Flitz-events Review

Teamuitje Noordwijk

Geen jouw team een boost op het gebied van teambuilding. Laat Flitz Events een gezellig en uniek teamuitje Noordwijk voor je organiseren en leg de focus meer op het doen van een leuke activiteit en op het verbeteren van de onderlinge band. In Noordwijk is er genoeg gelegenheid om leuke, actieve, maar ook leerzame teamuitjes met elkaar te doen. Elke activiteit is te doen in verschillende omstandigheden die bij jouw team passen.

Wij hebben meer dan 100 super leuke activiteiten die zowel indoor als outdoor gespeeld kunnen worden. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale teamuitje Noordwijk, wij bieden leuke sportieve activiteiten zoals: Expeditie Robinson, Bubble voetbal en ook Powerkiten is heel erg populair om te doen.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Hoeveel collega’s kan ik meenemen?

Wij kunnen voor zowel kleine als hele grote groepen een origineel teamuitje verzorgen. Ons geschoolde team met 25+ jaar ervaring helpt je graag om alle mogelijkheden te bespreken. Het is voor ons geen probleem om een teamuitje met 5000+ man te verzorgen. Maar een teamuitje kleine groep met 6 personen of minder is ook helemaal geen probleem. Deze garantie bieden wij jullie maar al te graag! Populaire activiteiten voor kleine groepen zijn powerkiten, een cocktail workshop, een escape room spelen of het spannende beach volleybal toernooi.

Onze teamuitjes zijn duurzaam en milieubewust!

Voor onze activiteiten maken we uitsluitend gebruik van duurzame en herbruikbare materialen. Omdat we vaak buiten werken, hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Flitz-Events is jouw beste keuze voor een duurzaam en onvergetelijk teamuitje Noordwijk! En dat al vanaf 9,95,- per persoon.

duurzame teamuitjes

Noordwijk activiteiten strand

Het grootste verschil in verschillende soorten teamuitjes die je in Noordwijk kan doen, is of je de activiteit nu doet binnen in een locatie of in de frisse buitenlucht. Buiten is er in Noordwijk en omgeving genoeg te doen. Je kan natuurlijk een activiteit doen die te maken heeft met de bloembollen hier uit de Bollenstreek, maar wat dacht je van iets spannender dan dit? In Noordwijk kan je bijvoorbeeld ons mateloos populaire programma Be Robinson crusoe Experience boeken, waarin het belangrijk is dat jouw team het snelste, sterkste en slimste is om de nummer één-positie te bereiken in het spel. Zodra je beach games Noordwijk wilt spelen is deze activiteit echt een aanraden!. Is jouw team meer van het ontdekken van de stad dan van de natuur? Dan kan je ook meedoen aan de City Games, waar je door middel van een tablet fantastische uitdagingen uitgaat en probeert de tegenstander uit te schakelen. Ontdek de straten van Noordwijk op een bijzondere manier door goed met elkaar samen te werken.

Teamuitje Noordwijk

Jullie teamuitje Noordwijk combineren met horeca

Bij Flitz-Events streven we ernaar om voor jullie het perfecte teamuitje Noordwijk samen te stellen. Om een dag vol afwisseling en plezier te garanderen, bieden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te combineren. Stel je eens voor: ’s ochtends beginnen met een spannende strandactiviteit, gevolgd door een lunch en een gezellige stadswandeling, tot slot afsluiten met een heerlijke lunch op een sfeervolle locatie. Of misschien liever starten met een creatieve workshop, daarna deelnemen aan een sportieve wedstrijd en de dag afsluiten met een ontspannen borrel… Heerlijk! 

De opties zijn eindeloos en kunnen volledig worden afgestemd op de interesses en doelen van jouw team. Zo flexibel zijn wij wel.

Wil je een gemakkelijke en vloeiende ervaring, dan zijn onze arrangementen ideaal. Deze zijn zorgvuldig samengesteld om jou en je team een complete en onvergetelijke dag te bezorgen. Of je nu kiest voor een arrangement met activiteiten en catering, of een combinatie van teambuilding en entertainment, wij bieden een breed scala aan opties. Onze arrangementen zijn flexibel en aanpasbaar voor een teamuitje Noordwijk, zodat je alle behoeften van jouw team kunt vervullen en een gezellige dag kunt beleven!

teamuitje Noordwijk combineren met horeca

Wij komen naar jullie

Willen jullie liever op kantoor blijven? Dan komen wij maar al te graag langs met onze Flitz-bus vol activiteiten. Ons ervaren team kan van elk bedrijfspand een top locatie maken voor spannende indoor en outdoor activiteiten. Onze #1 tip voor een activiteit op locatie is het populaire lasergamen op locatie.

Organiseren jullie alleen teamuitjes in Noordwijk?

 

Ons werkgebied is erg breed. Flitz-Events is uw partner voor een:

Zuid holland:

Teamuitje Den Haag
Teamuitje Scheveningen
Teamuitje Kijkduin
Teamuitje Wassenaar
Teamuitje Katwijk
Teamuitje Monster
Teamuitje Rotterdam

Noord Holland

Teamuitje Zandvoort

Groningen

Teamuitje Groningen