en oud!

Deze Escape Room Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room Scheveningen) ga je met een groep op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende 7 ruimtes. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt. Je vergeet tijd en realiteit…
Een spannende maar bovenal unieke activiteit voor een universitaire, hbo- of mbo introductiedag, of natuurlijk voor basisscholieren en middelbare scholieren! Voor ieder wat wils. Op deze manier leren jullie de verschillende klasgenoten kennen en ontdek je elkaars sterke punten.

Wat is een escape room?

Een escape room is een soort geavanceerd spel waarbij spelers samen in een kamer worden opgesloten en moeten proberen te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Het doel van het spel is om door middel van logisch denken, samenwerking en het oplossen van raadsels en puzzels, de uitgang te vinden. De kamers zijn meestal thematisch ingericht en hebben een verhaallijn die de spelers volgen. Het is een populaire vorm van teambuilding en vermaak, waarbij spelers hun vaardigheden en samenwerking moeten aanspreken om te ontsnappen. Tijdens de escaperoom kun je uiteraard om hints vragen als je niet verder komt.
Zo werken jullie toe naar het oplossen van het mysterie, om ervoor te zorgen dat jullie binnen een uur weer uit de ruimte zijn.
Onze escape room is voor:

 • Basisschoolleerlingen
 • Middelbare scholieren
 • MBO/HBO/Universitaire studenten
 • En natuurlijk voor onderwijzers

Escape room: The Mission Impossible

Voor deze, bijna onmogelijke missie, zijn wij op zoek naar een team van uitstekende spionnen. Er moet ingebroken worden in het lab om het virus te stelen. In het lab kom je veel obstakels tegen. Als het lukt om de missie te voltooien, ligt er een mooie beloning klaar.
Accepteren jullie de missie?

Escape room: The Mummy’s Tomb

Ervaar het oude Egypte in onze zeer realistische escaperoom Scheveningen. Jullie, als top team van archeologen, ontdekken de geheime tombe van Achnaton. Maar wees gewaarschuwd! Deze plek is niet zonder reden afgesloten..

Escape room: The Pirates of the North Sea

Jouw team van landrotten zullen je moeten bewijzen tijdens deze reis. Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord van het schip van beruchte piraten! Deze magische reis zal je leven veranderen!

Onze Escaperooms

 • Originele kamers
 • Handgemaakte kamers
 • Hoge en gemiddelde moeilijkheidsgraad
 • Complete ervaring

Prijzen

2 personen€70,- per kamer
4 personen€90,- per kamer
6 personen€100,- per kamer
8 personen€120,- per kamer
Met meer dan 8 personen?Vraag een offerte aan!
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Activiteit + BBQ€50,- per kamer

Escape room combineren met een horeca arrangement

Al vanaf € 70 per kamer
Een escape room is een interactieve beleving waarbij je als groep samenwerkt om uit een kamer te ontsnappen binnen een beperkte tijd. Dit maakt het niet alleen een leuke en uitdagende activiteit, maar ook een geweldige manier om te bouwen aan teamgeest en communicatieve vaardigheden.
Maar waarom zou je jezelf beperken tot alleen een escape room? Door deze activiteit te combineren met een heerlijke lunch of borrel, creëer je niet alleen een volledige dag uit, maar ook een kans om de band tussen teamleden verder te versterken en te netwerken.
Na een uitdagende escape room, is er niets beter dan samen te ontspannen en te genieten van een lekkere maaltijd of borrel. Dit biedt de perfecte gelegenheid om over de ervaringen van de escape room te praten en te reflecteren op hoe het team heeft samengewerkt.
Bovendien is het ook een manier om nieuwe ideeën uit te wisselen en plannen te maken voor de toekomst.

Onze werkwijze

Elvira van Dijk
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Fantastische escaperoom. Leuk personeel en maakte met zijn grappige commentaar echt onze escaperoom geweldig. We komen zo wie zo terug om de piraten nog een keer te doen of de mummy.
Marianne M
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Wat een geweldig leuke escaperoom. Vanwege de te grote groep hebben we ons gesplitst. Een groep heeft the pirates gedaan, de andere groep the mummy. De laatste was ook erg spannend, het begin was erg moeilijk en heeft ons veel tijd gekost, we waren ook net te laat klaar, we komen terug zodat we de kamers nog eens kunnen ruilen als groep zijnde. Het was echt top.
Martine van Buren
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Met z’n twee The mummy’s tombe gespeeld! Wat was het tof! Helemaal meegenomen in het verhaal, en bij betreden van de tombe werd het echt menes! Contact was erg goed, en tussen door een tip was erg prettig!. Vriendin was zwanger en hier werd top rekening mee gehouden! Wij komen heel graag terug!
"Je vergeet tijd en realiteit... durven jullie de uitdaging aan te gaan?"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Veelgestelde vragen

FAQ

 • Wat is de minimale leeftijd voor de Escape Room in Scheveningen?
  De Escape Rooms van Unlock Scheveningen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar.
 • Wat kost de escape room in Scheveningen?
  120 euro per kamer
 • Mijn team is groter, wat nu?
  Er kunnen maximaal 8 mensen tegelijk in één Escape Room. Dus mochten jullie met meer personen zijn, dan kunnen we de groep splitsen in twee sessies. Daarnaast bieden we nog andere activiteiten aan, waardoor er opties genoeg zijn om in combinatie te doen met de Escape Room.

Teambuilding en kennis maken staan centraal

Tijdens de escape room gaan jullie aan de slag met verschillende vraagstukken en raadsels. Uiteraard draait het om samenwerken en logisch nadenken over de uitdagende puzzels.

Doordat jullie veel moeten overleggen, samenwerken en communiceren wordt de teambuilding versterkt en leren jullie elkaar op een gezellige manier kennen. Hierdoor zal de eerste schoolweek een stuk prettiger voelen dan wanneer je zonder enige kennis op de school arriveert.

Voordelen escape room

Teambuilding: Escape rooms zijn een geweldige manier om te werken aan teambuilding en samen te werken als een team om problemen op te lossen.

Uitdaging: Escape rooms zijn uitdagend en zorgen ervoor dat de deelnemers hun denkvermogen en logische vaardigheden gebruiken om opdrachten op te lossen.

– Plezier: Escape rooms bieden een leuke en onvergetelijke ervaring die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt delen.

Stressreductie: Escape rooms zijn een manier om te ontspannen en stress te verminderen door de deelnemers zich volledig te concentreren op de opdrachten.

Verbetering van het geheugen: Door de uitdagingen en opdrachten die in een escape room worden aangeboden, verbetert het geheugen van de deelnemers.

Een alternatieve vorm van entertainment: Escape rooms bieden een alternatieve vorm van entertainment die afwijkt van de gebruikelijke films of restaurantbezoeken.

Gemeenschappelijke ervaring: Escape rooms zijn een gemeenschappelijke ervaring die de deelnemers zullen onthouden en herinneren als een onvergetelijke gebeurtenis.

Escape room combineren met andere activiteiten

De escape room is een uur vol spannende puzzels en tijdsstress. Een unieke activiteit die niet voor niets vaak wordt gekozen als introductiedag voor hbo- en mbo-studenten. Na afloop van de escape rooms is er uiteraard veel te bespreken. Hoe leuk is het dat je de activiteit vervolgens kunt combineren met een heerlijke lunch of borrel? Of natuurlijk een nieuwe activiteit!

Bij Flitz-Events is het mogelijk om de escape room te combineren met een andere activiteit. Kies bijvoorbeeld voor een andere escape room, of pak het wat sportiever aan met de Expeditie Robinson Experience. Volop keuze!

Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij de invulling van een dagvullend programma.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp