Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Teamuitje in Katwijk

Een leuk teamuitje organiseren in Katwijk? Dan dit je op de juiste plek! Wat is er nou leuker dan van een leuk en warm dagje strand te combineren door je teamuitje in Katwijk te organiseren. Met de activiteiten van Flitz Events stel je zo je teamuitje samen. Maar welke programma’s zijn er hiervoor geschikt? Dit is de Flitz Events top 3 van programma’s waar je met een van de teamuitjes aan mee kunt doen.

3. Pubquiz; Ik Hou Van Holland

Het doldwaze spelletjesprogramma waar alles draait een grote algemene kennis over van alles en nog wat en natuurlijk over typisch Nederlandse zaken. Flitz Events biedt een rijk aanbod aan van leuke, leerzame en hilarisch grappige quizzen. Ook als je van andere spelshows houdt zijn deze quizzen voor jou en je team geschikt. Wil je nu tijdens de koudere maanden een quiz spelen die ook in het teken staat van deze winterse tijd? Dan kan dit ook. Bij Flitz Events kan je de zogeheten Grote Winter Quiz met je team doen, waar je je voelt alsof je net bij de après ski terecht bent gekomen. Het tv-programma heeft natuurlijk al een Sinterklaas-special, maar bij de Grote Winter Quiz wordt dit breder getrokken door ook kerst, Oud en Nieuw en alles wat met de winter te maken heeft mee te nemen. Ook bij deze quiz komen elementen uit Ik Hou Van Holland naar voren, zoals de tikkende tijdbom die je niet op je schoot moet hebben wanneer deze afgaat. Net zoals op tv zorgen deze quizzen ervoor dat niet alleen je hersens gekraakt worden, maar dat je de volgende dag ook met kaakpijn van het lachen wakker wordt.

2. Wie is de Rat?

Een spel over samenwerking, leugens, verraad en mensen die je proberen van een groot geldbedrag af te houden. Als dit niet al standaard bij je op de werkvloer is, dan kan dit nu wel het geval zijn in Katwijk. Je probeert met je team zoveel mogelijk punten bij elkaar te verzamelen, maar niet iedereen denkt hier hetzelfde over. Een van je collega’s is namelijk de Rat die probeert te verijdelen dat je met een zo groot mogelijke prijzenpot de finale behaald. Per onderdeel zijn er punten te verdienen, die de Rat probeert zoveel mogelijk tegen te houden. Na elk onderdeel stemt iedereen wie de Rat is, alleen in tegenstelling tot het programma valt er dan niet een teamlid af, maar kan je met je keuze ook weer punten verzamelen. Dit is hét teamuitje voor de echte Molloten, die makkelijker de Mol kunnen ontmaskeren dan hun collega’s. Kunnen jullie de spanning aan en erachter komen wie alles bij elkaar liegt?

1. Robinson Crusoe

Als je dacht dat de proeven in Wie is de Rat? moeilijk waren, wees dan voorbereid. In Katwijk kan je als teamuitje ook de zware beproevingen van Robinson Crusoe naspelen. Wie houdt het het beste uit op een onbewoond eiland? Wie kan het beste overleven op een bloedheet strand? En wie trotseert alle testen die er voor hem in petto liggen? Hoe meer proeven je met je team wint, hoe sterker je in het spel staat en des te meer punten je hebt om in de finale de winst in de wacht te slepen.

Vraag direct offerte aan