Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Lasergamen Den Haag
Lasergamen Den Haag
Uitjes Noord-Holland Lasergamen
 • Sportief
 • competatief
 • strategie durf en teamwork
 • Indoor

Heb je zin in de nieuwste vorm van lasergamen Den Haag of op locatie? Kies dan voor lasertagging in Den Haag. Het is een ultiem spannend spel wat in een groep wordt gespeeld. Lasertagging kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Zie het als een videogame in real life!
Lasergamen is het strijden van twee groepen tegen elkaar, en dan mogen ze op elkaar schieten. Je schiet hierbij met speciale geweren en alle deelnemers hebben een speciaal pak aan. Het is hierdoor ook helemaal veilig en dan worden de punten voor je bijgehouden. Lasertagging Den Haag kan ook met andere activiteiten worden gecombineerd die wij van Flitz Events aanbieden.
Laser tagging is voor:

 • Basisschoolleerlingen
 • Middelbare scholieren
 • MBO/HBO/Universitaire studenten
 • En natuurlijk voor onderwijzers

Prijzen

Scholen€12,50 p.p.
Kinderen€15,- p.p.
Volwassenen€17,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 12.50 p.p.
Samen stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer een van onze vele activiteiten met een lunch, BBQ, of afsluitende borrel. Een ideale manier om samen met je medestudenten na te praten over de geweldige middag lasergamen en de verrassende momenten tijdens het spel.
Elke locatie heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling en sfeer. Door ons brede netwerk van beachclubs en horeca locaties vinden we de ideale locatie die bij jullie wensen past. Kies voor sushi, bbq, pizza of tal van anderen horeca arrangementen. Wanneer je specifieke wensen hebt voor de horeca afname kunnen wij je in contact brengen met de juiste persoon van de des betreffende locatie zodat je dag helemaal vlekkeloos verloopt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met ieders dieet wensen en allergieën.

Onze werkwijze

Jessica
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Lasergamen in Den Haag was geweldig! Professioneel en georganiseerd. Vriendelijk personeel en gemakkelijk te gebruiken laserpistolen. Een leuke en actieve activiteit voor alle leeftijden. Ik zal zeker terugkomen!
Jozeph
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Lasergamen is leuk, actief en een geweldige manier om even actief bezig te zijn!
Gerdine
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Lasergamen is een leuke en spannende activiteit. Professioneel georganiseerd en gemakkelijk te spelen. Aanbevolen voor alle leeftijden.
"De perfecte activiteit voor een fanatieke teambuildingsmiddag! Ook nog is heerlijk gegeten erna"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Robinson Crusoë
Robinson Crusoë
2 uur
10 - 1500

Robinson is een ware teambuildings activiteit op het stand. Kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wilt dat nou niet?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Shoot Out / Archery Tag
Shoot Out / Archery Tag
1,5 uur
6 - 100

Een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijlen! Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Blokarten
Blokarten
1 - 2 uur
5 - 150

Blokarten in Scheveningen of Hoek van Holland? Dat komt goed uit! Wij bieden al ruim 10 jaar blokarten & strandzeilen aan op het strand.

 • Uitdagend en laagdrempelig
 • Heel wendbaar, hoge accelaratie
 • Rij in no-time weg
v.a. €20,- p.p.

Veelgestelde vragen

(3)

 • Hoeveel kost het lasergamen?
  Wij bieden verschillende prijspakketten aan voor het lasergamen. De prijs ligt aan wat voor pakket je kiest.
 • Met hoeveel mensen kan ik lasergamen?
  Flitz-Events bied het lasergamen aan voor groepen vanaf 10 tot en met 30 personen.
 • Hoelang duurt het lasergamen?
  Een ronde duurt ongeveer 10 tot 15 minuten

Combineer laser gamen met een andere activiteit

Op zoek naar een dagvullend programma voor de introductiedag? Ook dat is uiteraard geen probleem! Bij Flitz-Events is het mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. Zo kun je na een uurtje laser gamen ook kiezen voor een nieuwe activiteit. Kies bijvoorbeeld voor de Zeskamp, om de teambuilding verder te stimuleren. Of ga voor een creatieve workshop, zoals de workshop cocktails maken, waar je heerlijke cocktails gaat shaken!bLasergamen is een interactieve en energieke activiteit waarbij deelnemers met laserschieters in teams tegen elkaar spelen in een donkere, gecontroleerde omgeving. Het doel is om te scoren door middel van het richten van laserstralen op de sensoren op de uitrusting van de tegenstanders.

Lasergamen is een unieke combinatie van beweging, teamwork en strategie. Het is een uitstekende manier om samen te werken en tegelijkertijd te genieten van actie en avontuur. De activiteit is geschikt voor jong en oud en kan in verschillende instellingen worden gespeeld, waaronder indoor locaties, parken en bosgebieden.

Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit die een onvergetelijke ervaring biedt voor zowel individuen als groepen. Tal van mogelijkheden op en langs het strand van Scheveningen. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De leukste sport- en introductiedagen vind je bij Flitz-Events!

Teambuilding en kennis maken staan centraal

Tijdens de unieke activiteit gaan jullie aan de slag om te winnen van de tegenpartij, door net even wat scherper te schieten dan je tegenspelers. Een spannende activiteit die veel vraagt van jullie tactische vermogen. Doordat jullie veel moeten overleggen, samenwerken en communiceren wordt de teambuilding versterkt en leren jullie elkaar op een leuke manier kennen. Hierdoor zal de eerste schoolweek een stuk prettiger voelen dan wanneer je zonder enige kennis op de school arriveert.

Voordelen lasergamen als introductiedag

Er zijn diverse voordelen aan lasergamen, waaronder:

 1. Team building: Lasergamen is een geweldige manier om mensen te verenigen en samen te werken. Het versterkt de communicatie en samenwerking tussen teamleden.
 2. Uitdaging: Lasergamen is een uitdagende activiteit waarbij spelers op een creatieve manier moeten denken en samenwerken om het spel te winnen.
 3. Veiligheid: Lasergamen is een veilige activiteit omdat er geen schade aangericht kan worden aan personen of eigendommen.
 4. Technologie: Lasergamen maakt gebruik van de nieuwste technologieën, wat het spel nog uitdagender en spannender maakt.
 5. Fun: Lasergamen is gewoon leuk! Het biedt een unieke en opwindende ervaring die mensen blijft bij hen.
 6. Geschikt voor alle leeftijden: Lasergamen is geschikt voor mensen van alle leeftijden, waardoor het een geweldige activiteit is voor families, vriendengroepen en bedrijfsuitjes.
 7. Buiten de deur: Lasergamen is een activiteit die je niet thuis kunt doen, waardoor je de deur uit bent en in de buitenlucht kunt bewegen.
Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp