Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teamuitjes in Monster doen

Tegenwoordig kun je overal en nergens de leukste activiteiten doen voor elke groepsformatie die je je maar kunt bedenken. Als je bijvoorbeeld een teamuitje wilt doen in het Zuid-Hollandse plaatsje Monster, dan is dit ook mogelijk. Maar wat kan je hier dan allemaal doen? Er is een groot aanbod aan verschillende activiteiten, maar welke zijn nu echt geschikt voor een goed teamuitje in Monster? Om een overzicht te geven in de chaos van het enorme aanbod heeft Flitz Events enkele voorbeelden van de soorten teamuitjes die je in Monster kan doen.

Goed gebruik van het strandgebied

Monster ligt op een goede plaats langs de Nederlandse kust, zodat teamuitjes die het beste gedaan kunnen worden op het strand hier goed tot hun recht komen. Denk hier bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een zeskamp, waarin je met je team kan laten zien wie er stiekem een Griekse gladiator in de stamboom heeft zitten. In de zes sportieve strandactiviteiten van de zeskamp kan je laten zien wie de echte macho is van de afdeling. Spel en avontuur, gecombineerd met samenwerking en bonding, het komt allemaal bij de Monsters zeskamp van Flitz Events om de hoek kijken.Daarnaast zorgt het open strandgebied voor veel zeewind, en hier kan weer goed gebruik van gemaakt worden door andere sportieve activiteiten te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van powerkiten, waar je je oude papieren vlieger inruilt voor een stevige sportkite waar je pas echt de wind mee kan proberen te bedwingen. Of maak juist gebruik van de wind om zo hard en snel mogelijk te gaan, door de wind in de zeilen van je blokart te hijsen en supersnel over de boulevard te scheuren. Zelfs wanneer het niet extreem zonnig en warm is kan je dus op het strand bij Monster een prima dag vertoeven voor een leuk en vermakelijk teamuitje.

Ook in het zelf

Het strand bij Monster is een zeer geschikte plek om een goed teamuitje uit te kunnen voeren, maar vergeet het plaatsje zelf ook niet. Het dorp zelf is zeer zeker ook de moeite waard om in te gaan en biedt daarnaast een magistraal decor voor ontdekkende en spannende teamuitjes.Wil je Monster op een net iets andere manier herontdekken? Doe dan met zijn allen mee aan een van de City Games, waarin je een rollenspel speelt om uit de handen van je tegenstanders te blijven. Of je nu de grote bandiet uit wilt hangen, of juist de held die de bandieten inrekent, het kan door middel van een van de vele City Games die door Flitz Events wordt aangeboden. Je kan de opdrachten uitvoeren door middel van een tablet, maar ook met een GPS-apparaat waarmee je naar verborgen schatten in het dorp gaat zoeken. Voor deze GPS-tochten is er ook een groot aanbod aan verschillende teamuitjes.Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat er in Monster niets te beleven is. Door het enorme aanbod aan activiteiten dat door Flitz Events georganiseerd wordt, kan je er vanuit gaan dat er gedacht is aan ieder soort team. Daarnaast zijn alle activiteiten af te sluiten met een geheel verzorgd buffet of in de zomertijden op het strand een barbecue.
Vraag direct offerte aan