Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Brandingraften
branding raften
branding raften
raften
Branding raften scheveningen
 • Ervaren instructeurs
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Wetsuits in alle maten
 • Helmen & vesten

De branding raft is niet alleen geschikt voor groepen volwassenen, maar ook voor jongeren. Voor een introductiedag voor mbo- en hbo-studenten is het een unieke ervaring om samen het avontuur aan te gaan. Het biedt de kans om elkaar beter te leren kennen, te leren samenwerken en te ervaren wat het is om uit je comfortzone te stappen. Na de rafting kunnen de studenten samen lunchen of borrelen om bij te praten over de onvergetelijke ervaringen.

Laat de branding rafting onderdeel zijn van jullie unieke introductiedag en maak er een onvergetelijke dag van. Het samenwerken en het uitdagen van elkaar zal voor verbondenheid en herinneringen zorgen die blijven hangen. Dus, waag je samen met de andere studenten aan deze unieke uitdaging en beleef de adrenaline en de lol op de branding raft!

Wat is branding raften?

Op zoek naar een spannend en avontuurlijk uitje? Dan is raften in de Noordzee een uitstekende keuze! Samen met maximaal 12 personen stap je in een opblaasbare raft en trotseer je de golven van de Noordzee. De raft wordt bestuurd door een ervaren instructeur die je meeneemt op een spectaculaire tocht langs de kust.

Rafting vereist samenwerking en doorzettingsvermogen, dus het is niet alleen een leuk uitje, maar ook een uitdaging voor elk team. Na de korte uitleg door de instructeur, is het aan jullie om de golven de baas te worden. Peddelen, snelheid maken en sturen: alleen door als team samen te werken kun je de golven overwinnen.

Na afloop van de raftingtocht, die ongeveer twee uur duurt, kun je bijvoorbeeld nog een lekkere BBQ houden op het strand. Voor een complete dag uit kun je branding raften bovendien combineren met andere activiteiten, zoals powerkiten of de Robinson Experience.

Branding raften is een unieke ervaring die steeds populairder wordt onder mensen die op zoek zijn naar avontuur. Het is een manier om de kracht van de Noordzee te ervaren en te genieten van het prachtige uitzicht op zee en het landschap van de Noordzee.

Branding raften is op niveau in te delen voor:

 • Basisschoolleerlingen
 • Middelbare scholieren
 • MBO/HBO/Universitaire studenten
 • En natuurlijk voor onderwijzers

Inbegrepen:

 • Professionele instructeurs
 • Helmen
 • Zwemvesten
 • Wetsuits in alle maten

Prijzen

Vanaf 8 personen€ 35,00 p.p.
Vanaf 12 personen€ 30,00 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,00 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Raften, BBQ, 2 uur Drankarrangement & 2 Consumptiesvanaf €65,- p.p.
Branding Raften & Bubble voetbalvanaf €40,- p.p.

Lekker eten na afloop van raften

Al vanaf € 25 p.p.
Bij een leuk dagje uit hoort meestal ook lekker eten en drinken. Je kiest uit allerlei mogelijkheden: een BBQ op het strand, eten aan boord van een rondvaartboot, in een van de strandtenten of op een andere locatie. Wij zorgen voor alles: van borrelhapjes tot pizza, sushi, eten van de kaart of een uitgebreide barbecue. Zo kan de unieke introductiedag afgesloten worden met een gezellige borrel, zodat jullie ook de ruimte krijgen om lekker bij te praten over de unieke dag en het komende schooljaar.
Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Er is ook de mogelijkheid een slecht weer scenario af te spreken. Wij zorgen dan voor een hartstikke leuke vervangende activiteit binnen.

Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14:00
Ontvangst op Locatie
14:15
Introductie instructeur
14:30
Start activiteit
16:30
Afronding activiteit
Optioneel
17:00
Aansluitend borreluurtje
18:00
Aanvang Diner/BBQ

Onze werkwijze

Julian de Roos
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Branding raften is echt een bijzondere & leuke ervaring! Alleen met teamwork kom je vooruit en daarom leek het mij gepast om het met vrienden te doen. We hebben er geen spijt van.
Milano Nijmans
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Bij aankomst had ik al door dat de begeleider overal verstand van had. Hij stond met een grote glimlach over de teambuilding te vertellen. We hebben het echt ontzettend leuk gehad!
Eyup Aslan
31 januari 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
bij minder weer is het raften nog altijd een feestje! Je zit stevig in de boot en het veiligheidsvest zit comfortabel. Afgesloten met een barbecue.
""

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Robinson Crusoë
Robinson Crusoë
2 uur
10 - 1500

Robinson is een ware teambuildings activiteit op het stand. Kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wilt dat nou niet?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Populair
Powerkiten
Powerkiten
1,5 - 2 uur
2 - 500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand van Scheveningen langs het water met vliegers in alle soorten en maten.

 • Outdoor
 • Sportief
 • Strand
 • Teambuilding
 • Slecht weer scenario
v.a. €15,- p.p.
Zeskamp
Zeskamp
2 uur
10 - 1500

Hét uitje op maat met een perfecte mix tussen passief en actief geschikt. Stel je eigen zeskamp samen uit ons brede assortiment aan spellen.

 • GRATIS PRIJSBEKER
 • 6 SPELLEN NAAR KEUZE
 • TEAMBUILDING
v.a. €15,- p.p.
Shoot Out / Archery Atag
Shoot Out / Archery Atag
1.5 uur
8 - 100

Een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijlen! Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen (1)

 • Hoe gaat branding raften?
  Na een korte uitleg door een ervaren instructeur stappen jullie in de boot. Nu komt het aan op samenwerken. Iedereen moet tegelijk peddelen, er moet snelheid worden gemaakt én er moet worden gestuurd. Anders gaat het niet lukken die hoge omslaande golven de baas te worden. Een nat pak zal je wel halen maar hoe nat bepalen jullie zelf. Zorg vooral dat je binnenboord blijft. Hartsikke spannend en leuk en geweldig om te doen tijdens een feestje. Het raften duurt ongeveer twee uur. Na afloop kunnen jullie als je dat wilt ook een BBQ houden op het strand. Wij zorgen graag voor een perfect uitstapje.

Introductiedag voor scholieren, leerlingen en studenten

Branding raften is ook een geweldige activiteit voor introductiedagen voor basisscholen, middelbare scholen en hogescholen. Het is een uitdaging voor studententeams om samen te werken en doorzettingsvermogen te tonen. Tijdens de branding raftingwedstrijd kun je ontdekken welke vrienden, klasgenoten, collega’s of klanten het beste samenwerken. Het is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en tegelijkertijd te genieten van een avontuurlijke sport.

Kortom, branding raften is een onvergetelijke ervaring die zeker het overwegen waard is voor iedereen op zoek naar avontuur en samenwerking in de Noordzee.

Teambuilding activiteit

Voor hbo- en mbo-introductiedagen is raften heel geschikt. Zeker als jullie ook aan teambuilding willen doen. Er zal flink moeten worden samengewerkt, zoals tegelijk peddelen, en je kunt ook een wedstrijdelement toevoegen voor nog meer spanning. Laat meerdere boten de zee op gaan en kijk welk team het beste samenwerkt, het eerste de boei passeert en als eerste terug is bij het strand.

Spektakel gegarandeerd tijdens deze onvergetelijke ervaring!

Voordelen branding raften

Er zijn vele voordelen aan branding raften. Hieronder vindt u enkele belangrijke voordelen:

Teambuilding: Branding raften vereist samenwerking en communicatie tussen de deelnemers. Hierdoor kunnen ze beter samenwerken en hun teamworkvaardigheden verbeteren.

– Fysieke uitdaging: Raften vereist fysieke inspanning en dus is het een geweldige manier om in beweging te komen en fit te blijven.

– Avontuurlijk: Branding raften is een avontuurlijke activiteit die mensen opzoekt naar uitdaging zeker aanspreekt.

– Natuurbeleving: Tijdens het raften kun je genieten van de prachtige uitzichten op zee en het landschap van de Noordzee.

– Onvergetelijke ervaring: Branding raften is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Het is een mooie herinnering voor later.

– Zelfvertrouwen: Door het uitvoeren van uitdagende activiteiten, zoals branding raften, kun je je zelfvertrouwen versterken en persoonlijke groei bevorderen.

– Stressreductie: Activiteiten in de natuur, zoals branding raften, kunnen helpen bij stressreductie en ontspanning.

Combineer raften met een andere outdoor activiteiten

Flitz-events organiseert nog veel meer uitjes voor teambuilding. Een mega vlieger bouwen bijvoorbeeld! Ook zijn er allerlei superleuke workshops waaraan je kunt deelnemen, ook aan het strand. Na afloop heerlijk eten en met elkaar napraten in een van de gezellige strandtenten.

Combineren is uiteraard mogelijk. neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zodat we een dag kunnen samenstellen vol plezier en teambuilding.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp